jecki.p 18.06.07, 18:08 die möchte man nicht einmal anal ysieren... j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsiowa.baba Re: es gibt Weiber, 18.06.07, 18:14 Tym razem nie ma w twoim watku niczego, co lamie regulamin. Ciekawe, jak dlugo tu powisi :-)) Odpowiedz Link
bartoszowa Re: ja, 18.06.07, 18:48 Jecki, gibt mal die Adresse her. Ich schicke dort meine russichen Freunden vorbei. Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: ja, 18.06.07, 18:52 bartoszowa napisała: > Jecki, gibt mal die Adresse her. Ich schicke dort meine russichen Freunden vorb > ei. Jecki, nie pisz ad personam, bo znow watek pojdzie w cholere :-) Odpowiedz Link
jecki.p studiuj pilnie niemiecki! 18.06.07, 20:13 Twoje braki sa zatrwazajace; dorownujesz prawie moderatorce... PS Twoi Ruscy beda mieli wielkiego pecha, jesli poradza sobie z moim Zygusiem (bierze po trzech na jedna lape), wtedy mianowicie beda mieli okazje stanoac oko w oko ze mna... j. Odpowiedz Link
annajustyna Re: to do bartoszowej, oczywiscie... 18.06.07, 20:15 J., ale dales czadu: z moim Zygusiem:)))). Odpowiedz Link
annajustyna Re: ??? 18.06.07, 20:29 Nie, Sigi to Twoj kierofca, ale tak napisales, jakby byl kims (czyms?) innym... Odpowiedz Link
bartoszowa Re: to do bartoszowej, oczywiscie... 18.06.07, 22:01 Jecki, niemieckiego juz nie potrzebuje. Stala posade w Bosch Rexroth juz mam. Im moje zdolnosci jezykowe nie sa potrzebne, placa mi za cos innego(i to dobrze placa). Pozdrowienia bartoszowa Odpowiedz Link
gruene_fee Re: to do bartoszowej, oczywiscie... 18.06.07, 22:14 no tak, co Bosch to nie AEG... ;) Odpowiedz Link
bartoszowa oczywiscie... 18.06.07, 22:19 Ja bym sie cieszyla gdyby Boscha przeniesli do Polski. Wrocilabym do domu. Nie probowalabym wtedy pisac postow po niemiecku i nie bylabym wysmiewanym przez pseudo-deutschow. Odpowiedz Link
gruene_fee no rzeczywiscie, jest lepszy bo jeszcze nie 18.06.07, 22:26 splajtowal jak ten drugi ;) Odpowiedz Link
jecki.p proponuje rozszerzenie nicka na bartoszowa- 18.06.07, 22:37 kaczorowa. stwierdzam bowiem (bez wiekszego zdziwienia), ze to Twoj poziom. j. Odpowiedz Link
bartoszowa przynajmniej milo bylo 18.06.07, 23:03 sobie troszke popisac. Do nastepnego razu! bartoszowa Odpowiedz Link
michalina1974 jecki, pytanie mam... 19.06.07, 09:54 a gdzie Ty wlasciwie mieszkasz? pozdrowienia ----------------------------------------------------- Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas Odpowiedz Link
annajustyna Re: jecki, pytanie mam... 19.06.07, 13:15 J. ma zdolnosci bilokacyjne i kto wie, czy nie lekkie rozdwojenie jazni;)))). Odpowiedz Link
annajustyna Re: Schizophrenie ? 19.06.07, 13:22 To niekoniecznie to samo;))). Np. zbyt wybujala fantazja moze prowadzic do roznych manii. Albo zbytnie rozbudzenie, nazwijmy je anal ityczne;))). Odpowiedz Link
jecki.p no, mozesz mnie zwiedzic 19.06.07, 18:05 albo na chacie rodowej, albo bezposrednio pod dachem Paschy... :-) j. Odpowiedz Link
mazur39 też nie zgadłeś! 19.06.07, 20:00 Chciałem usłyszeć, że Zyguś to Twój Detlev. Tylko kto kogo analizuje? Odpowiedz Link
