evelana 08.06.09, 13:58 szukam pomysłu na plener do zdjęć ślubnych w październiku - Zamość i okolice :) licze na wasze nietypowe pomysły :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: zdjęcia ślubne 10.06.09, 09:15 kochana, poczytaj posty na ten temat na roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=3702&highlight=plener I oby pogoda Wam dopisała (nie tylko w dni ślubu, ale także pogoda ducha w całym życiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelana Re: zdjęcia ślubne IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 15.06.09, 09:34 dziekuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: zdjęcia ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:06 Evelana - a masz już fotografa? Przecież to fotograf ustala z młodymi co gdzie i jak. Oczywiście można zrobić wywiad wcześniej, ale w dniu ślubu często poprostu nie ma czasu na wyjazdy plenerowe. Robi się to po ślubie, na spokojnie...wtedy można iść na żywioł:) Ja mam swoje ulubione miejsce na plenery fotograficzne niedaleko Zamościa - jeśli młodzi są otwarci to kreatywności nie ma granic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelana Re: zdjęcia ślubne IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 18.06.09, 14:28 hej dzieki za odpowiedź :). szukam jakichś nowych inspiracji nie interesuja mnie typowe zdjecia w parku. fotograf juz wybrany a zdjecia bede robione po ślubie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samosiax Re: zdjęcia ślubne 26.06.09, 23:07 Jeśli fotograf nie ma wam do zaproponowania jakiejś ciekawej sesji to go zmieńcie ;) Swoją drogą ciekawie może być na budowie, w podmiejskim, na dyskotece. Jest masa takich propozycji, sami pomyślcie i dobrze sie bawcie przy tym, bo o to chodzi przecież. Odpowiedz Link Zgłoś