Dodaj do ulubionych

Sklepy techniczne z narzedziami w UK???

IP: *.vic.bigpond.net.au 27.12.10, 08:42
Jakie sa wieksze sklepy techniczne w UK w ktorych mozna kupic materialy i narzedzia budowlane? Bede musial tam kupic jakies wiertarki, wiertla, drabinki, i kilka innych. Chcialbym rozeznac sie w cenach zanim przyjade. Mile widziane tez sklepy specjalistyczne dla np. elektrykow, malarzy, hydraulikow, stolarzy itp. W takich jest z reguly wiekszy wybor profesjonalnych narzedzi niz w takim sklepie ogolnym.
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Sklepy techniczne z narzedziami w UK??? 27.12.10, 12:48

Wickes www.wickes.co.uk
      B&Q www.diy.co.uk
      Travis Perkins ( ale trzeba miec konto)
      Homebase www.homebase.com
      Screwfix www.screwfix.com
      • xiv Re: Sklepy techniczne z narzedziami w UK??? 30.12.10, 19:04

Z tego co mi się wydaje Wickes i TP to jedna firma
        Screwfix jest z reguły najtańszy.

Dodatkowo:
        Selco Builders Warehouse - trzeba mieć konto, ale prosto się je wyrabia.
        Ostatnio korzystałem z
        www.ironmongerydirect.co.uk/
        i byłem bardzo zadowolony z ich obsługi klienta
        • Gość: Lolek Re: Sklepy techniczne z narzedziami w UK??? IP: 82.132.139.* 05.01.11, 15:14
          Screwfix i B&Q to też jedna firma, przy czym ten pierwszy, tak jak napisałeś jest tańszy.
        • princesswhitewolf Re: Sklepy techniczne z narzedziami w UK??? 05.01.11, 23:19
          wickes jest retail a Travis Perkins jest dla posiadaczy konta tylko ( contractors)
          Wickes jest spoooro tanszy od TP, i czesto konkurencyjny ze Screwfix
    • yisilanjiaoshishi Re: Sklepy techniczne z narzedziami w UK??? 04.01.11, 14:51
      jeszcze Jewson
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka