Dodaj do ulubionych

tempo forum !!

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 09:37
Na jakimś watku przeczytałem , że nowe posty pojawiają sie bardzo szybko a
Gamma ma watpliwości czy nadąrzy czytać nowe listy. Na innym Ubott spodziewa
się 200 piszacych , i ja również nie wiem czy zdołamy to wszystko ogarnąć.
Ale nich kwitnie , niech sie rozwija...
Obserwuj wątek
    • Gość: gamma Re: tempo forum !! IP: proxy / 10.33.104.* 14.10.03, 09:40
      najwyzej sie zamienimy rolami, ktosie beda pisac, ja bede czytac :))
      g

Gość portalu: janusz napisał(a):
      > Na jakimś watku przeczytałem , że nowe posty pojawiają sie bardzo szybko a
      > Gamma ma watpliwości czy nadąrzy czytać nowe listy. Na innym Ubott spodziewa
      > się 200 piszacych , i ja również nie wiem czy zdołamy to wszystko ogarnąć.
      > Ale nich kwitnie , niech sie rozwija...
      • januszx Re: tempo forum !! 14.10.03, 09:45
        w to nie uwierze, jakom żyw
        • Gość: ubott Re: tempo forum !! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 14:46
          Pisz więc gammo jesteśmy bardzo ciekawi Twoich wypowiedzi. Zawsze to jakaś
          odnośnia do naszego "meskiego punktu widzenia" Pozdrawiam
    • czuk1 Re: tempo forum !! 20.10.03, 08:02

> Na jakimś watku przeczytałem , że nowe posty pojawiają sie bardzo szybko a
      > Gamma ma watpliwości czy nadąrzy czytać nowe listy. Na innym Ubott spodziewa
      > się 200 piszacych , i ja również nie wiem czy zdołamy to wszystko ogarnąć.
      > Ale nich kwitnie , niech sie rozwija...

Myślę , że obok ilości ważna jest zawsze jakość. Mam na myśli - różnorodność
      tematyki, jej ścisłe powiązanie z miastem i jego problemami, też aktualność i
      twórczy charakter. To wszystko jest na naszym forum. Teraz z dalszej odległości
      to wyrażnie widzę.
      Życzę Dobrego Tygodnia wszystkim czytelnikom i uczestnikom f.Zamość - m
      • Gość: janusz Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 10:41
        Rozumiem , że Mariusz zamieszkał poza Zamościem, w jakimś cichym ustronnym
        miejscu. Należy Ci zazdrościć, nie wątpię , że Twoja wieś jest pełna uroku i
        spokoju.

W związku z tak ważnym wydarzeniem, życzę Ci samych pięknych dni w nowym domu
        oraz bacznego spojrzenia z niedalekiej perspektywy na pobliskie miasto .
        • Gość: gamma Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza IP: *.kuleuven.ac.be 20.10.03, 10:55
          dolaczam sie jak najbardziej do zyczen na nowej, moze nie drodze ale
          siedzibie! ze zazdroszcze juz gdzies pisalam.
          pzdr
          g

PS tak poza tym to co oni porobili z tym forum? wam tez sie list na ktory
          odpowiadacie pojawia na dole w szarym okienku? hmmm, srednio mi sie to podoba,
          ale chyba trzeba sie przyzwyczaic.
          • gammma JAKOSC FORUM! 20.10.03, 11:02
            no do diabla, co oni porobili? co to za 5 minutowe opoznienie? co to za
            niezgodnosci miedzy liczba listow w watku wyswietlana w nawiasie i rzeczywiata?
            co to za okienko na dole? co to ma znaczyc? sie glupio pytam, ale pewnie to
            sie "postep" nazywa do stu tysiecy par dziurawych kaloszy!
            g
            • Gość: janusz Re: JAKOSC FORUM! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 11:20
              Też mam poważne problemy z forum!. Najgorsze jest to ,że o wiele dłużej
              otwierają się posty i dłużej trwa wysyłanie...:-(
              słusznie zauważyłaś , postęp całą gębą!
          • bs13 Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza 20.10.03, 16:54
            Gość portalu: gamma napisał(a):

> dolaczam sie jak najbardziej do zyczen na nowej, moze nie drodze ale
            > siedzibie! ze zazdroszcze juz gdzies pisalam.
            > pzdr
            > g
            >
            > PS tak poza tym to co oni porobili z tym forum? wam tez sie list na ktory
            > odpowiadacie pojawia na dole w szarym okienku? hmmm, srednio mi sie to
            podoba,
            > ale chyba trzeba sie przyzwyczaic.
            Dziękuję miła Gammo.
        • bs13 Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza 20.10.03, 16:53

> Rozumiem , że Mariusz zamieszkał poza Zamościem, w jakimś cichym ustronnym
          > miejscu. Należy Ci zazdrościć, nie wątpię , że Twoja wieś jest pełna uroku i
          > spokoju.
          >
          > W związku z tak ważnym wydarzeniem, życzę Ci samych pięknych dni w nowym domu
          > oraz bacznego spojrzenia z niedalekiej perspektywy na pobliskie miasto .

Dzięki wielkie dzięki . W perpektywie ( z tarasiku) miasto nasze faktycznie
          widać. Być może dlatego(za podpowiedzią zaprzyjażnionego internauty)ktoś
          mnie drogą radiową z Wami połączy. Liczę na 21 wiek.
          pzdr m-s
          • gammma Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza 20.10.03, 16:56
            zycze ci zebys sie nie przeliczyl z tym liczeniem na niego! i czekam na nocne
            elaboraty!
            g

PS a z tym forum to cos kombinuja, rano kiepsko chodzilo i mialam to szare
            pole na dole, a teraz jest jak dawniej. mieszaja

> Dzięki wielkie dzięki . W perpektywie ( z tarasiku) miasto nasze faktycznie
            > widać. Być może dlatego(za podpowiedzią zaprzyjażnionego internauty)ktoś
            > mnie drogą radiową z Wami połączy. Liczę na 21 wiek.
            > pzdr m-s
        • bs13 Re: Najlepsze życzenia dla Mariusza 20.10.03, 17:03

> Rozumiem , że Mariusz zamieszkał poza Zamościem, w jakimś cichym ustronnym
          > miejscu. Należy Ci zazdrościć, nie wątpię , że Twoja wieś jest pełna uroku i
          > spokoju.
          >
          > W związku z tak ważnym wydarzeniem, życzę Ci samych pięknych dni w nowym domu
          > oraz bacznego spojrzenia z niedalekiej perspektywy na pobliskie miasto .

Naprawdę dziękuję serdecznie. Widzę Zamość z tarasiku. m-s

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka