ilona1985wola 04.05.05, 10:43 Witam, jeśli macie jakieś wiadomości na temat te tragedii to proszę o pomoc. Muszę napisać streszczenie, ale poboczne wątki będą także przydatne. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cptniamo Re: "Król Edyp" Sofoklesa 04.05.05, 22:30 ilona1985wola napisała: > Witam, jeśli macie jakieś wiadomości na temat te tragedii to proszę o pomoc. Najnowsze wiadomości. Króla Edypa widziano ostatnio w bibliotece. -- www.radioaktywne.pl/new/index.php?p=RWL Odpowiedz Link
a19a24 Re: "Król Edyp" Sofoklesa 08.05.05, 18:06 Tak krótkiego utworu wstyd nie przeczytać. Poza tym można go znaleźć w necie w formie elektronicznej. Odpowiedz Link
milkavanilka Re: "Król Edyp" Sofoklesa 24.05.05, 15:24 W Twoim wypadku lenistwo osiągnęło apogeum-toż to klasyka gatunku,nie można tego nie przeczytać,chcesz się zaliczać do pseudointeligentów? Odpowiedz Link
ilona1985wola źle sformułowałam - to praca roczna, którą już 24.05.05, 16:02 napisałam, miała być streszczeniem utworu i nie tylko.Edypa przeczytałam, ale miałam nadzieję, że ktoś doda do mojej pracy jakieś ciekawe refleksje, spostrzeżenia.Liczyłam na kulturalne komentarze. Odpowiedz Link
cptniamo Re: źle sformułowałam - to praca roczna, którą ju 24.05.05, 20:10 Owszem, źle sformułowałaś. I wtedy, i dzisiaj. Bo ja ciągle nie wiem, czym miałoby być "streszczenie i nie tylko" Króla Edypa. Co to jest "nie tylko"? Utworu i nie tylko? streszczeniem i nie tylko? Odpowiedz Link