Dodaj do ulubionych

Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :)

29.03.06, 16:07
Janusz Kotulski, rozpoczal swoja kampanie, napewno otrzymaliscie list od tego
pana, ten list przypomina mi kampanie obecnego prezydenta, który w swojej
kampani obiecywał że pomoże Hucie i pracownikom, w swoim liście nie pisze
jaka to ma być oferta edukacyjna, jakie ma pomysły, Nasze miasto jest miastem
akademickim, mają powstać nowe filie uczelni ale to nie za sprawą tego PANA !,
Ten pan piszę że należy aktywnie poszukiwać inwestorów krajowych i
zagranicznych ale znów bez konkretów, to już nie pierwszy raz takie
obietnice, Jakie ma zaplecze ten Pan ? na takim stanowisku liczą się osoby
znane w Warszawie takie jak Pani Sagatowska.
Zastanawia mnie jedno jakie on ma wykształcenie ?? naswojej stronie podaje
tylko: do 1964
Śląskie Techniczne Zakłady Naukowe Ministerstwa Przemysłu Ciężkiego w
Katowicach
i Wymienia te swoje solidarnościowe członkostwa, kończąc na sędziowaniu.
APEL DO PANA JANUSZA KOTULSKIEGO,takiego człowieka jak Pan już mamy za
PREZYDENTA.
Obserwuj wątek
    • eternit2 Re: Kandydat na Prezydenta - wszyscy siebie warci. 29.03.06, 16:39
      Wszyscy tylko pchają się do władzy, a i tak nic nie zrobią dobrego dla miasta.
      Nieważna jest opcja polityczna i przekonania kandydatów, bo wszystkim im chodzi
      tylko o kasę.
      Te ich listy to tylko do spalenia, a wybory to najlepiej olać; szkoda czasu i
      nerwów.
      • hilderyk1 Re: Kandydat na Prezydenta - wszyscy siebie warci 29.03.06, 21:03
        Nie, nie należy olewać wyborów. Przyznaje się- olałem wybory parlamentarne i
        nie moge teraz mieć do siebie pretensji że wkrótce rządził będzie Lepper na
        spółke z szaleńcem Kaczyńskim. Pan Kotulski, z całym szacunkiem do niego,
        powiela to co mówił i mówi prezydent Szlęzak więc nic nowego. Mam nadzieje że
        pojawi się kandydat który będzie miał pomysł na rozwój miasta, wiedział jak go
        zrealizować i będzie miał przygotowanie do rządzenia miastem i oby się taki
        zjawił bo Pan Kotulski zdecydowanie na NIE.
    • lolo125 Re: Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 29.03.06, 21:18
      To wykształcenie jest rzeczywiście hmmm tajemnicze.Patrząc na daty to pan
      Kotulski nie ma wykształcenia wyższego, co jednak moim zdaniem wcale go nie
      dyskredytuje. Proponuje jednak poczekać z osądami i deklaracjami, zobaczymy kto
      jeszcze będzie sie ubiegał o fotel prezydenta. Co do obietnic i deklaracji to
      wszyscy, powtarzam wszyscy będą składali takie same, zobaczycie.
      Tak na marginesie, pani Sagatowska? Proszę o wymienienie jakiś osiągnięć bo
      chyba jestem niedoinformowany.
      pozdrawiam
      • nyyankee Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 30.03.06, 00:17
        Krótko i na temat: zacietrzewionej prawicy już dziękujemy!
      • nie_mam_czasu Re: Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 30.03.06, 13:10
        olo125 napisał:

> To wykształcenie jest rzeczywiście hmmm tajemnicze.Patrząc na daty to pan
        (..)
        > Tak na marginesie, pani Sagatowska? Proszę o wymienienie jakiś osiągnięć bo
        > chyba jestem niedoinformowany.
        > pozdrawiam

www.sagatowska.pl/index.php?action=03
        • nieztejbajki Re: Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 31.03.06, 10:00
          >
          > www.sagatowska.pl/index.php?action=03
          >
          ta strona jest jakaś przestarzała...akutualności z 2003 roku :/
    • bajpass Re: Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 31.03.06, 15:08
      Dla mnie kandydatura Pana Kotulskiego to jedna wielka pomyłka!
    • msm5 Re: Kandydat na Prezydenta Miasta UPSS error :) 06.04.06, 15:38
      sorki megi 852 jeśli piszesz o pani sagatowskiej tak pieknie to proszę Cię
      napisz co ta pani przez 12 ostatnich lat zrobiła dla Stalowej Woli. przypominam
      że była wojewodą a 8 ostatnich lat była senatorem. Ja mówie że kompletnie
      nic!!! Czy chociaż jedno miejsce pracy powstało? czy jakąś inwestycję ta pani
      ściągneła do Stalowej Woli? NIC!!!! Przez szereg lat tylko wstęgi przecinałą i
      na rauty chodziła i latała sobie po całym świecie jako senator. I ludzie już
      tej pani w ostatnich wyborach parlamentarnych podziękowali. Kampania to
      obietnice i warto ludzi oceniać po czynach, Szlezak obiecał a nic nie zrobił z
      tego, Sagatowska już się wykazała przez te wszystkie lata. Też dostałem list od
      Kotulskiego i mam pozytywne odczucia po nim. Wykształcenie to nie wszystko ja
      widziałem w jego otoczeniu Bielówkę, Malickiego (malicki powiedział w tv że
      jest narwany i bardzo dobrze bo takiego goscia nam trzeba co przeprowadzi w
      naszym miescie prawdziwe zmiany, a nie bezwiewnych nieudaczników). A stronkę ma
      fajną www.januszkotulski.pl
      • megi852 ma fajną stronke !! to NA PREZYDENTA !! 06.04.06, 17:39
        :-)
        • lolo125 Re: ma fajną stronke !! to NA PREZYDENTA !! 06.04.06, 19:37
          Oj megi, megi nie łap za słówka tylko podyskutuj, rzuciłaś kandydaturę
          Sagatowskiej , msm5 powiedział co myśli o dokonaniach tej pani dla miasta
          (szczerze mówiąc mam pdobne zdanie na ten temat co msm5), co Ty na to?
          pozdrawiam
          • megi852 a wiec 07.04.06, 07:31
            Pani Sagatowska nie jest moja kandydatka, dałam tylko przyklad, ze musi to byc
            osoba znająca towarzystwo ze stolicy. Pani Sagatowska to fałszywa kobieta, w
            ostatnich wyborach popierały ją PiS i PO, po wyborach gdy wygrał PiS, odwrocila
            sie tylkiem od PO.
            Na pewno moim kandydatem nie jest tez ten pan K.

Pozdrawiam slonecznie
            m
            • ironiaznutkawaniliiwtle Re: a wiec 07.04.06, 12:03
              - uwazasz zatem, ze pan Kotulski nie ma kontaktow w calej Polsce?
              - jaki wedlug Ciebie powinien byc przyszly prezydent Stalowej Woli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka