bogusiania 14.06.08, 18:43 Mam pytanie,czy startuje ktoś dzisiaj w US Puzzle Championship,jak nie,to proszę o trzymanie kciuków... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parodystka Re: US PUZZLE... 26.06.08, 23:48 bogusiania napisała: proszę o trzymanie kciuków... I jak poszło ? Odpowiedz Link
bogusiania Re: US PUZZLE... 27.06.08, 10:32 Ogólnie były ciekawe zadania,zrobiłam 5 na 20,co było moim skromnym marzeniem,a ogólnie to nie wiem,na którym jestem miejscu-pewnie dość odległym-ale sam fakt brania udziału w takiej imprezie jest fascynujący.Moja nieporadność językowa nie pozwala mi na dotarcie do strony z wynikami,czekam,aż zaktywizują się uczestnicy na stronie "Sfinksa" i może czegoś więcej się dowiem.Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam... Odpowiedz Link
bogusiania Re: US PUZZLE... 08.07.08, 18:30 Udało mi się wejść na stronę z wynikami.Jestem na liście USA 289 na 375 osób,a nie wiem,dlaczego nie jestem na "Pozostałe kraje"-byłabym 123 na 153 osoby.Z Polski startowało niewiele osób, ale następnym razem będę wyżej... Odpowiedz Link