Dodaj do ulubionych

Mariusz mowiles cos o 700setce?

IP: proxy / 10.33.104.* 02.09.03, 13:17
to juz dawno i nieprawda
troche sobie pogadalismy z terrotem, szkoda ze sie nikt nie przylaczyl...
pzdr
gamma
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Mariusz mowiles cos o 700setce? IP: *.zamosc.mm.pl 02.09.03, 21:17
      Gość portalu: gamma napisał(a):

> to juz dawno i nieprawda
      > troche sobie pogadalismy z terrotem, szkoda ze sie nikt nie przylaczyl...
      > pzdr
      > gamma
      > Przychodzę z pracy zaglądam do swej "walizki". SZOK!. Pomyślałem- to jakieś
      wirusy. Czytam -a to wiarusy.Żartuję. Nawet nie wiem czy
      wypada "podczytywać". Gadka -jak wybuch ogni sztucznych - piękna, kolorowa i
      sympatyczna. Wzorcowa. Tylko można się cieszyć. Nawet gdyby nie
      sprawdziła się moja prognoza na 2004 rok. Niech dobra passa trwa.
      Może będzie weselej i młodzieżowo, kiedy zajebiście wypowiedzą
      się, "ożywieni"dziś kibice Hetmana.
      pzdr Mariusz
      • Gość: gamma moje 1300! IP: proxy / 10.33.104.* 02.10.03, 14:12
        wyciagnelam ten watek z mrokow przeszlosci bo kolejna okragla liczba sie
        zbliza wielkimi krokami. dodatkowo, to bylo chyba dokladnie miesiac temu gdy
        odgrzebalam to forum z wirtualnej pajeczyny. fajny to byl miesiac nie powiem.
        pzdr
        g

> Gość portalu: gamma napisał(a):
        >
        > > to juz dawno i nieprawda
        > > troche sobie pogadalismy z terrotem, szkoda ze sie nikt nie przylaczyl...
        > > pzdr
        > > gamma
        > > Przychodzę z pracy zaglądam do swej "walizki". SZOK!. Pomyślałem- to jaki
        > eś
        > wirusy. Czytam -a to wiarusy.Żartuję. Nawet nie wiem czy
        > wypada "podczytywać". Gadka -jak wybuch ogni sztucznych - piękna, kolorowa
        i
        > sympatyczna. Wzorcowa. Tylko można się cieszyć. Nawet gdyby nie
        > sprawdziła się moja prognoza na 2004 rok. Niech dobra passa trwa.
        > Może będzie weselej i młodzieżowo, kiedy zajebiście wypowiedzą
        > się, "ożywieni"dziś kibice Hetmana.
        > pzdr Mariusz
        • januszx Re: moje 1300! 02.10.03, 14:32
          Gammo brawo , wkroczyłas w nowa setkę. Wydawało mi sie , że jestes z nami juz
          od sierpnia ?. Ale pewnie się myle.
          W kwestii Twojej oceny ostatniego miesiąca na FZ podpisuje się rekami i
          nogami, dokonała się swoista metamorfoza forum.
          Pozostając przy nadzieji na ciągłe zmiany i rzesze piszacych pozdrawiam j.
        • Gość: Mariusz Re: moje 1300! IP: *.pkobp.pl 02.10.03, 14:35

> wyciagnelam ten watek z mrokow przeszlosci bo kolejna okragla liczba sie
          > zbliza wielkimi krokami. dodatkowo, to bylo chyba dokladnie miesiac temu gdy
          > odgrzebalam to forum z wirtualnej pajeczyny. fajny to byl miesiac nie powiem.
          > pzdr
          > g
          >
          > > Gość portalu: gamma napisał(a):
          > >
          > > > to juz dawno i nieprawda
          > > > troche sobie pogadalismy z terrotem, szkoda ze sie nikt nie przylaczy
          > l...
          > > > pzdr
          > > > gamma
          > > > Przychodzę z pracy zaglądam do swej "walizki". SZOK!. Pomyślałem- to
          > jaki
          > > eś
          > > wirusy. Czytam -a to wiarusy.Żartuję. Nawet nie wiem czy
          > > wypada "podczytywać". Gadka -jak wybuch ogni sztucznych - piękna, koloro
          > wa
          > i
          > > sympatyczna. Wzorcowa. Tylko można się cieszyć. Nawet gdyby nie
          > > sprawdziła się moja prognoza na 2004 rok. Niech dobra passa trwa.
          > > Może będzie weselej i młodzieżowo, kiedy zajebiście wypowiedzą
          > > się, "ożywieni"dziś kibice Hetmana.
          > > pzdr Mariusz

