sylki 03.02.11, 19:14 Dziewczyny jak macie jakieś informacje dotyczące tego typu wózków, to piszcie, takie info na pewno się przyda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Wózek dla bliźniąt lub dzieci rok po roku 03.02.11, 20:47 A nie można chociaż jakoś swoich wypowiedzi wkleić czy coś, bo ja już nie mam siły pisać tysięczny raz to samo, a ostatnio było kilka dobrych wątków bliźniaczych. Muszę zebrać siły i wtedy postaram się wszystko wyłożyć (różne typy, modele i moje uwagi). Odpowiedz Link
sylki afroddytta 03.02.11, 20:56 gdyby było można, to bym wkleiła. Niestety złośliwiec ukrywając forum zabrał nam też nasze wpisy. Ja poszukam czegoś na innych stronach, powklejam opinie użytkowniczek, ale do tego potrzeba czasu, a ja już sporo go poświęciłam przez ostatnie 2 dni Teraz muszę odsapnąć i dać innym pole do popisu. Odpowiedz Link
afroddytta Re: afroddytta 03.02.11, 21:15 Mi dostępu nie dali, a w sumie to jedna dziewczyna miała mi przekazać info właśnie o wózku podwójnym i teraz jak mam się z nią skontaktować. Mogę obiecać, zobowiązać się do zrobienia takiego przeglądu/podsumowania wózków bliźniaczych z ewentualnymi uwagami które pamiętam, ale chciałabym to wszystko najpierw spisać i potem wkleić całe, żeby to miało ręce i nogi, a nie tak po kawałku. Pewnie parę wieczorów mi to zajmie, bo tylko wieczorami mogę się rozpisywać Odpowiedz Link
sylki Re: afroddytta 03.02.11, 21:25 kochana masz tyle czasu ile ci potrzeba każda pomoc się nam przyda Odpowiedz Link
annulka79 Re: afroddytta 04.02.11, 19:39 Ja mogę wkleić link do strony, są tam krótkie opisy wielu wózków bliźniaczych www.blizniaki.net/wozki.html Odpowiedz Link