crux_lc 23.02.06, 10:03 Czy ma ktoś linka do fotek tego malutkiego TESCO które otwarto w Stalowej??? to pilne, plisss. z góry dziex. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: TESCO w Stalowe Woli 23.02.06, 13:29 a czy stalowowolskie TESCO będzie otwarte 24/7? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: TESCO w Stalowe Woli 23.02.06, 14:21 to my juz mamy Tesco w Stalowej Woli?? sie chopaki sprzezyli!! a jeszcze tydzien temu rosla tam trawa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: TESCO w Stalowe Woli 23.02.06, 19:58 Poprawka. Tam tydzień temu stało TESCO. tesco.pl/sklepy-tesco/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: TESCO w Stalowe Woli 24.02.06, 01:03 Matko Święta!! czlowiek w takiej nieswiadomosci zyje:)) a jeszcze wczoraj Julius ... cos tam bylo:)) jak w kalejdoskopie moi drodzy... jak w kalejdoskopie:) no ale jeszcze cos budowac beda chyba toz to Stalowa Wola taka mertopolia ze az dwa Tesca nam postawia?? a ja goopi wyjezdzac stad chcialem kwitnie nam to Nasze miasto;) Odpowiedz Link Zgłoś