Ale masz pamięć. Dziękuję. Zacząłem ja, przypominając 500-tkę, potemm terrot
          pamietał o 600. i 1000-cu (chyba). Póżniej była próba prognozy. Za rok
          prognozowalem (JA STARY PLANISTA) chyba 1350 ?!?!. Potem korygowałem na 2400.
          I co mamy ? Rewelacja. Przy takiej "płodności" (sami)J z G - do X.2004. dojdą
          do 2500.
          Ciekawostka. Jestem na jakimś tam forum(można podejrzeć). Piszą trzy panie (o
          wspólnych przypadłościach) ,ja też piszę. Panie są miłe. Szczególnie jedna
          która do nas przyszła. Chce podróżować. Więć ja założyciel Roztocza zapraszam
          ja na Roztocze i do Zamoscia.
          Pani zażenowana zgłasza nieśmiałą chęć , ale pyta z jakiej paki, czy mam
          pensjonat ?. Natomiast w tym momencie milknie (do dziś) założycielaka tego
          forum - też zażenowana, takim obrotem sprawy. I finał taki. Kontakty
          (odpowiedzi Pani) na skrzynkę nie doszły do skutku. Bo w finałowym momencie
          moja turystka wylatywała samolotem gdzieś, gdzie nie ma internetu. Jest cisza
          na forum, jest cisza w moich pocztowych skrzynkach. Może dlatego, że przyznałem
          się , że jestem stary. Taki los, taka (skrótowo) przygoda.
          pzdr m
          • Gość: gamma Re: moje 1300! IP: *.kulnet.kuleuven.ac.be 02.10.03, 14:41
            Mariusz wywolamam cie i zaraz sie pojawiles, to znaczy ze caly czas tu
            zagladasz i czytasz? czy taki zbieg okolicznosci?
            co do tej plodnosci to mam nadzieje ze sie to nie zmieni w gadanie o dupie
            maryny za przeproszeniem
            a z paniami to rzeczywiscie ciekawa historia
            pzdr
            g

> Ale masz pamięć. Dziękuję. Zacząłem ja, przypominając 500-tkę, potemm terrot
            > pamietał o 600. i 1000-cu (chyba). Póżniej była próba prognozy. Za rok
            > prognozowalem (JA STARY PLANISTA) chyba 1350 ?!?!. Potem korygowałem na 2400.
            > I co mamy ? Rewelacja. Przy takiej "płodności" (sami)J z G - do X.2004.
            dojdą
            > do 2500.
            > Ciekawostka. Jestem na jakimś tam forum(można podejrzeć). Piszą trzy panie
            (o
            > wspólnych przypadłościach) ,ja też piszę. Panie są miłe. Szczególnie jedna
            > która do nas przyszła. Chce podróżować. Więć ja założyciel Roztocza
            zapraszam
            > ja na Roztocze i do Zamoscia.
            > Pani zażenowana zgłasza nieśmiałą chęć , ale pyta z jakiej paki, czy mam
            > pensjonat ?. Natomiast w tym momencie milknie (do dziś) założycielaka tego
            > forum - też zażenowana, takim obrotem sprawy. I finał taki. Kontakty
            > (odpowiedzi Pani) na skrzynkę nie doszły do skutku. Bo w finałowym momencie
            > moja turystka wylatywała samolotem gdzieś, gdzie nie ma internetu. Jest
            cisza
            > na forum, jest cisza w moich pocztowych skrzynkach. Może dlatego, że
            przyznałem
            >
            > się , że jestem stary. Taki los, taka (skrótowo) przygoda.
            > pzdr m
            • januszx Re: moje 1300! 02.10.03, 14:52
              Bardzo cieszy , że Mariusz o nas nie zapomina i czasami nawet coś wpisze.
              Mógłby częsciej, Jego skarbnica wiedzy na temat Zamościa z pewnoscia jest
              najzasobniejsza, wieć niejedna historyjke mógłby nam jeszcze zaprezentować,
              czekamy:-)
              Odnosnie kobiet , cóż zdziwiony nie jestem gdyz płec to zmienna i zwiewna i do
              tego typu zachowań jak najbardziej zdolna, pomimo całej gamy (Gammy) zalet.
              Nie wiem , na jakim forum miało miejsce owo zdarzenie, ale wierze szeczerze.

a może by tak jeszcze Tytusa wywołac halo Tytus, halo przelecielismy przez
              1300...

a Demkel? a Spidi , A MK, zagladacie tu? , i jeszcze Misia nam gdzies znikła?,
              i nie widze Tygrysa,a miło sie z nim pospierać. Jesteście???!

pozdrawiam j.

