kicior99 21.04.04, 12:37 Czy w tekscie pracy magisterskiej (analizujac dane0 o narkotykach mozna uzywac wyrazow uznanych za potoczne np. "biorący", "diler" itp" Jesli nie to czy za kazsdym razem musze uciekac sie do jakichs peryfraz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 14:12 Sadze ze tak. Jest to tez wykazanie znajomosci tematu. Dla skrupulatniejszych Mozna uzasadnic wprowadzenie terminow umownym zwrotem "zwanym dalej potocznie..." Odpowiedz Link
kicior99 Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 14:52 dictu - factu. Na to sie wlasnie zdecydowalem. Przy okazji zmusze cie do wypicia piwa na te okolicznosc =) Odpowiedz Link
millefiori Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 15:02 Z piesnia na ustach poddam sie zmuszaniu)) Odpowiedz Link
kicior99 Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 15:05 co do piesni - polecam zaspiewy z odpowiedniego watku... A moze jakies hymny socrealistyczne? Odpowiedz Link
millefiori Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 15:11 Ze Swiat sie smieje moze byc? Odpowiedz Link
millefiori Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 15:12 Marsylianki np. nikt tak nie zaspiewa jak Mme Edith w Allo, Allo Odpowiedz Link
kicior99 Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 15:44 to moze zaprosimy np. Paula Mc Cartneya albo Michala Wisniewskiego? =))) Odpowiedz Link
isanda Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 19:09 co się tu dzieje? na jednym forum kicior straszy ludzi samobójstwem tu znowu pisze pracę magisterską o narkotykach piwo pije z millefiori, flirtuje i przymusza i piosenki chce śpiewać z Paulem Mc Cartneym i Michałem Wisniewskim Odpowiedz Link
millefiori Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 21.04.04, 20:43 1. Isando, nie wiem, nie jestem na biezaco. Nasz stolik chyba zapadl sie wraz z tarasem z powodu nieuzytkowania, czas na remont, a tu Kicior zaproszeniem zaszczycil 2. Kicior, czy przy uzyciu MW na zywo chcesz mnie jednoczesnie ukarac za grzechy przeszle, terazniejsze i przyszle? 3. Moze jestem malo oryginalna, ale najbardziej stosowny do okolicznosci wydaje mi sie Okocim. Odpowiedz Link
kicior99 Re: mala prosba o pomoc - jezyk pracy mgr 22.04.04, 12:05 jak spasc z konia... Praca o narkotykach to kolezenska pomoc, nigdy bym na taki drastyczny pomysl nie wpadl sam =) Ale pani promotor jest nie do podrobienia i jej pomysly znajda sie u Guinnesa albo uhonoruja je anty-Noblem. Stad bede was jeszcze czasem zadreczal pytaniami... Odpowiedz Link