brezly 04.12.06, 20:45 Jak wam sie podoba? www.internetstandard.pl/konferencje/klienci2.0/ Strona dosc ciekawa dla milosnikow nowej polszczyzny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Zmonetaryzowac e-klienta 04.12.06, 23:52 hmmm... jestem e-klientem od lat, musze sprawdzic czy ktos mnie juz zmonetaryzowal Odpowiedz Link
lira_korbowa Re: Zmonetaryzowac e-klienta 05.12.06, 00:02 Czy to znaczy, że rozmieniamy się na drobne? Odpowiedz Link
brezly Narzekam dalej:-) "Towarowanie" 06.01.07, 13:03 "Narzędziem planowania dystrybucji będzie ATS - Automatyczne Towarowanie Salonów. " Mozna również "towarować" sklepy. Ykhymmm... Odpowiedz Link
uyu Re: Narzekam dalej:-) "Towarowanie" 06.01.07, 13:39 Nie podoba mi sie i tyle. Z kwiatkow jezykowych przytaczam trzykrotnie uzyte w popoludniowej Panoramie z 3.01.07 "na chwile obecna" !!! Odpowiedz Link
kicior99 Ro w pochwe..... 06.01.07, 14:28 jak kiedys przyjade do Polski to - slowo - nie dogaddam sie... Odpowiedz Link
uyu Re: Ro w pochwe..... 06.01.07, 21:20 Swiete slowa, kiciorze, a jak bedziesz sie glosno dziwil, to uslyszysz tlumaczenia, ze jezyk zyje i inne dyrdymaly dla usprawiedliwienia rownania w dol. Taki zywy, ze w ciagu dwudziestu lat gnal sprintem w dol. Gdy dorzucic przyspieszenie ziemskie, szybkosc okazuje sie oszalamiajaca. Bardzo powaznie zastanawiam sie czy przed wyjazdem nie obracalam sie tylko i wylacznie w srodowisku wybitnych polonistow, i wychodzi mi na to, ze nie. Byli i tacy, byli takze zwykli ludzie. Na tym koncze, bo chyba nie "jestem w temacie". Odpowiedz Link