jottka 19.12.10, 21:52 Miała na imię Magda. Była fantastyczną dziewczyną, której życie nie oszczędzało. Po ciężkiej chorobie zmarła we wtorek, 14 grudnia, o wiele, wiele lat za wcześnie. Znaliście ją z forum, lubiliście, nie zapomnijcie o niej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimota Re: Była wśród nas emka_1 20.12.10, 15:57 Dzieki za wiadomosc.. "nie zapomnijcie o niej." W celu... ? Odpowiedz Link
h_hornblower proponuję zmienić nicka 18.01.11, 15:07 bimota napisał: > "nie zapomnijcie o niej." > > W celu... ? Proponuję zmienić nicka z "bimota" na "burak". Równie krótki, też na "b", a jakoś bardziej adekwatny. Odpowiedz Link
h_hornblower jottka, tak mi przykro 16.01.11, 23:45 jottka napisała: > Miała na imię Magda. Była fantastyczną dziewczyną, której życie nie oszczędzało > . Po ciężkiej chorobie zmarła we wtorek, 14 grudnia, o wiele, wiele lat za wcze > śnie. Znaliście ją z forum, lubiliście, nie zapomnijcie o niej. Jottka, dawno nie wchodziłem na "O języku", a tu taka wiadomość. Tak mi przykro. Był taki okres, że to forum dostarczało mi prawdziwej rozrywki intelektualnej, zaglądałem tu z przyjemnością - m.in dla emki, dla Jej inteligencji i erudycji. horny Odpowiedz Link
h_hornblower JOTTKA! 17.01.11, 00:15 Jottka, wysłałem Ci wiadomość na jottka@gazeta.pl - odpisz, jeśli możesz. pzdr horny Odpowiedz Link
imponeross Re: Była wśród nas emka_1 19.01.11, 09:13 jottka napisała: > Miała na imię Magda. Była fantastyczną dziewczyną, której życie nie oszczędzało > . Po ciężkiej chorobie zmarła we wtorek, 14 grudnia, o wiele, wiele lat za wcze > śnie. Znaliście ją z forum, lubiliście, nie zapomnijcie o niej. [*] Odpowiedz Link