Gość: gamma IP: proxy / 10.33.104.* 09.09.03, 08:36 pobudka, do raportu w dwuszeregu zbiorka! meldowac o wekendowych wyprawach do zamoscia i na roztocze! co tam w renesansowych murach i kniejach piszczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terrot Re: pobudka!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.09.03, 08:54 Co to za musztra z rana? najważniejsza jest zaprawa! Meldunek mój zapewne byłby nie na temat, bo ja roztocza ostatnio nie widywał a i murów nie podziwiał... Byłem za to w stolicy regionu środkowo- wschodniego , której nijak do Roztocza wg mnie zaliczyć nie można... Gość portalu: gamma napisał(a): > pobudka, do raportu w dwuszeregu zbiorka! meldowac o wekendowych wyprawach > do zamoscia i na roztocze! co tam w renesansowych murach i kniejach piszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamma Re: pobudka!! IP: proxy / 10.33.104.* 09.09.03, 09:00 porzadek musi byc! ja juz jestem po zaprawie! a coz to za region srodkowo-wschodni? czyzby Lublin nasz kochany, kozim grodkiem zwany? g Gość portalu: terrot napisał(a): > Co to za musztra z rana? najważniejsza jest zaprawa! > Meldunek mój zapewne byłby nie na temat, bo ja roztocza ostatnio nie widywał a > i murów nie podziwiał... > Byłem za to w stolicy regionu środkowo- wschodniego , której nijak do Roztocza > wg mnie zaliczyć nie można... > > Gość portalu: gamma napisał(a): > > > pobudka, do raportu w dwuszeregu zbiorka! meldowac o wekendowych wyprawach > > > do zamoscia i na roztocze! co tam w renesansowych murach i kniejach piszcz > y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrot Re: pobudka!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.09.03, 09:26 to ja sobie tak wymyśłiłem taki region tak geograficznie Jasne , że to ów gród był . Gościłem tam na weselu. Przejazdem bywam tam dosyc często, ale b. rzadko zdarza mi się zwiedzać to miasteczko. I muszę przyznać zrobiło na mnie duże wrażenie, deptak zwala z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamma Re: pobudka!! IP: proxy / 10.33.104.* 09.09.03, 09:33 W grodzie owym tez najlepiej znam trase wawa-zamosc. deptak jakis czas temu widzialam, owszem niczego sobie. studenci podobno sie tam dobrze czuja, bo uniwersytety tam maja przeciez dwa! i pare innych uczelni. pzdr g Gość portalu: terrot napisał(a): > to ja sobie tak wymyśłiłem taki region tak geograficznie > Jasne , że to ów gród był . Gościłem tam na weselu. Przejazdem bywam tam dosyc > często, ale b. rzadko zdarza mi się zwiedzać to miasteczko. I muszę przyznać > zrobiło na mnie duże wrażenie, deptak zwala z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrot Re: pobudka!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.09.03, 09:38 O- znów mamy podobne doświadczenia.! ciekawe. Ja jednak wolęęę Zamość tymczasem znikam na chwilę dłuższa i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś