kicior99 05.12.03, 14:34 i tym razem nie w charakterze niewinnych zabaw z cygarem Czy naprawde musimy przejmowac ten potworek od Amerykanow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: wraca impiczment 05.12.03, 15:19 Ach ach, impiczment to bardzo piekna rzecz moze byc , nawet (zwlaszcza) bez uzycia cygara... ale serio serio : kto kogo chce impiczowac ? bo chyba cos mi wzielo i umklo w natloku niusow. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wraca impiczment 05.12.03, 18:15 parlamentpezydenta Paksasa (Raymonda). Ale jak najbardziej serio - znam kgos, ktory istotnie myslal zeimpeachment to jest okreslenie tego, co oni tam wyrabiali... To sie nazywa zagubienie sie w natloku newsow Odpowiedz Link
stefan4 Re: wraca impiczment 05.12.03, 19:38 kicior99: > znam kgos, ktory istotnie myslal zeimpeachment to jest okreslenie tego, co oni > tam wyrabiali Zaraz, to znaczy, że Paksas z kim popełnił ten impiczment? O kurczę, im dłużej wpatruję się w to słowo, tym bardziej ono jest dwuznaczne... - Stefan Odpowiedz Link
arana Re: wraca impiczment 05.12.03, 21:16 stefan4 napisał: >Zaraz, to znaczy, że Paksas z kim popełnił ten impiczment? Pojawiają się delikatne sugestie, że tym razem nie z Moniką, a z Mafią. Też ładne imię! Arana Odpowiedz Link
baloo Re: wraca impiczment 06.12.03, 03:05 kicior99 napisał: > parlament pezydenta Paksasa (Raymonda). No moment. To znaczy ze nie my przejmujemy, tylko Litwini. Chyba, ze Ty tez uwazasz , ze Litwa jest Ojczyzna Twoja, i stad ta pierwsza osoba liczby mnogiej ;o) Odpowiedz Link
kicior99 Re: wraca impiczment 06.12.03, 11:57 niech bedzie jak jest. Zastanawia mnie bardziej aspekt jezykowy niz polityczny:- ) Odpowiedz Link
arana Aspekt 06.12.03, 12:36 kicior99 napisał: Zastanawia mnie bardziej aspekt jezykowy niz polityczny: > - > ) Chyba czysto językowy nie ma już szans wobec domieszek obyczajowych (prawo pierwszej...sprawy?) Arana Odpowiedz Link
baloo Re: wraca impiczment 09.12.03, 12:51 No, nieproliferacja piekna jest i zachwyca. A ja niedawno natknalem sie na polucje. Znaczy w kontekscie protokolu z Kyoto, pewien internauta o polucji pisal, ze wielka jest , nieokielznana i nie zna granic. Do dzis nie wiem, czy to dlatego, ze ten protokol tak mu sie spodobal byl. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wraca impiczment 09.12.03, 14:02 przypomnial mi ja red. Broszczak w PR1 tydzien temu Odpowiedz Link
zbigniew_ Re: wraca impiczment 10.12.03, 16:55 Jesli Clinton uprawiał lizing z Moniką L. to pewnie i był impiczment. Odpowiedz Link
baloo Re: wraca impiczment 10.12.03, 17:36 Znaczy on sie wyparl. Mowil, ze nie bylo impiczmentu. Odpowiedz Link
viki2lav Re: wraca impiczment 19.12.03, 16:45 impiczment to byl potem, nasz impicciarsi - w£. wtracac sie w cudze sprawy Wesolych swiat Kiciorku! Odpowiedz Link