babimati 11.09.09, 23:57 Czy możecie polecić jakiś fajny pensjonat w Karpaczu?Chcemy tam z dzieckiem spędzić parę dni w pażdzierniku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kundel-bury nie pensjonat, ale hotel: 12.09.09, 11:43 www.orbis.pl/skalny W pensjonatach nie zatrzymywałem się, ale od 30 lat korzystam z usług Skalnego. W tej chwili jest zupełnie odnowiony, więc tym bardziej się tam wybiorę. Odpowiedz Link
jureek Re: Pensjonat w Karpaczu 12.09.09, 13:42 Mogę polecić pensjonat znajomych, ale na priva, nie na forum. Jura Odpowiedz Link
kundel-bury doszło do tego, że sam się boisz 12.09.09, 15:31 posądzenia o robienie reklamy? Istnieją granice absurdu. Na temat głupoty Einstein się już wypowiedział. Odpowiedz Link
jureek Re: doszło do tego, że sam się boisz 14.09.09, 22:43 kundel-bury napisał: > posądzenia o robienie reklamy? A nie przyszło Ci do głowy, że może moi znajomi właściciele pensjonatu nie chcą sobie psuć opinii taką partyzancką forumową reklamą, a ja to szanuję, bo to ich byznes jest? Jura Odpowiedz Link
westina Re: doszło do tego, że sam się boisz 10.10.09, 21:10 ano nie przyszlo buremu do glowki... Odpowiedz Link
kundel-bury uszło mojej uwadze, że każdy gość 10.10.09, 22:49 w tym pensjonacie podpisuje zobowiązanie, że nie będzie o tym rozpowiadał na ulicy i w internecie. verpiss dich! Odpowiedz Link
fredula Re: uszło mojej uwadze, że każdy gość 11.10.09, 14:49 czy wy nie mozecie sie wrescie zachowac kulturalnie? mam was dosc!!!!!!!! jurka i takze kundla. obydwie macie poziom jak psy!jeden podpusci drugiego! prezstancie wrescie! to jest nieznosne. Odpowiedz Link
babimati1 Re: Pensjonat w Karpaczu 14.09.09, 20:21 Prosze o przeslanie na poczte babimati1 Odpowiedz Link
jureek Re: Pensjonat w Karpaczu 14.09.09, 22:40 babimati1 napisała: > Prosze o przeslanie na poczte babimati1 Wysłałem. J. Odpowiedz Link
artur666 Re: Pensjonat w Karpaczu 26.09.09, 11:05 Pensjonat "Koala". Bardzo sympatyczna obsluga i service. Na dobrym standarcie i czyste pokoje. Na brzegu Karpacza, las przed oknami, do wyciagu narciarskiego kilkaset metrow. (okolica hotelu Skalny) Bylem tam 2 razy i zawsze chetnie tam znowu pojade. Odpowiedz Link
kundel-bury należy podkreślać czyste pokoje, 26.09.09, 13:23 bo to jeszcze nie standard? Odpowiedz Link
babimati Re: Pensjonat w Karpaczu 27.09.09, 12:29 Dziekujemy za propozycje.Zdecydowalismy sie na Willa Arte,poniewaz maz lubi saune i tam akurat byl wolny apartament. Odpowiedz Link