camel_3d 06.08.03, 21:31 hej, to nowe forum. Nie wiem czy cos z tego wyjadzie, ale poprobowac mozna:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunday Re: Nowe forum- 06.08.03, 22:30 > hej, to nowe forum. Nie wiem czy cos z tego wyjadzie, > ale poprobowac mozna:) Ano, zobaczymy :-) pozdrawiam, Luki Odpowiedz Link
alunias Re: Nowe forum- 07.06.04, 19:57 Hej!! Ja nie wiem czy trafilam na dobre formu - no ale rozpoczety zostal nowy watek daltego sie dolaczam :))) Chcialam zapytac czy moze znacie kogos kto potrzebowalby lekcji jezyka polskiego w Berlinie, konwersacji, pomocy w sprzatkaniu itp??? Wyjezdzam z przyjacielem na wakacje do berlina i strasznie mi zalezy aby podlapac jakas prace - chce podjac drugi kierunek studiow - tyle ze tym razem zaocznie... no a na to potrzeba kasy... no nic - mam nadzieje ze moze cos sie znajdzie. A tak czytajac wasze posty - to... ja tez baaaardzo lubie Berlin - to jest takie maist ze za kazdym razem jak tam jade to odkrywam w nim cos nowego :) Odpowiedz Link
camel_3d Re: Nowe forum- 20.06.04, 21:41 wiesz tu mieszka 70.000 Polakow.. bedzie konkurencja:) Odpowiedz Link
oraqle Re: Stare forum- 20.07.04, 10:42 camel_3d napisał: > wiesz tu mieszka 70.000 Polakow.. bedzie konkurencja:) moze tak, ale nie na forum niewiele sie tu dzieje Odpowiedz Link
camel_3d Re: Stare forum- 21.07.04, 07:44 ale zawsze cos. > camel_3d napisał: > > > wiesz tu mieszka 70.000 Polakow.. bedzie konkurencja:) > > moze tak, ale nie na forum > niewiele sie tu dzieje Odpowiedz Link