do.za 10.02.07, 22:13 Poszukuję dorywczo opiekunki do dziecka trzyletniej dziewczynki.Chodzi mi o to żeby została z dzieckiem raz w tyg.na parę godzin w piątek ewentualnie w sobotę(wieczorem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika86861 Re: opiekunka do dziecka 12.02.07, 10:04 Ja z checia bym sie zaopiekowala mala niunia. Mam 2 -letnie doswiadczenie w pracy opiekunki. MOge sie zajmowac dziewczynka dopoki nie znajde jakiegos innego zajecia tzn pracy. Dziewczynka moze przebywac u mnie w domu nie ma z tym problemu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
massowa Re: opiekunka do dziecka 23.02.07, 16:53 Witam ! :) Ja chętnie podejmę taką pracę mam 22 lata studiuje pedagogikę opiekowalam sie już 5,6, 7 latkami oraz chlopczykiem - 1 roczymym wiec czekam na meila w tej sprawie w razie czego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
massowa Re: opiekunka do dziecka 23.02.07, 17:13 do.za napisała: > Poszukuję dorywczo opiekunki do dziecka trzyletniej dziewczynki.Chodzi mi o > to żeby została z dzieckiem raz w tyg.na parę godzin w piątek ewentualnie w > sobotę(wieczorem). W piatek - w jakich godzinach ? Odpowiedz Link Zgłoś