Dodaj do ulubionych

do: annajustyna

30.10.13, 16:51
hej, mam do Ciebie pytanie dotyczce Ausbildung , sledzac wypowiedzi na tym forum odnosze wrazenie ze duzo wiesz :)) a nie chce zeby mi tu np szefdenuncjator czy inny freak zasmiecal watek, dlatego czy moglabym Cie prosic o jakis kontakt? ( e mail, whats app), dzieki, pozdrawiam. Weronika.
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: do: annajustyna 30.10.13, 17:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,103528,147727891,147727891,W_mojej_gminie_ma_powstac_oboz_dla_uchodzcow.html

Annajustynka walczy obecnie przeciw uchodźcom z Afryki. Chodzi o bezpieczeństwo jej dziecka. Dlatego przyłączyła się do frakcji "NARODOWEJ"

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: do: annajustyna 30.10.13, 17:27
      probayern.wordpress.com/2013/07/29/dachau-neubau-von-wohnungen-fur-wirtschaftsfluchtlinge/

Dalsze dane uzupełniające o zagrożeniu dla Annajustynkowego dziecka...

I o skutecznej samoobronie przeciw takiemu zagrożeniu...

Ot, co...
    • chief-denunciator Ubaw tu po pachy na tych polskich forach... 30.10.13, 18:01
      Annęjustynkę widziano na ulicach Dachau z transparentem i jak krzyczała:

============================================
      DEUTSCHLAND.... DEN.... DEUTSCHEN ..... UND..... DEN.... POLEN!
      ============================================

Ubaw tu po pachy na tych polskich forach...

Ot, co...
      • gadupa Tylko twoj wsciekly atak. 31.10.13, 11:27
        Musisz miec bardzo ciekawe zycie. buahahahahahahahahahahahaha
        • chief-denunciator Re: Tylko twoj wsciekly atak. 01.11.13, 09:43
          learningenglish.voanews.com/content/article/1763336.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          by: Chief Denunciator from: Germany
          10/06/2013 9:48 AM

We in Germany have Obamacare since Otto von Bismarck, Prime Minister of Prussia.
          Germany had a tradition of welfare programs in Prussia and Saxony that began as early as the 1840s. In the 1880s his social insurance programs were the first in the world and became the model for other countries and the basis of the modern welfare state.
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gadupa napisała:

> Musisz miec bardzo ciekawe zycie. buahahahahahahahahahahahaha
    • annajustyna Re: do: annajustyna 02.11.13, 07:11
      No tak, Szef Denuncjator juz jest :P. Weroniko, pisz na gazetowego, tam macki tego pana nie siegaja ;).
      • chief-denunciator "Brak mocy przerobowych" 02.11.13, 09:30
        annajustyna napisała:

> No tak, Szef Denuncjator juz jest :P. Weroniko, pisz na gazetowego, tam macki tego pana nie siegaja ;).
        =================================

Telefonu w Dachau jeszcze nie macie?
        Ja w Szczecinie złożyłem wniosek o telefon i codziennie się dowiadywałem jak daleko już mój wniosek został przerobiony. "Brak mocy przerobowych" był powodem mego nie posiadania telefonu..
        Po 30 latach dostałem odpowiedz, że mój wniosek został załatwiony pozytywnie.
        Ale w tym czasie miałem już dawno telefon od Deutsche Telekom.
        Dostałem po znajomości, bo bardzo dobre stosunki miałem z Naczelnikiem Deutsche Telekom, Panem Ronem Latem....

Gdybyś na szybciutko coś potrzebowała od DT, to mogę Tobie załatwić...
        Pan Lato żyje od kilku lat na East Coast, ale codziennie smażymy sobie Emaile...
        Dobre stosunki trza pielęgnować... Pan Lato studiował matematykę we Wiedniu, to same miasto, w którym żył nasz wujek Adaś. Co za zbieg okoliczności...

Nieprawdaż ?

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka