zerrro Re: Mam pytanie. 06.05.04, 17:56 miltonia napisała: > W czym? w tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:05 miltonia napisała: > O nic czyli forma dla formy? ... ale tak bez tresci?! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:06 stworzyć coś z niczego - to sztuka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:12 zerrro napisał: > czyli forma dla formy? ... ale tak bez tresci?! Na to wychodzi. Nie wiem, jak inni ale ja sie tutaj swietnie bawie. Czasem warto robic cos bez powodu, nie uwazasz Inzynierze? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:15 nudzicie trochę ale nałóg mnie tu trzyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:19 Eda a moze wziac pod uwage sugeste racjonalnego Mamonia i zaczac wreszcie gadac o czyms? Tylko o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:22 Ty mnie najpierw uświadom czy Mamon to nie Karolak w przebraniu, bo jakoś nie wierzę, by zechciał się tu pojawić ktoś nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: Mam pytanie. 06.05.04, 18:29 edzioszka napisała: > Ty mnie najpierw uświadom czy Mamon to nie Karolak w przebraniu, bo jakoś nie > wierzę, by zechciał się tu pojawić ktoś nowy ;) > ************ taka duza i jeszcze nieuswiadomiona? Toz to Ciemnogrod. inz. Mamon to inz. Mamon i wypraszam sobie rownanie mnie z jakims tam karolakiem Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 18:30 Jestem tu przez miltonie, a wlasciwie dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 18:44 Eda, Mamon to nie Karolak, zapewniam Cie. Inkryminowany inzynier zrobil na mnie duze wrazenie swa erudycja, pasja, wyrafinowaniem, smakiem i poczuciem humoru na forum Architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 21:03 miltonia napisała: > Eda, Mamon to nie Karolak, zapewniam Cie. Inkryminowany inzynier zrobil na mnie > > duze wrazenie swa erudycja, pasja, wyrafinowaniem, smakiem i poczuciem humoru > na forum Architektura. ********** Nie chcialem od Ciebie zbyt odstawac, miltonio, i wyslilalem przez te miesiace pobytu na forum wszystkie swoje szare komorki, aby choc sprostac poziomowi dyzkuzji z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: K... to jeszcze raz ja 07.05.04, 13:02 zerrro napisał: > Nie chcialem od Ciebie zbyt odstawac, miltonio, i wyslilalem przez te miesiace pobytu na forum wszystkie swoje szare komorki, aby choc sprostac poziomowi dyzkuzji z Toba. Popatrz, to zupelnie tak jak ja. Wysilalam sie jak umialam, zeby choc w niklym procencie dorownac Twemu intelektowi. I po co nam to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 18:52 no tak skoroś dla Miltoni, to nie śmiem się wtrącać w Wasze umizgi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 18:55 zerrro napisał: > Jestem tu przez miltonie, a wlasciwie dla niej. o. jakie to ladne wyznanie. forum dostarcza mi wielu wzruszen :) Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 20:50 Szczere, odwazne wyznanie czy nieupozowana osobowosc to rzadkosc ;-) inz. Mamon- idealista Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: K... to jeszcze raz ja 06.05.04, 22:16 sie podpisuje. wszystkimi trzema rekoma. Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: K... to jeszcze raz ja 07.05.04, 08:47 trzy rece? tez rzadkosc. inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: K... to jeszcze raz ja 07.05.04, 09:25 Papugi tak mają. Dwoma rękami mniej można nakraść. Wszystko mnie dziś denerwuje! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Mam pytanie. 07.05.04, 09:14 zerrro napisał: > miltonia napisała: > > > O nic > > > czyli forma dla formy? ... ale tak bez tresci?! A to bezczelny gówniarz za przeproszeniem - przychodzi, panoszy się jak na swoim i jeszcze się pyta po co? Po gówno - odpowiadam. Po gówno!!! ps Przepraszam za dosadność, ale z nerw wyszedłem. Jakżeś taki mądry, to powiedz po co żyjesz? Też forma dla formy, a nie czepiam się Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Re: Mam pytanie. 07.05.04, 09:26 j_karolak napisał: > zerrro napisał: > > > miltonia napisała: > > > > > O nic > > > > > > czyli forma dla formy? ... ale tak bez tresci?! > > > A to bezczelny gówniarz za przeproszeniem - przychodzi, panoszy się jak na > swoim i jeszcze się pyta po co? > > Po gówno - odpowiadam. Po gówno!!! > > ps Przepraszam za dosadność, ale z nerw wyszedłem. Jakżeś taki mądry, to > powiedz po co żyjesz? Też forma dla formy, a nie czepiam się Ciebie! ************** Pan siem tak nie unosi- wiadomo, ze zlosc pieknosci szkodzi, a tej bedzie teraz Panu jeszcze wiecej potrzeba. Od gowien sa szamba- mam adress do specjalisty zajmujacego sie szambami ekologicznymi- podac? Specjalista ten wyjasni tez w jaki sposob tzw. tresc rozklada sie na prostsze zwiazki organiczne rozpuszczalne w wodzie. Klaniam sie nisko, inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Mam pytanie. 07.05.04, 12:53 Głowna treść mojego postu zawarta była w peesie - i na nią Pan nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
zerrro Prosze odpowiedz na pytanie z PSu 07.05.04, 12:58 j_karolak napisał: > Głowna treść mojego postu zawarta była w peesie - i na nią Pan nie odpowiedział > . ********* Zyje dla architektury, jak juz kolezanka miltonia zwrocila uwage- dla architektury nie formalnej lecz fukcjonalnej. iniz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mam pytanie. 07.05.04, 12:58 Karolak, czy moglbys przy tak swiatowym gosciu powsciagnac swe skandaliczne zachowanie i nie przenoscic tutaj zlych nawykow nabytych na forum Warszawa? Nad slownictwem tez popracuj, bo masz okolicznosc z damami. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Mam pytanie. 07.05.04, 13:47 Przecież trzymam jeszcze poziom. Staram się nie przeklinać. To gówno tak mi jakoś samo wypadło. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam pytanie. 07.05.04, 19:38 Januszu, dobrze, żeś przeprosił, ale bardzo Cię proszę nigdy więcej takiego zachowania. Nie dostaniesz dzisiaj piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mam pytanie. 07.05.04, 19:40 aha uwazam ze to forum to nie toaleta w koncu Odpowiedz Link Zgłoś