Gość: zagubiona IP: *.chello.pl 17 lat temu czy pozostaje tylko NeoNet, Media Markt czy inny podobny sklep/hipermarket??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.icpnet.pl 17 lat temu Kupuję w sklepach internetowych.Wybrany model oglądam np w Media Markt ,innych .Potem zmawiam,załatwiam raty przez internet i sprzęt dojezdza.Zazwyczaj kupuję u kogoś blisko mojego miejsca zamieszkania.Chociaż kuchenka przyjechała z miasta odległego o 250 km.Zakupy tańsze o jakieś 30 procent niż np w MM.I większy wybór w internecie.Oczywiście w MM lub innym AGD są w stanie zamówić mój wybrany model ale to ja już mogę sama zrobić.Bez marzy sklepowej.Powodzenia w zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuszkamc Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu drobny sprzęt do 200 zł w sklepie, zaś większe agd/rtv tylko w internecie. zaczynam od ceneo, czytam opinie użytkowników na temat danego sprzętu, na podstawie któych dokonuje wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Ja również w sklepach internetowych. Ostatnio na zmywarce zaoszczędziłam 500 zł. Sklepy stacjonarne mają bardzo wysoką marżę, ale jak widać klientów im nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.dolsat.pl 17 lat temu Sklep internetowy Agito - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu dotychczas w sklepach stacjonarnych ale ostatnio zdecydowałam się kupić przez internet i chociaz obawiałam się troche to wszystko poszło bez zadnego problemu. Rzeczywiście różnice w cenie po kilkaset złotych sa wiec warto. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu INTERNRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej znaleźć normalnie w sklpepie model który Ci sie podoba i wyszukac go na necie po nizszej cenie jest multum sklepów możesz poszukać też wyszukiwarką gdzie jest najtaniej: ceneo.pl , alejka.pl Masz normalnie gwarancję, za dostawę w każde moejsce POlski pralki czy lodówki płacisz około 80zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu najpierw szukam opinie albo przeglądam ceny i ogólnie szukam informacji w internecie, później oglądam w sklepie normalnym, porównuję ceny - i albo sklep internetowy albo allegro. ostatnio kupiłem odkurzacz workowy lg ze zniżką Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu W zwykłym sklepie z odpowiednimi artykułami. Nigdy przez internet. Muszę widzieć, co kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu ale ja nim kupiłem obejrzałem w sklepie ten odkurzacz a o wiele taniej kupiłem przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu W takim razie zawsze musisz kupować towar wyłącznie z ekspozycji. To, co masz dostarczane do domu fabrycznie zapakowane nie oglądałeś wcześniej w sklepie. Radzę oglądać towar w sklepach typu MM, a kupować przez internet. Na 100% będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaa-1 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu Ja równiez preferuje internet, zakupilam juz kilka urzadzen przez intrenet i jestem bardzo zadowolona, polecam www.elektroszop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: 83.1.16.* 17 lat temu Kurcze, jak tak dalej pójdzie, to sklepy stacjonarne stracą rację bytu. I gdzie wtedy będziemy oglądać "żywe" produkty przed zakupem przez net? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu akurat sprzętu RTV i AGD chyba nie ma konieczności oglądania na żywo :) w przeciwieństwie do ubrań czy niektórych produktów spożywczych. dla mnie internetowe zakupy są zbawienne, nie muszę tracić czasu na bieganie po sklepach, w tłumie zahipnotyzowanych żółtymi plakatami ludzi...okropność! a co do sprzętu AGD, zdarza mi się kupować drobiazgi kuchenne na moderni.pl , ale jak będę potrzebowała czegoś "większego", typu pralka, lodówka, to też na pewno nie będę się wahać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: 83.1.16.* 17 lat temu A dla mnie design jest bardzo ważny. Nie jest mi wszystko jedno, jak wygląda telewizor, pralka czy umywalka. Dlatego przed zakupem wolę takie sprzęty obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu Telewizor, pralka...no jasne, choć i tak uważam, że jak sklep ma przejrzystą stronę internetową, to i wygląd na podstawie fotek ocenić można (na moderni, moim skromnym zdaniem, można). A jak kupuję prostownicę, albo suszarkę do włosów, to już chyba wsjo rawno jak ten sprzęt wygląda. Byle działał jak należy, a opinie użytkowników bez problemu można sobie sprawdzić w sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.skynet.net.pl 17 lat temu Ja sprawdzam na Ceneo i wybieram sklep. Kupiłam tak dużo sprzętu do domu przez net. Raz tylko naciągnięto mnie z dostawą. Musiałam wziąć dwa dni wolnego(pierwszego dnia nie pojawił się kurier ze sprzętem, chociaż był umówiony- sama musiała szukać z nim kontaktu), aby dobrać kuchenkę, która została w końcu została przywieziona pod blok. Kurier nie chciał jej wnieść do domu i zabrał z powrotem do sklepu twierdząc, że sklepy oszukują klientów z dostawą do domu. Sklep nie chciał interweniować, twierdząc, że kurier ma racje tj., że sprzęt jest dostarczany pod dom a nie do mieszkania. Za transport zapłaciłam ponad parędziesiąt zł! Sklep po miesiącu zwrócił pieniądze za kuchenkę. Od tego czasu nie kupuję w niesprawdzonych sklepach i nie robiąc przedpłaty. Ten sklep to była jakaś mała hurtownia spod Białegostoku. Wcześniej kupiłam bez problemu pralkę, TV 40" i nie było problemu z dostarczeniem do mieszkania, ale to były sklepy sieciowe, ogólnokrajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorot Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.tys86.1000lecie.pl 17 lat temu eukasa na necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.221.c89.petrotel.pl 17 lat temu Euro RTV AGD ale często zamawiam z ich strony internetowej bo jest taniej. Poza tym Avans, MixElektrolux. Unikam natomiast kupowania sprzętu z wszelkiego rodzaju marketów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...albo.nie... sprzęt RTV/AGD - Nie przez internet! IP: *.lupro.net 17 lat temu Nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