• Gość: gamma Re: moje 1300! IP: *.kulnet.kuleuven.ac.be 02.10.03, 15:01
                Janusz nie zapominaj o Stachu, Janie651, bs13!!! ;)) tez czasem nas odwiedzaja
                no i kolezanka Ania ze szczecina, no i hornet (nie terrot, gdyz ten przepadl
                bez wiesci ;)) no i rubinzam, ktory o dziewczyny zamojscie pytal i zniknal.
                i wszystkich czytajacych nie piszacych!
                pzdr
                g

> a może by tak jeszcze Tytusa wywołac halo Tytus, halo przelecielismy przez
                > 1300...
                >
                > a Demkel? a Spidi , A MK, zagladacie tu? , i jeszcze Misia nam gdzies
                znikła?,
                > i nie widze Tygrysa,a miło sie z nim pospierać. Jesteście???!
                >
                > pozdrawiam j.
                >
                • januszx Re: moje 1300! 02.10.03, 15:22
                  Oczywiście ważne , ze o Nich przypomnaiałąs. To ide dalej i pytam o nastepnych
                  znajomych netowych:
                  Grypsio - co słychac w Przemyslu, czy miasto się rozwija, bywasz w Zamosciu,
                  obiecałeś napisać?
                  Ev-ka - szukająca koleżanek ze szkoły , szybko zrezygnowałaś..
                  Mallss - maiłeś watpiliwość , czy w naszym mieście coś się dziejE>??, forum
                  ciągnie do przodu...a Zaomośc też ma się dobrze.
                  Gosiunkia tylko paznokcie interesuja?,
                  Lasuch nam tu kiedys barwnie pisał,
                  Lord Word, pamietam jak obiecałeś opisac swoje wakacje, wciąz czekamy , chyba
                  wróciełeś juz!
                  a Ziutek - kulturalny gość
                  Szekla zamilkła chyba z pół roku temu, pozdrawiam wszystkich , także tych ,
                  ktrych nie wymieniłem , dzielmy się swoimi spostrzeżeniami. A moze są tematy,
                  które Was interesują , prosze zakłądac nowe wątki, to forum jest szeroko
                  OTWARTE..
                  zapraszamy j.
            • bs13 Re: moje 1300! 02.10.03, 14:52

> Mariusz wywolamam cie i zaraz sie pojawiles, to znaczy ze caly czas tu
              > zagladasz i czytasz? czy taki zbieg okolicznosci?
              > co do tej plodnosci to mam nadzieje ze sie to nie zmieni w gadanie o dupie
              > maryny za przeproszeniem
              > a z paniami to rzeczywiscie ciekawa historia
              > pzdr
              > g
              >
              >
              > > Ale masz pamięć. Dziękuję. Zacząłem ja, przypominając 500-tkę, potemm terr
              > ot
              > > pamietał o 600. i 1000-cu (chyba). Póżniej była próba prognozy. Za rok
              > > prognozowalem (JA STARY PLANISTA) chyba 1350 ?!?!. Potem korygowałem na 24
              > 00.
              > > I co mamy ? Rewelacja. Przy takiej "płodności" (sami)J z G - do X.2004.
              > dojdą
              > > do 2500.
              > > Ciekawostka. Jestem na jakimś tam forum(można podejrzeć). Piszą trzy panie
              >
              > (o
              > > wspólnych przypadłościach) ,ja też piszę. Panie są miłe. Szczególnie jedna
              >
              > > która do nas przyszła. Chce podróżować. Więć ja założyciel Roztocza
              > zapraszam
              > > ja na Roztocze i do Zamoscia.
              > > Pani zażenowana zgłasza nieśmiałą chęć , ale pyta z jakiej paki, czy mam
              > > pensjonat ?. Natomiast w tym momencie milknie (do dziś) założycielaka tego
              >
              > > forum - też zażenowana, takim obrotem sprawy. I finał taki. Kontakty
              > > (odpowiedzi Pani) na skrzynkę nie doszły do skutku. Bo w finałowym momenci
              > e
              > > moja turystka wylatywała samolotem gdzieś, gdzie nie ma internetu. Jest
              > cisza
              > > na forum, jest cisza w moich pocztowych skrzynkach. Może dlatego, że
              > przyznałem
              > >
              > > się , że jestem stary. Taki los, taka (skrótowo) przygoda.
              > > pzdr m

