Dodaj do ulubionych

Torrex Chiesi Polska

IP: *.chello.pl 12.12.08, 09:03
Czy ktoś zna firmę Torrex aktuanie radfarm rekrutuje dla nich.
Przeszłem pierwszy etap na PM w styczniu mam stawić się w
Warszawie. Szkoda że nic nie wiem na temat firmy nic konkretnego na
rozmowie nie powiedziano. Proszę o info.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 15.12.08, 14:15
      nikt nic ie wie???
    • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 16.12.08, 21:59
      Ja też dostałam się do 2 etapu, ale oni powiedzieli że to "raczej formalność
      "..A na jaki region aplikowałaś?Szkoda że nic nie wiadomo o tej firmie.Co Ci
      mówili o 2 etapie?
    • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 17.12.08, 08:12
      ja też przeszłam do drugiego etapu który też ma być formalnością w
      Warszawce a ja aplikowałam na śląsk do nowego działu w firmie
      alergologia i pulmonologia a ty?
      • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 17.12.08, 15:07
        Ja mam pracować w Krakowie i okolicach. Też alergologia i
        pulmonologia(powiedziano mi ze głównie pediatrzy). A wiesz może jakie to są
        konkretnie leki?Jakie maja ceny itp?Pracowałaś już wcześniej jako przedstawiciel?
        • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 17.12.08, 19:31
          ja pracuję w branży ale mnie powiedziano że firma ma tylko jeden lek
          dla dzieci reszta dla dorosłych i że mam odwiedzać lekarzy
          pullmonologów i alergologów. A aha startowałam na sląsk i w styczniu
          mam jechać do Warszawki na drugi etap podobno tylko żeby pokazać sie
          szefostwu i że na 99% jestem zatrudniona. A tobie co powiedzieli???
          • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 17.12.08, 19:50
            Mi powiedziano dokładnie to samo jeśli chodzi o zatrudnienie:) więc pewnie
            spotkamy się w styczniu w W-wie.Szkoda tylko że firma tak mało znana:/
          • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 18.12.08, 09:14
            A zakładasz teraz że masz już pracę, czy poszukujesz dalej?
            • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 18.12.08, 09:56
              wiesz zakładam że mam pracę zresztą i tak nie ma żadnych ogłoszeń
              cóż poczekam do stycznia na początku ma ktoś dzwonić z firmy i
              potwierdzic termin i w ogóle. Pożyjemy zobaczymy mam nadzieję że nie
              będę żałowała. Jak wszystko pójdzie dobrze to spotkamy się w
              Warszawce:)))
              • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 03.01.09, 12:18
                ja jestem z Sosnowca pozdrawiam
                • Gość: sss Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.siubuk.com 07.01.09, 22:02
                  do małej mi :
                  moze podaj jakies namiary do siebie bo do mnie dzisiaj sie odezwali, na pewno do
                  ciebie rowniez :) bo jestesmy z tego samego rejonu :) zdwonimy sie i
                  przynajmniej razniej nam bedzie sie jechalo do warszawy :)
      • awl-es Re: Torrex Chiesi Polska 02.01.09, 22:43
        ja również dostałam się do tej firmy i czekam na telefon aby potwierdzono termin
        spotkania w warszawie w styczniu, aplikowałam również na śląsk, można wiedzieć
        dokładnie z jakiego jesteś miasta :) na śląsku :)
        Pozdrawiam
        • Gość: anula Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 04.01.09, 15:24
          Jestem zaproszona na rekrutacje na 6.01 do Torrex. mam pytanie jak
          wygląda I etap rekrutacji o co pytają?
          • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 05.01.09, 13:04
            Na rozmowie pytania są tendencyjne:Dlaczego ta praca, co ci sie w niej podoba,
            jak sobie poradzisz z kolejką pacjentow, dużo pytań o dotychczasową pracę, jakie
            sukcesy itd. Nie ma żadnego pajacowania typu sprzedaż filiżanki, długopisa. To
            co moge jeszcze doradzić, to staraj się nie denerwować i bądź pewna siebie.
            Powodzonka i napisz jak bylo
            • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:07
              Ja jestem z rejonu Opolskiego i również mówiono mi że 2 etap to tylko formalność
              i poznanie szefostwa!Mam pytanie czy do was przysłano list intencyjny?Do
              zobaczenia w Warszawie!Pozdrawiam
              • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 05.01.09, 14:11
                Nie, do mnie jeszcze nic nie przysłano, nie dzwoniono.A do Ciebie się odezwali już?
              • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 05.01.09, 14:12
                Nie, do mnie jeszcze nic nie przysłano, nie dzwoniono. A do Ciebie odezwali sie już?
                • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:38
                  Jeszcze się nie kontaktowali ze mną ale list intencyjny przysłali mi na E-mail
                  zaraz po rozmowie i dzwoniła do mnie kobieta z Radfarmu a przed świętami dzwonił
                  do mnie pan który był na rozmowie rekrutacyjnej z firmy Torrex i mówił ze ma
                  jeszcze dwie osoby do zrekrutowania i jak je zrekrutuje to ustalą spotkanie w
                  warszawie i dadzą mi znać!
            • Gość: anula Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 05.01.09, 17:03
              Dzieki za info. Postaram sie niestresowac. Jak będe po to sie odezwe.
              • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 07.01.09, 12:47
                Moi drodzy czy juz ktoś z was wie kiedy ma być w Warszawie??
                Myslałam że zadzwonią na początku tygodnia skoro spotkanie miało być
                około 10 stycznia. U mnie cisza a u was?? Aha na innym forum tez
                piszą ludzie o rekrutacji do torrex tylko że piszą że ma być wybrana
                jedna osoba na śląsk a z tego co ja zrozumiałam ma być 10 w sumie z
                całej polski 40 osób i że ma do Warszawy jechać cały zespół wybrany
                na dany teren i że druga rozmowa z panią dyrektor to tylko
                formalność juz sama nie wiem co mam mysleć czy wy macie jakieś nowe
                informacje?? pozdrawiam :))
                • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: 87.116.246.* 07.01.09, 14:19
                  Ja bylam wczoraj na rozmowie w krk... i narazie do mnie sie nie
                  odezwali.. mam pytanie po jakim czasie sie do was odezwali od
                  rozmowy...
                  ps. zastanawiam sie czy nie za duzo powiedzialam odnosnie tego ile
                  chce zarabiac... ale powiedzieli ze to nie ma znaczenia bo to sie
                  ustala pozniej...
                  dzieki za odp..
                  pozdrawiam
                  • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 07.01.09, 14:50
                    wiesz w każdej firmie jest inaczej z torrexu dostałm informację po
                    dwóch dniach z reguły mówią do kiedy dadzą odpowiedx pozdrawiam i
                    życzę powodzenia
                • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 07.01.09, 17:02
                  Do mnie też jeszcze nie dzwonili..Ale wydaje mi sie że jedna os na Śląsk, to
                  raczej za mało.Nie ma się na razie czego obawiać..Mi mówili to samo co
                  Tobie.Bądźmy dobrej myśli:)Daj znac jak sie do Ciebie odezwą.Pozdrawiam:)
                  • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 07.01.09, 17:12
                    Zastanawia mnie tylko jedno: 'madia'napisała, że byla wczoraj na rekrutacji w
                    krk..Więc problem jest w tym, że ja tez byłam w krk tylko ok tydz przed Świętami
                    i otrzymałam odp pozytywną. Więc poco jeszcze raz była rekrutacja w
                    krk?eh....usiedzieć na miejscu nie mogę!
                    • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 07.01.09, 17:34
                      JA też byłam wczoraj na rekrutacji w KK na woj. małopolskie. I też
                      niedostaąłm jeszcze odpowiedzi.
                      • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 07.01.09, 17:52
                        A mieszkasz w Krakowie czy w innym mieście?
                        • Gość: gosc Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 07.01.09, 18:20
                          w tarnowie a ty?
                        • Gość: olaffff Re: Torrex Chiesi Polska IP: 195.116.41.* 07.01.09, 18:21
                          relax:) mówili że się odezwą to się odezwą ja też czekam na telefon i do wawy :)
                          pewnie jeszcze rekrutacja na pierwszym etapie trwa i dlatego cisza w eterze
                          • Gość: a Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 18:38
                            Polska podzielona jest na kilka regionów. Po 10 osób w każdym.
                            Region północny ma spotkanie we wtorek w Warszawie. Ale macie racje
                            ze rekrutacja trwa nadal. Wystarczy cierpliwie poczekać. Na pewno do
                            Was też się niedługo odezwą.
                        • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: 87.116.212.* 07.01.09, 21:20
                          nie nie mieszkam w krk
                      • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: 87.116.212.* 07.01.09, 20:26
                        no to musimy czekac cierpliwie na odpowiedz...
