szukam_kotka 14.05.06, 09:32 Przygarne kotka w wieku około 2 miesięcy. P I L N E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilderyk1 Re: PRZYGARNE KOTKA ! ! ! 14.05.06, 14:48 Na ulicy J.P II w Stalowej Woli (chyba to nr.18 ale nie jestem pewien choc na tej ulicy to chyba tylko jedna jest lecznica, w pobliżu szkoły podst. nr 10, obok wieżowców, to powinna być ta, jeśli nie to oni na pewno skierują do odpowiedniej) jest lecznica gdzie Pani weterynarz prowadzi adopcje dla kotów,więc można tam iść i wybrać sobie kotka, ja też mam zamiar sprawić sobie kota więc w lipcu tam się wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
discoszczypawka Re: PRZYGARNE KOTKA ! ! ! 10.10.06, 09:35 ja mam aktualnie dwie dwumiesięczne kociczki w domu. szukam dla nich właścicieli. trzy kotki już rozdałam, bo było ich aż 5! Odpowiedz Link Zgłoś
avatka Re: PRZYGARNE KOTKA ! ! ! 18.10.06, 12:53 szukam_kotka napisał: >jak chcesz naprawdekotka to przejdz sie na jana pawla 13 (biale domy) do weterynarki ona ma ich zawsze duzo a ostatnio widzialam malutkie i ladne rozdaje je za darmo. > Odpowiedz Link Zgłoś