indochiny 16.09.05, 14:31 szukam towarzysza na wyprawe do indochin, start w listopadzie... Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umu Re: Borneo 27.09.05, 14:57 No to w koncu gdzie do h**a waclawa? Na Borneo czy do Indochin? Odpowiedz Link
marekadl Re: Borneo 27.09.05, 20:02 jesli odpowadaloby Ci ciut pozniej - 23 grudzien i od tego momentu 3 tygodnie czesciowo na rowerach, poczynajac od Phnom Penh - zapraszam. Plan - 24 grudnia wyjazd z Phnom Penh do Siam Reap lodka. Nastepne 2-3 dni zwiedzanie Angkor. Pozniej rowerami do granicy Tajskiej. Dalej autobusem do Bkk. Dalej samolot do Birmy i rowerkiem do Kyaitkiyo. Powrot do Rangunu, rowerkiem do Bagan i Manadalay. Powrot do Bkk i dalej do Laosu. Po 3 tygodniach wracamy do domu. Odpowiedz Link
marekadl Re: Borneo 27.09.05, 21:39 Koszty zaleza od Ciebie. Bilet na ten sezon jest oczywiscie drozszy. Poza tym hotele rowniez. Ja akurat , jak i ktos z kim jade nie zamierzamy liczyc sie z kazdym groszem, a wrecz zamierzamy sobie pouzywac, co wcale nie znaczy, ze jesli ktos by dolaczyl, to nie moze tego samego zrobic taniej. Odpowiedz Link
indochiny Re: Borneo 29.09.05, 06:48 witam, koszty rzeczywiscie bardzo zaleza od Ciebie, od tego jak chcesz podrozowac itp. my jestesmy niskobudzetowymi podroznikami, ale bez przesady, mi zawsze wystarcza 10$ na dobe, czasem mniej, czasem wiecej, srednio wlasnie 10$. jesli chcesz poznac szczegoly wyprawki napisz do mnie na: marti80@o2.pl Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link