                    • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: 87.116.212.* 07.01.09, 20:24
                      powiem Ci ze jak bylam wczoraj na tej rozmowie to powiedziali mi ze
                      maja zatrudnic jeszcze dwie osoby.. a po jakim czasie sie do Ciebie
                      odezwali?
                      • Gość: a Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 20:53
                        Do mnie odezwali sie szybciutko ale bylam na rozmowie na poczatku
                        grudnia. Wtedy powiedzieli, że po Nowym Roku sie odezwa i tak jak
                        obiecali odezwali sie.
                        • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: 87.116.212.* 07.01.09, 21:23
                          noo to zobaczymy jak to bedzie w moim przypadku czy sie odezwa.. ale
                          mogla ich kasa wystraszyc jaka chce...
                          a pracowaliscie juz jako PM?
                          • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 19:38
                            Madia-do mnie odezwali sie następnego dnia. A tak w ogole to dzisiaj dzwonili i
                            mam jechać do W-y w poniedz. Jestem z Krak. Może ktoś tez jedzie z Krak albo
                            okolic?Było by raźniej:)
                            • Gość: gosc Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 19:43
                              A kiedy byłeś na rekrutacji. bo ja byłam 6.01 w kk ale nikt sie
                              nieodezwał
                              • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 19:49
                                Ja byłam 15 grudnia, dzwonili następnego dnia że przeszłam dalej, a dzisiaj że
                                mam jechać do W-wy. Z tego co tu czytałam to mieli 2 różne terminy rekrutacji na
                                małopolskie. Potrzebowali napewno więcej niż jedną osobę
                                • Gość: alwes Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.siubuk.com 08.01.09, 20:04
                                  Czesc do mnie rowniez sie odezwali ale mam zaproszenie na środe do warszawy -
                                  rap daj znać po spotkaniu w pondz jak bylo :) i czy to naprawde tylko formalnosc :)
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: gośćd Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 20:14
                                    alwes a kiedy byłąs na rekrutacji?
                                  • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 20:28
                                    Oczywiście, dam znać jak było. A z jakiego miasta jesteś?
                              • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.68.76.11.brzesko76.tnp.pl 08.01.09, 20:46
                                ja tez bylam 6 stycznia i tyez sie nie odezwali.. wie pewnie sie juz
                                nie odezwa bo podobno daja znac bardzo szybko...
                            • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.68.76.11.brzesko76.tnp.pl 08.01.09, 20:45
                              do rep: nooo to super.. do mnie niestety sie nie odezwali no ale
                              coz... rozmowa byla we wtorek...wiec pewnie juz by sie odezwli gdyby
                              bylo dobrze w takim razie zycze powodzenia :)
                              • Gość: awles Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.siubuk.com 08.01.09, 21:01
                                do rap :jestem z Katowic a pierwszy etap miałam w grudniu, Powodzenia w
                                poniedziałek w warszawie :) i jak najszybciej sie odezwij Pozdrawiam
                                • Gość: adi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 21:07
                                  jestem zaproszony na rozmowe do Radfarmu, jakich pytań się spodziewać i jaką
                                  kasę zaproponować jak będą pytali??
                                  • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 21:56
                                    na jaki teren sie starsz i kiedy masz rozmowe
                                    • Gość: adi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 22:03
                                      Jutro w Kraakowie. Na teren małopolski.
                                      • Gość: gosc Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 22:12
                                        ja byłam 6.01 na teren tarnowa a ty na jaki? Mnie pytali na rozmowie
                                        czemu akurat ta firma? ile chciałabym zarabiać? Jakbym poradziła
                                        sobie z kolejka pacjentów? co motywuje mnie do pracy? Jeszcze sie
                                        nieodezwali i pewno juz sie nieodezwa bo jak pisza ludzie na forum
                                        to do 2 dni oddzwaniali Powodzenia
                                        • Gość: adi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 22:17
                                          Nie wiem na jaki teren bo mi nik jescze nie powiedział, zadzwonili tylko do mnie
                                          i zaprosili mnie na rozmowe w Krakowie i powiedzieli że wszystkiego się dowiem
                                          na rozmowie. A do jakiej firmy teraz rekrutują ? cały czas do Torrex Chiesi Polska?
                                          • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 22:21
                                            dalej do torrex a pochodzisz z krakowa czy okolic i kiedy masz
                                            rozmowe
                                            • Gość: adi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 08.01.09, 22:28
                                              Z Krakowa. Już pisałem że jutro. Pozdrawiam
                                              • Gość: gosc Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 08.01.09, 22:34
                                                sorki ale zmeczona jestem po pracy Powodzenia i Pozdrawiam. Jak
                                                będziesz po do napisz jak ci poszło?