konrad-walenrod No pasarán ! 20.06.07, 20:48 jecki.p napisał: es gibt Weiber ================ Mein lieber Jecki! Du solltest dich nicht nur immer mit den Weibern beschäftigen, Du solltest auch mal was nützliches für die Menschheit tun! Der Kampf gegen den Faschismus wäre solche Aufgabe. Organisiere mal eine internationale Kampfbrigade gegen den Faschismus in Irland. Hiermit übertrage ich dir das Oberkommando für diese Brigade. ‚No pasarán' (sie werden nicht durchkommen, die Faschisten!!!) Odpowiedz Link
ggigus No pasarán ! brawo konrad 20.06.07, 20:51 jecki, jak sam mi pisal, jest niezwykle ustawionym czlowiekem, ma siec znajomosci, chody i nawet tytul szlachecki. szkoda zeby sie taka skomasowana energia i tyle mozliwosci naprawy swiata marnowaly na forum do walki z rzekoma cenzura Odpowiedz Link
konrad-walenrod dziękuje za uznanie moich zasług 20.06.07, 21:07 ggigus napisała: brawo konrad ================================ Serdecznie dziękuje za uznanie moich zasług w walce z międzynarodowym faszyzmem! Odpowiedz Link
ggigus masz nosa, konrad, musisz zainteresowac swoim 20.06.07, 21:09 pomyslem jeckiego.p! Odpowiedz Link
konrad-walenrod Befreiungskampf gegen das britische Kolonialjoch! 20.06.07, 21:20 ggigus napisała: musisz zainteresowac swoim pomyslem jeckiego.p! ========================= Der Befreiung Irlands vom Faschismus wird er sich doch nicht widersetzen. Und die Iren sind ja im Kampf erprobt. Befreiungskampf gegen das britische Kolonialjoch! Odpowiedz Link
neeetka Connie, 20.06.07, 21:36 co tam dzis na kolacje wdziamales, zlotko? Wszystko to pieknie, a nawet rzeklabym ladnie i uroczo, ale trzeba tez o rozsadnym odzywianiu pamietac. Nie sama bitwa zyje czlowiek...o sitwe tez trzeba zadbac. Odpowiedz Link
konrad-walenrod co tam dzis na kolacje wdziamales, zlotko? 21.06.07, 19:14 neeetka napisała: co tam dzis na kolacje wdziamales, zlotko? ============================================ Ich lebe nur für die Erfüllung der Mission. Die Vorsehung hat mich in dieses Forum gesendet. Odpowiedz Link
jecki.p jakie tam Vorseheung?... 21.06.07, 19:59 ot, wieprza rzucili miedzy perly, co by gigulka towarzycho miala... :-) j. Odpowiedz Link
konrad-walenrod wieprza rzucili.... 22.06.07, 09:27 jecki.p napisał: > ot, wieprza rzucili miedzy perly, co by gigulka towarzycho miala... :-) ==================== Mein lieber Jecki! Leider! Du kommst nicht in die Geschichte als Befreier Irlands vom Faschismus, sonder als größter Anal - O - ytiker. Odpowiedz Link
jecki.p wyjontkowo do gigulki: 20.06.07, 22:45 moja syzyfowa misja jest przede wszystkim walka z glupota, dopiero na drugim miejscu z subiektywna (lagodnie mowiac) i nie majaca NIC wspolnego z netykieta cenzura. po drugie primo: nic nie mowilem o tytulach; uzylem - w zasadzie przez przeoczenie -jedynie jednego z moich prywatnych adresow e-mail. j. Odpowiedz Link
annajustyna Re: wyjontkowo do gigulki: 20.06.07, 23:03 I tak przypadkiem przez przeoczenie ujawniasz ten adres mejlowy od czasu do czasu na niemieckim chocby. Tak to juz nieraz bywa w zyciu, ze czlowiek jest roztargniony... Odpowiedz Link
ggigus oo, annojustyno, czlowiekowi na TAKIEJ pozycji moz 21.06.07, 01:11 na przecie odrobine roztargnienia wybaczyc... omylkowo, hehe Odpowiedz Link