Co sie ma zmieniać, chyba na jeszcze ciekawsze i częstsze nas fanów Z i R
              spotkania na internecie ( i Wasze G i J w szczególności). Przy okazji -
              podziwiam Was za pomysły ciekawych tematów. Nie mogę stąd pisać, i nie ta
              pora, ale temat ul.Partyzantów wygląda inaczej. Na odcinku od torów do
              świateł, niebawem za 5-10 lat ma to być deptak naowoczesnego Zamościa.
              Rozstrzygniety został konkurs architektoniczny na szczegółową zabudowę tej
              reprezentacyjne ( w projekcie) ulicy. Muszą być jednak inwestorzy. Nieprawda,
              że tu ( i gdzie indziej) nie ma planów urbanistycznych. Blokadą jest brak
              rozwoju. Z opinią o blaszakach zgadzam się.
              pzdr s
              • Gość: gamma Re: moje 1300! IP: proxy / 10.33.104.* 02.10.03, 14:57
                do ktorych swiatel? tych przy nowym ogolniaku? to ladny kawalek deptaka! mam
                nadzieje ze sie uda.
                no tak troche chaotycznie tam pisalam, zapedzilam sie z tymi planami a raczej
                ich brakiem. wiem ze palny sa, tylko w kasie pusto
                pzdr
                g

ale temat ul.Partyzantów wygląda inaczej. Na odcinku od torów do
                > świateł, niebawem za 5-10 lat ma to być deptak naowoczesnego Zamościa.
                > Rozstrzygniety został konkurs architektoniczny na szczegółową zabudowę tej
                > reprezentacyjne ( w projekcie) ulicy. Muszą być jednak inwestorzy.
                Nieprawda,
                > że tu ( i gdzie indziej) nie ma planów urbanistycznych. Blokadą jest brak
                > rozwoju. Z opinią o blaszakach zgadzam się.
                > pzdr s
                • Gość: mariusz Re: moje 1300! IP: *.zamosc.mm.pl 02.10.03, 19:45

> do ktorych swiatel? tych przy nowym ogolniaku? to ladny kawalek deptaka! mam
                  > nadzieje ze sie uda.
                  > no tak troche chaotycznie tam pisalam, zapedzilam sie z tymi planami a raczej
                  > ich brakiem. wiem ze palny sa, tylko w kasie pusto
                  > pzdr
                  > g
                  >
                  >
                  > ale temat ul.Partyzantów wygląda inaczej. Na odcinku od torów do
                  > > świateł, niebawem za 5-10 lat ma to być deptak naowoczesnego Zamościa.
                  > > Rozstrzygniety został konkurs architektoniczny na szczegółową zabudowę tej
                  >
                  > > reprezentacyjne ( w projekcie) ulicy. Muszą być jednak inwestorzy.
                  > Nieprawda,
                  > > że tu ( i gdzie indziej) nie ma planów urbanistycznych. Blokadą jest brak
                  > > rozwoju. Z opinią o blaszakach zgadzam się.
                  > > pzdr s
                  ODPOWIADAŁEM CI (pisząc b.szczegółowo) ale zostałem wylogowany, a treść
                  wykasowana. Ze zwykłego uporu odpowiem tylko, że deptak zaprojektowany jest
                  do ogólniaka, ale dalej do Nowego Rynku ulica ma też być "super".
                  • Gość: gamma Re: moje 1300! IP: proxy / 10.33.104.* 03.10.03, 09:54
                    kurcze znowy ten postojad cie dopadl?? szkoda bardzo, moze jakas deratyzacja
                    by sie przydala? czy jak to sie tam nazywa?
                    to moze sie nie loguj po prostu jak cie wylogowuje i zjada? albo pisz w
                    wordzie i pozniej kopiuj, jak cos dluzszego piszesz? bo naprawde szkoda
                    twojego zdrowia, piszesz ciekawe rzeczy, a ty myk i nie ma!
                    fajnie by bylo jakby ten deptak zrobili, bo teraz przechadzka ta ulica nie
                    nalezy do moich ulubionych zajec w zamosciu.
                    pzdr
                    g

> ODPOWIADAŁEM CI (pisząc b.szczegółowo) ale zostałem wylogowany, a treść
                    > wykasowana. Ze zwykłego uporu odpowiem tylko, że deptak zaprojektowany
                    jest
                    > do ogólniaka, ale dalej do Nowego Rynku ulica ma też być "super".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka