magda19lenka 17.04.11, 21:32 widziałyście ten wózek allegro.pl/nowosc-wozek-mylo-hit-sezonu-i1562191958.html tak mi się rzucił przez przypadek pierwszy raz go oglądam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: jakie cudo ..... wózek mylo 17.04.11, 21:47 Widziałam, ale ta waga 13 kg to jakaś pomyłka... Odpowiedz Link
3-mamuska Re: jakie cudo ..... wózek mylo 18.04.11, 01:23 Koszyk pod wozkiem to jakas pomylka,normalnie malutkie to to ,widzialm na zywo,bo spedzilam dzis w mamas&papas,troche czasu.Ale dla mnie takie jakis pokraczny sie wydawal. Jakos na tym zoltym ,wydaje sie ten kosz wiekszy,a dla mnie wyglada jak torba na yorka (ta malutki piesek) Odpowiedz Link
pomilak1 Re: jakie cudo ..... wózek mylo 18.04.11, 07:35 Wizualnie mi się bardzo podoba,ale funkcjonalnie w tej cenie można coś lepszego znaleźć Odpowiedz Link
saras-wati 3-mamuska 18.04.11, 08:47 mówisz, że spędziłaś trochę czasu w m&p, a możesz mi coś napisać o tych parasolkach? jak je oceniasz? Odpowiedz Link
3-mamuska Re: 3-mamuska 18.04.11, 14:57 Tu masz video : www.mamasandpapas.com/range/mylo/4930/page-2/sort-0/format-grid/size-medium Powiem tak fajnie jest pomyslany,latwo sie rozklada oparcie lubie ten system (bo wlasciwie jest fanka m&p i zmienia sidziena tylem i przodem,jest to dla mnie zupelnie wozek do cantrum handlowych i na proste chodniki,na spacerki .Ja szukam czegos innego w wozkach. Oparcie jest dosc dlugie ,bo jak stalam kolo niego to i moj syn by do niego wsiadl,ale mysle ze bardziej w wersji letniej niz w w ziomowej opatulony.jak juz pisalam koszyk jest malutki. Nie wiem jak jezdzi bo stal na podescie,a ja musialam sie nawalczyc z synem.NO ale kurcze pojezdzialbym nie tylko tym po tym sklepie.Jak mi babka powiedizla ze moge sobie wybrac,to nie wiedzialm za ktory mam sie chwycic. Ale nie mieli wszystkich zeby zobaczyc,ktore bym chciala. Ale widzialm Skate w podwojnej wersji,ale bardziej dla dzieci rok po roku,bo to dodatkowe siedzisko jest dla takiego siedzacego dziecka. Odpowiedz Link
bromila Re: 3-mamuska 20.04.11, 10:28 jeździ się nim całkiem przyjemnie, dobrze się podbija, a koszyk wcale nie jest taki mały no i można go złożyć jedną ręką bez wypinania spacerówki. Odpowiedz Link
bromila Re: jakie cudo ..... wózek mylo 18.04.11, 13:06 A mojemu maluchowi właśnie przyszło MYLO, za chwile wybieramy się na spacer żeby go przetestować, więc wieczorem jak znajde więcej czasu zdam relacje jak się spisuje. Odpowiedz Link