Dodaj do ulubionych

włosy - przedłużanie

23.03.09, 18:55
Czy zna może ktoś kogoś kto przedłuża włosy z naszych okolic ? i robi to dobrze!
Obserwuj wątek
    • irka76 Re: włosy - przedłużanie 30.04.15, 10:26
      Hej, ja przedłużyłam właśnie metodą great lenghts i jestem zadowolona :)
    • majka6956 Re: włosy - przedłużanie 28.09.15, 12:52
      Cześć, cześć! Ja też polecam GL, sumiennie wykonane włoski, aż miło się je nosi <3 :) :) Zajrzyk sobie na ich fejsa, mają tam swoje metamorfozy.
      • demulgator Re: włosy - przedłużanie 17.02.16, 12:26
        cudne są te metamorfozy greatlengths serio <3
    • demulgator Re: włosy - przedłużanie 17.02.16, 12:25
      hej ja bardzo polecam GL na ich stornie znajdziesz masę informacji, które na pewno Ci się przydadzą greatlengths.pl/ :) <3
    • majka6956 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:19
      Muszę Wam zdać relację, ponieważ zdecydowałam się na ponowne przedłużenie w Great Lenghts :) Najpierw poszłam z zamiarem zdjęcia, ale jak zobaczyłam siebie w moich starych włosach, to wcale mi sie taki stan rzeczy nie spodobał :D Dlatego właśnie przedłużyłam ponownie, tym razem poszłam w ombre zamiat jednorodnego koloru. Są piękne, jestem zakochana :D
    • irka76 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:21
      Hahahahaa Majka! Ja to samo :D Długo się zastanawiałam czy pierwszy raz przedłużyć, ale teraz już nie umiem bez nich żyć. Jak byłam w salonie laski zaproponowały mi nową metodę przedłużania, na taśmach. Na razie się zastanawiam co lepesze - co myślicie? Słyszałyście może coś o tej nowej metodzie? Podono nowa rewolucja na Polskim rynku, w ameryce laski pewnie już od dawna je noszą :D <3
    • hania101 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:24
      Irka, mówisz o tym? apps.greatlengths.pl/
      tutaj jest mowa o jakiś dwóch metodach, czy ja dobrze rozumiem że jedna z nich to takie doczepki jednorazowe jak można kupić na bazarze? :P
    • irka76 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:26
      Hania, na bazarze nie kupisz tej jakości włosów. Serio, wiem co mówię - great ma najlepsze włosy. Nosiłam je sporo czasu, nic się nie działo. Te bazarowe gówna i to co robią niektóre feyzjerki to pomyłka....
    • krysia838 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:28
      a wiecie coś więcej na temat tego great lenghts? sporo kasy chcą za to przedłużanie.... :(
    • anka7027 Re: włosy - przedłużanie 18.02.16, 10:29
      Mama mojej koleżanki nosi te włosy... Pięknie wygląda, ale prawda, wydała na nie chyba fortunę :) No ale warto było, wygląda jak te laski z magazywnów :D Pięknia, może kiedyś też będzie mnie stać na takie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka