fiutkowskiroman 21.03.10, 12:23 gdzie w Stalowej Woli mozna kupic nowe felgi aluminiowe. moze jakis adres albo strona www...... dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: felgi aluminiowe 21.03.10, 14:01 Kiedyś pytałem o to bezpośrednio w Uniwheels i... Można kupić u nich. Do tego u każdego dealera w Stalowej i w okolicach no i pewnie w wielu sklepach (nie wiem bo koniec końców zostałem na felgach stalowych). Odpowiedz Link Zgłoś
mich6i Re: felgi aluminiowe 20.06.10, 10:09 Gdzie w Stalowej Woli to nie wiem, ale przecież internet Cie nie ogranicza tylko do tej lokalizacji, ja felgi do Leona 1M kupowałem poprzez sklep internetowy, proszę Cię bardzo : www.bopss.pl Solidne wykonanie, i co ważne - oferują dobre ceny, dostawę gratis, warto zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: felgi aluminiowe 19.11.10, 13:24 Czasem nawet lepiej w internecie kupić, często większy wybór i niższe ceny. Np na 1234opony.pl mają ogromny wybór felg moim zdaniem, warto tam zajrzeć, bo ceny też są niższe niż w stacjonarnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś