the-great-inuk 29.07.16, 14:27 Ależ ja ciągle tak myślę! I nikt jeszcze tego nie docenił należycie! Postscriptum Wreszcie temat 100% językowy... Ja słyszał, że Polacy dostali jakieś medale... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: willingness to think around corners 30.07.16, 13:10 Mam kłopot jak potraktować twoja zdolność myślenia ogródkami; Wyobraźmy wiec sobie, inuku, ze negocjujemy wyjście z okrążenia., mamy roundabout z trzema wyjazdami / including this one where we are/ Napisz proszę, jak wyjechać z takiego okrążenia językowo? Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: willingness to think around corners 30.07.16, 15:04 kalllka napisała: > Mam kłopot jak potraktować twoja zdolność ============================== No problem... Odpowiedz Link
kalllka Re: willingness to think around corners 30.07.16, 20:54 Kłopot to nie problem A jeśli problem to niekoniecznie wewnętrzny konflikt. Jeszcze raz zachęcam cię, do zinterpretowania mojego kłopotu bez użycia website'ow Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: willingness to think around corners 31.07.16, 10:01 kalllka napisała: > Jeszcze raz zachęcam cię, > do zinterpretowania mojego kłopotu bez użycia website'ow ============================== Łączy nas identyczny >>kłopot<< ! Ja Twoich wpisów także nie rozumiem... Ot, co... Odpowiedz Link
kalllka Re: willingness to think around corners 31.07.16, 21:22 No to nie łączy., bo ja twoje wpisy inuku, rozumiem. Nie wiedziałam tylko jak je potraktować. Tylko tyle. Odpowiedz Link