aloen
05.02.11, 20:23
Witam,
Moje dziecko ma teraz 7 miesięcy, na wiosnę chcemy przesiąść się do parasolki, a poprawniej lekkiej spacerówki. Obecnie jeździmy w X-landerze xa, którego mamy już dosyć i chcemy coś lekkiego. Młody będzie miał ok. 9 miesięcy jak się przesiądziemy. Proszę doradźcie mi czy to nie za wcześnie na taki wózeczek? Jeśli nie to jaki wózeczek wybrać dla takiego malucha? Czy istotne jest to, żeby koła były amortyzowane? Chciałabym, żeby wózek był lekki, łatwo się składał i do w miarę małych rozmiarów, miał regulację oparcia taką, żeby dziecko mogło też spokojnie pospać, budka fajnie by było, gdyby była w miarę długa (ale może nie jest to konieczne), wózek ma być naszym ostatnim wózkiem, cenowo chciałabym się zmieścić w max. 700 zł. Początkowo chciałam maclarena xlr, ale cena blisko 1300zł na wózek to trochę za dużo dla mnie, więc szukam czegoś innego, wpadł mi w oko jeszcze Cosatto Swift, ktoś znajomy poleca ABD Design...już sama nie wiem... Przede wszystkim na co zwracać uwagę przy podejmowaniu decyzji?
pozdrawiam