nochenegra Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu Ja bardzo dużo rzeczy kupiłam przez internet. Gdybym za wszystkim musiała chodzić po sklepach, to pewnie do tej pory mieszkanie nie byłoby urządzone. A sprzęt AGD kupowałam głównie na magicznaplaneta.pl. Zawsze korzystałam z usługi monitoringu, to znaczy, że mogłam obserwować co dzieje się z moją lodówką albo tosterem w trakcie przewozu. W sumie, to nie zdarzyło mi się składać reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia19522 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu ostnio kupiłam pralkę w Elektro.pl, jestem bardzo zadowolona, ale najpierw wybrany sprzęt oglądam w sklepie.. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek30 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu Ostatnio miałam podobny problem jak TY. Sama nie wiedziałam, gdzie kupić dobry sprzęt AGD/RTV, odwiedziłam chyba wszytskie znane mi sklepy i zawsze było coś nie tak, albo za drogo, albo nie było tego modelu, co potrzebowałam. Koleżanka poleciła mi sklep Moderni.pl, sprawdziłam i są naprawdę super. Mają szeroki wybór asortymentu, wysokiej jakości. Super się z nimi współpracuje. Najlepiej sama sprawdź www.moderni.pl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza76 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Oczywiście, że nie! Sama nawet odradzam zakupy w tradycyjnych marketach. Dużo tańsze rzeczy i na dodatek o wiele większy wybór oferują sklepy internetowe. Ja mogę polecić np. electro.pl - ostatnio brałam u nich zmywarkę i byłam zadowolona, przyszła po 2 dniach od zamówienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alberto tomba Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Ja jak chyba większość sknerożerców kupuje w internecie. Nie ograniczm sie tylko do allegro ale i korzystam z usług prywatnych małych internetowych firm, a ostatnio zajarałem się www.za10groszy.pl kupiłem tam telewizor za 900 wart 4500zl wiem ze wielu ludzi na to narzeka ale chyba nie rozumieją o co w tym chodzi. lepiej dla mnie.:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
majkelowna Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 17 lat temu Zgadzam się z alberto tomba, że w internecie lepiej kupować, bo taniej. Ale nie biorę udziału w licytacjach tylko zamawiam w Electro po prostu. Szybko, tanio, sprawnie, no i duży wybór produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia____ Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17 lat temu Jeśli chodzi o manele dla domu, do kuchni to wejdź tutaj, będziesz zadowolona z cen. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 [...] 17 lat temu Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
halinanina Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 6 lat temu Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła firma Cecotec, bo urządzenia ma w dobrej cenie, a parametry jak w tych droższych urządzeniach na rynku. Tak więc nie warto przepłacać. A dodatkowo jak jest darmowa dostawa, jak np. na al.to promocje.al.to/cecotec-nowosci to warto się skusić, bo to porządne sprzęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelapienkowska8 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 6 lat temu szczerze powiem to ja lubię robić zakupy w mediaexpert. Mają ciekawe promocje a strona internetowa jest przejrzysta. Przy produktach są podane promocje, jak kupujemy pare urządzeń warto skorzystać, podam przykład gdzie na drugie urządzenie jest -25% ceny. 1.www.mediaexpert.pl/agd-male/sprzatanie/odkurzacze-standardowe/odkurzacz-electrolux-ultra-silencer-eus8x3cb-turboszczotka?utm_source=Internal&utm_medium=link&utm_campaign=2019.07.00_Internal&utm_content=85410779053820c804ddc69ae4a48d9d 2.www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/sokowirowki/sokowirowka-kenwood-je-850?utm_source=Internal&utm_medium=link&utm_campaign=2019.07.00_Internal&utm_content=85410779053820c804ddc69ae4a48d9d Odpowiedz Link Zgłoś
stafcia00 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 5 lat temu Ja od siebie polecam sklep internetowy ADGDesign. Podczas remontu mieszkania musiałam wymienić w zasadzie większość swoich sprzętów i przeglądając internet trafiłam na ich stronę. Zamówiłam u nich m.in. tę pralkę: https://www.agddesign.pl/electrolux-pralka-ew8f148bp,id146626.html która była jednym z lepszych zakupów, jakich dokonałam. Sprawdza się świetnie, jest bardzo wygodna, ma wiele przydatnych funkcji. Polecam zajrzeć na stronę sklepu, bo mają naprawdę szeroki asortyment, więc można łatwo znaleźć coś dopasowanego do swoich potrzeb i na swoją kieszeń. Poza tym, sama realizacja zamówień jest bardzo sprawna, a sprzęt przychodzi doskonale zabezpieczony. Oczywiście, można też wykupić opcję wniesienia sprzętów do domu/mieszkania, co jest dodatkowym plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
orofars10 Re: Gdzie kupujecie sprzęt RTV/AGD 2 lata temu prawdziwie tanie rtv znajdziecie tu - www.taniertv.pl - - - - Odpowiedz Link Zgłoś