                                                • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.mmpnet215.tnp.pl 09.01.09, 09:42
                                                  czyli dalej rekrutuja...
                                                  Moze jeszcze nie wszystko stracone..
                                                  a gdzie dzis masz ta rozmowe w hotelu holiday inn?
    • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.244.146.37.ip.tnp.pl 09.01.09, 21:25
      dzis do mnie zadzonili :) mam rozmowe w Warszawie...
      kto jedzie w poniedzialek z krk?
      mozna sie umowic zeby tak samemu nie jechac...
      • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 09.01.09, 21:41
        No to super że zadzwoniki. Ja jadę z Krak. Pociągiem Lajkonik (koło 6 rano). tym
        samym jedziesz?
        • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.244.146.37.ip.tnp.pl 10.01.09, 00:04
          tak chyba tym samym a masz moze nr gg to bysmy sie zgadali/zgadaly...
          moj to 3119255...
          • Gość: gość Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.centertel.pl 10.01.09, 19:35
            Madia- kiedy byłaś na rekrutacji bo ja 6.01 i niezadzwonili wieć
            przynajmniej wiem że niemam już na co czekać bo niezadzwonia.
            Powodzenia w W-wa
            • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.75.59.43.brzesko59.ptc.pl 10.01.09, 21:43
              do gosc: bylam 6.01 na rozmowie.., nie dziekuj... rowniez zycze
              powodzenia w poszukiwaniach.
              • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 12.01.09, 08:22
                trzymamza was kciuki dajcie znać jak było w Warszawie ja jadę w
                środę pozdrawiam
                • Gość: aw Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.siubuk.com 12.01.09, 10:21

mala mi ja tez jade w srode do warszawy :) podaj jakis kontakt do ciebie to sie
                  zgadamy :) razem bedzie razniej :)
                  • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 12.01.09, 10:53
                    moje gg 5156946
                    • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 12.01.09, 19:41
                      Właśnie wróciłam do domku z Wa-wy.Było nas 11 os na 3 województwa. Każdy z
                      osobna miał jeszcze rozmowę, albo z prezesem, albo z kobietą od marketingu.
                      Rozmowa spoko, miła, podobna do 1 et. W sumie to nie przyjęli 1 chłopaka. Czyli
                      faktycznie jest to formalność. Od 2 lutego mamy szkolenie. Po rozmowach
                      poszliśmy na obiad z Regionalną. Atmosfera bardzo miła. Aaaaa....Prezes pytał
                      wszystkich m. in. o hobby
                      • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.75.59.126.brzesko59.ptc.pl 12.01.09, 22:09
                        bylo dokladnie tak jak napisano :) gratuluje wszystkim przyjetym.. i
                        pozdrawiam.../gadulka hehe
                      • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 13.01.09, 09:16
                        o to fajnie a powiedz szkolenie ile będzie trwało i kiedy ruszymy
                        juz w teren do pracy?
                        • Gość: madia Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.244.146.136.ip.tnp.pl 13.01.09, 09:48
                          szkolenie bedzie trwalo caly miesiac...
                          i zaczynamy od 1 marca
                          • Gość: mała mi Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 13.01.09, 09:57
                            dziękuję za odpowiedź :))) o to ostro nas przeszkolą (o ile sie
                            dostanę? jadę jutro do Warszawy) pozdrawiam
                            • Gość: bb Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:02
                              A gdzie odbedzie sie to szkolenie miesieczne. Jak to bedzie wygladalo.
                              • Gość: rep Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 13.01.09, 10:29
                                Częściowo w W-wie, częściowo w innym mieście.Szkolenie rozpisane jest do tej
                                pory od pn-pt w każdym tyg.Więc na weekendy do domku:)Noclegi też będą
                                zapewnione, więc to jakiś hotel pewnie będzie..Więcej nie mówili:)
                                • Gość: michal Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.net-serwis.pl 23.02.09, 18:22
                                  Wiadomo juz o jakie preparaty chodzi w tej alergologii ?
                                  • Gość: ona Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.chello.pl 23.02.09, 19:57
                                    Teraz wchodzimy z budezonidem w aerozolu, a za kilka mies z lekiem złożonym
                                    (beklometazon+formoterol)
                                    • Gość: michal Re: Torrex Chiesi Polska IP: *.net-serwis.pl 24.02.09, 07:42
                                      dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka