aga_ta_70 18.10.07, 23:23 www.youtube.com/watch?v=anW27FTdPQs&NR=1 Czy to na serio, czy zart? Aktor, profesjonalista, czy chlop buraczany, zascianek, ciemnogrod? Az sobie do zakladek dodalam:-D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caysee Re: Czy ktos wie, czy to zart...? 19.10.07, 08:06 Wow :) Niezly gosc. Wg mnie to zaden zart, tylko autentyk. Wlasnie takim trzeba zabrac dowody w dniu wyborow ;)) Odpowiedz Link
renebenay przedawkowanie katolicyzmu... 19.10.07, 09:12 Niestety takim ludziom powinno odbierac sie prawo jazdy i prawo do glosowania. Odpowiedz Link
ortomio_29 Re: Czy ktos wie, czy to zart...? 19.10.07, 09:26 wlasnie o takiej sympatii pisalam...:( Odpowiedz Link
pianazludzen Re: Czy ktos wie, czy to zart...? 19.10.07, 20:30 niestety, to pewnie nie zart... moja babcie tez dosiegla ta plaga RM i choc 10 lat temu byla normalna osoba, dzis z jej ust mozna uslyszec podobne rewelacje. Bardzo mi przykro z tego powodu.... Odpowiedz Link
aga_ta_70 Re: zwyczajnie 20.10.07, 17:52 jecki.p napisał: > ciarki mnie przechodzOM... > > j. Och jecki, jak ciebie tutaj "stillese" to mnie czasem tez ciarki przechodza. Ale faktycznie, jak zobaczylam ten filmik, to pierwsze co poczulam to wlasnie tez ciarki i wzrost cisnienia chyba. Straszne. Ale an obrone powiem, ze tez juz rozmawialam z niemcami starszego pokolenia, ktorzy sie zaprzysiegali, ze wiedza, ze heilbronn na przyklad zbombardowali zydzi. Z zemsty. To wszystko nie jest takie proste... Odpowiedz Link
konrad-walenrod (Siehe Münchner Wiesen!) 20.10.07, 10:37 pianazludzen napisała: > niestety, to pewnie nie zart... moja babcie tez dosiegla ta plaga RM ================================ Da ist ja der Apfel nicht weit vom Stamm gefallen. (Siehe Münchner Wiesen!) Odpowiedz Link
ggigus Konradzie, zapamietaj - Wiesn!!!!! 20.10.07, 15:21 zadna Wiesen, tylko WIESN!!! bo sie Bawarzy smieja potem z tych, co ida na Wiesen Odpowiedz Link
bofist Re: Konradzie, zapamietaj - Wiesn!!!!! 20.10.07, 15:26 smiech to zdrowie, Ggigus :D Odpowiedz Link
konrad-walenrod I do not speak Bayerisch! 20.10.07, 16:53 ggigus napisała: > zadna Wiesen, tylko WIESN!!! ================================== I do not speak Bayerisch! If a Bayer will have a talk with me, so he or she should speak Hochdojcz! Odpowiedz Link
fan.club Śmiechu warte! 20.10.07, 17:43 maps.google.de/maps?f=q&hl=de&geocode=&time=&date=&ttype=&q=M%C3% BCnchen&ie=UTF8&ll=48.131153,11.54912&spn=0.021224,0.029054&z=15&om=1 Odpowiedz Link
konrad-walenrod Nun ja! 20.10.07, 18:03 fan.club napisał: > tinyurl.com/2p9ulq ========================================== Nun ja! Die Karte wurde in Preußen gedruckt! Odpowiedz Link
zosiaczek25 smutne 20.10.07, 10:28 Nie sadze, zeby to byl zart. Widzialam podobnych klipow juz sporo. Niestety tacy ludzie faktycznie istnieja. Smutne, jak propaganda potrafi zrobic wode z mozgu. Odpowiedz Link
jecki.p mozg staje, zosiaczek - 20.10.07, 18:31 tylko... (tu bylo, ale -nie wiem, dlaczego???- zaginYlo...) j. Odpowiedz Link
fan.club Ludzie, przecież to tylko żart!!! 20.10.07, 11:35 Prawda jest jeszcze gorsza. Odpowiedz Link
maria421 Re: Ludzie, przecież to tylko żart!!! 20.10.07, 18:11 Jeszcze jeden zart, bo jakze inaczej potraktowac ten spot wyborczy polskiej lewicy? www.youtube.com/watch?v=C85qDge4NOk Odpowiedz Link
konrad-walenrod Psst! Heute darf man das nicht senden! 20.10.07, 18:17 k.w. Ramadan!!! Odpowiedz Link
ortomio_29 Re: Ludzie, przecież to tylko żart!!! 20.10.07, 19:05 zakazana reklama z ksiezulkiem jak sobie miksuje drinka jest niezla :) Odpowiedz Link
nana_c To chyba nie zart.... 20.10.07, 21:50 Ludzie, nowa tu jestem na forum, a wy mnie straszycie....:-( Niestety, i tacy sie zdarzaja- ja nie rozumiem, nie chce pojac, ile nienawisci moze tkwic w jednym jedynym czlowieku! Do tego ten krzyz w rece- HANBA... Jak tak dalej pójdzie, to ja bede sie bala do Polski jechac. Na serio. Zyje w Niemczech 20 lat, ale z takim czyms sie w Polsce jeszcze nie spotkalam! Odpowiedz Link
vanderica Re: Czy ktos wie, czy to zart...? 21.10.07, 18:19 a mnie sie wydaje,ze przesadzacie.po prostu zwykly,stary dziadek co to mu z racji wieku i doswiadczen cos na beret padlo.ludzka rzecz.nie mowcie,ze nie znacie takich ciotek,wujkow,babc,dziadkow co to gadaja od rzeczy i nikt ich nie slucha,a tu wielkie halo,bo w necie dziadek sie pojawil.jak dla mnie nic dziwnego. Odpowiedz Link