beatach1 18.03.08, 10:46 Jezeli nie chcecie publicznie skladac swoich zgloszen. Mozecie robic to poprzez poczte emeilem. Czekam na zgloszenia, z ktorych kogos obiektywnie wybiore. pozdrawiam i zycze milego dnia Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatach1 Re: Nowy administrator? 18.03.08, 11:09 Dodam jeszcze tylko, ze bycie administratorem nie jest latwe. Czesto trzeba powstrzymac sie od krytyki i osobistej opinii. Wjec prosze wszystko przemyslec ;) Odpowiedz Link
gadupa Re: Nowy administrator? 18.03.08, 11:11 Ty chcesz wybierac z tych ktorzy tutaj pisza? Viel Spaß. Odpowiedz Link
beatach1 Re: Nowy administrator? 18.03.08, 11:21 Wierz mi, ze nikt spoza nie bedzie chcial... Odpowiedz Link
maria421 Re: Nowy administrator? 18.03.08, 11:22 Beato, przeciez to jest TWOJE forum. Ty je zalozylas i Ty je dalej prowadz. Ja glosuje na Ciebie:-) Odpowiedz Link
nana_c Re: Nowy administrator? 18.03.08, 11:41 Wysiudaj tylko tego gigusia, i wszystko bedzie dobrze?! Sama przeciez jestes adminem wlasnego forum, po co ci ktos inny? Odpowiedz Link
ewa553 Re: Nowy administrator? 18.03.08, 13:05 dobry pomysl, zostan lepiej sama Beato. Nowy "pomocnik" nie mialby latwo: musialby wycinac jak szalony jeckiego i koni, no i wojna bylaby gotowa:))) Odpowiedz Link
konrad-walenrod ja się pytam? 18.03.08, 13:48 ewa553 napisała: > dobry pomysl, zostan lepiej sama Beato. Nowy "pomocnik" nie mialby > latwo: musialby wycinac jak szalony jeckiego i koni, no i wojna > bylaby gotowa:))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A co Ty masz naprzeciwko koni, ja się pytam? Odpowiedz Link
ewa553 Re: ja się pytam? 18.03.08, 14:25 konie sie czesto obrzucaja blotem z innymi, to mam:))) ale nie musze wycinac, wiec mam to w nosie, po prostu unikam tych postow. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Und woher kennst Du den Inhalt? 18.03.08, 14:53 ewa553 napisała: > konie sie czesto obrzucaja blotem z innymi, to mam:))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pferde auf der Weide sind freie Geschöpfe und halten nix von fader politischer Korrektheit. ====================================== ewa553 napisała: ale nie musze wycinac, wiec mam to w nosie, po prostu unikam tych postow. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Und woher kennst Du den Inhalt? - Odpowiedz Link
jecki.p Nix tut sie kennen, conny, 18.03.08, 18:22 keinen Inhalt und keine Anal yse !!! :-))) j. Odpowiedz Link
gadupa Bez frazesow! 19.03.08, 09:44 Putze deine Hinterteil mit der politischer Korrektheit lieber nicht, du bist weit von ihr etfernt. Die Fresse voll politischen Sloganen hat jeder verlogene Gemagoge. Odpowiedz Link
jecki.p Re: Bez frazesow! 19.03.08, 19:08 Dupe - wiadomo - kazdy ma, ale coz ma powiedziec ga ? j. Odpowiedz Link