Dodaj do ulubionych

Kupiłam VIVI Xbaby i... do odesłałam

02.03.11, 20:36
Kupiłam na allegro wózek VIVI Xbaby, jest tylko jeden sprzedawca, ma wózki pomarańczowe. Kolor na aukcji fajny. Dziś odebrałam wózek, wyjmuję z pudła i załamka. Kolor owszem, pomarańczowy, ale odcień tej pomarańczy nie ma nic wspólnego z owocem pomarańczy. Był to identyczny kolor jak ten, w jakim są kamizelki odtrzegawcze robotników remontujących drogi. Obrzydliwie jaskrawy, jak jedno wielkie światło. Zadzwoniłam do sprzedawcy, powiedziałam, że w związku z tym, że kolor tak bardzo różni się od tego prezentowanego na aukcji, chcę zwrócić wózek. Sprzedawca prosił aby go odesłać, że nie ma problemu ze zwrotem, a kasę odeśle jak dojdzie wózek.
Piszę, bo jeśli któraś chce kupić ten wóżek to niech spodziewa się super jaskrawego koloru pomarańczowego.
Obserwuj wątek
    • pandziksa Re: Kupiłam VIVI Xbaby i... do odesłałam 03.03.11, 13:25
      simimi ja ci podziękować oficjalnie chcę smile Ale nie za kolor wózka tylko za naprawę hamulca w moim speedim smile Najpierw oczyściłam wszystko ale wtedy to zaczął działać ale przepuszczał. Dopiero jak ty mi napisałaś, ze ten metalowy bolec wyjąć i wyczyścić to tak zrobiłam. Hamulec działa!!!! Dzięki smile
      • afroddytta Re: Kupiłam VIVI Xbaby i... do odesłałam 03.03.11, 13:53
        A z tymi kolorami to różnie bywa. Moja przyjaciółka kupiła wózek zappopodobny właśnie w kolorze pomarańczowym dość jaskrawym (trudno mi porównać jak bardzo) i jej bardzo odpowiadał. A co do vivi to moja szwagierka ma z poprzedniego rocznika czerwony i kolor jest stonowany i dość ciemny, wydaję mi się że mój czerwony kolcraft jest dużo bardziej jaskrawy. Widziałam też na allegro nowe vivi w kolorze takim seledynowym i jasnym niebieskim, te chyba nie mogą być już jaskrawe.
        Szkoda tylko że z Twojego zakupu nici.
      • simimi Pandziksa 03.03.11, 21:26
        Kilka dni temu zastanawiałam się, jak poszło z tym hamulcem w speedi. Fajnie, że się udało go naprawić smile Mój po naprawie działa cały czas bez zarzutu. Jak jeszcze coś się stanie to rozbiorę ten wózek na części, naprawię a potem konkurencyjny serwis quinny speedi otworzę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka