agnes_nyc Jesli ktoras z Was 14.07.11, 13:59 w ten weekend zobaczy niebieskie Bugaboo bee+ z zółtą buda w Giżycku,Rucianej Nidzie badż Spychowie to bede JA - milo mi bedzie poznac "na zywo" forumke Odpowiedz Link
sylki Re: Jesli ktoras z Was 14.07.11, 15:40 Ja tam do Poznania jadę, więc Cię w Giżycku nie spotkam Odpowiedz Link
tygisek Re: Jesli ktoras z Was 15.07.11, 10:09 ja aktualnie w Warszawie grasuje czarnym BJCM rowniez pozdrawiam Forumki ! Odpowiedz Link
walker85 Re: Jesli ktoras z Was 15.07.11, 10:16 A ja od piątku w Wiśle... Ale z chęcią też się spotkam Odpowiedz Link
didis Wyszliśmy ze szpitala 19.07.11, 23:27 Wit wymaga jeszcze rehabilitacji ruchowej lewa rączka i wzrokowej, ale jesteśmy już razem. Dziękuję Wam za wsparcie i modlitwy. Bardzo bardzo mi pomogliście wszyscy! (miałam napisać pomogłyście, ale nie mogłam pominąć wsparcia ihienny) PS. Wózkowo) (jak dobrze, że znów mogę napisać o mini pierdółkach - reklamuję znów! bee+ kółka stają mi dęba) Odpowiedz Link
isabel_o Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 00:05 To wspaniale, że już wyszliscie! W domu Witus poczuje się jeszcze lepiej bo nie ma to jak domek Mocno wierze, że z czasem wszystko wroci do normy, wzrok i reszta . Pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 00:40 Cieszę się że jesteście już w domu. Jakbyś potrzebowała cokolowiek lub czegokolwiek pisz, dzwoń. Numer znasz A co z tym bee znowu się schrzaniło? Znowu tak samo latają te kółka? Odpowiedz Link
santa-1982 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 08:19 Super przeczytać wspaniałe wieści tak z rana. Jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki za dalszą rehabilitację ! Odpowiedz Link
emma301 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 08:58 Świetne wiadomości! Cieszę się bardzo. Odpowiedz Link
sylki Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 09:43 Super, że już wyszliście. Po rehabilitacji będzie na pewno dobrze Tak się martwiłam o małego. P.S Mi kółka też dęba stają Spsikałam wd40 (nie mam silikonu) i póki co tfu tfu jeżdżą super. Zobaczymy, daję im tydzień, jak coś to znów będę reklamować. Szczerze, to myślałam, że wydziwiam, a tu poszę u Ciebie to samo Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 10:01 Dagmara super wiesci ciesze sie bardzo Odpowiedz Link
olus22 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 11:31 Witam Ja mam bee dopiero od dwóch tygodni i też mam problem z kółkami. Na początku jest ok ale po pewnym czasie zaczynają się dziwnie trzęść i dalej nie da się jechać. Odpowiedz Link
dima1312 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 11:45 didis cieszę się bardzo ze malutki juz w domu,pozdrawiam was gorąco! Odpowiedz Link
sylki Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 12:04 Ja mam wymieniony stelaż i kółka na nowe, ale co z tego, po nasmarowaniu dęba mi nie staje, ale zauważyłam, że znów kółka zaczynają się trzęść gdy wózek ciągnę w tył Czyli powtórka z rozrywki się zaczyna i znów reklamacja. Już mi się nie chce dlaczego ja zawsze muszę na jakiś felerny egzemplarz trafić Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 12:25 bo trzeba drogie wozki kupowac za granica a nie w PL hehehe ja kupuje tylko w USA i nie mam problemu jak na razie a wozek uzytkuje juz od marca Odpowiedz Link
olus22 Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 13:15 U mnie nawet się trzęsa jak prowadzę wózek do przodu nie wiem czy mam reklamować . Już mam dosyć tych reklamacji. Miałam przejścia ze stokke, które trwały prawie trzy miesiącę i jak z tym też ma tak być to mi się odechciewa reklamować. Przy młodszej córce miałam emmaljungę i maclaren xlr i ani razu nie reklamowałam a teraz przy młodszej jak kupię jakiś wózek to zawsze coś jest nie tak Odpowiedz Link
sylki Oluś 20.07.11, 13:20 musisz reklamować, przyślą ci nowe koła. Miałam to samo, z tym, że u mnie jeszcze stelaż dzwonił. Dostałam nowy stelaż i koła i wszystko super, przez ok miesiąc teraz koła mi dęba stawały, po nasmarowaniu super, ale znów jak chce zawrócić i wózek cofam do tyłu to kołami rzuca na prawo i lewo, a przy okazji i całym wózkiem. Boję się, że to początek tego co było poprzednio Mam dość reklamacji, w każdym wózku coś jest nie tak, nie miałam problemu tylko z buggsterem (kupiony uzywany) i cameleonem również używany Buuuuu żałuję, że sprzedałam cameleona Odpowiedz Link
olus22 Re: sylki 20.07.11, 14:40 To go zareklamuje bo to strasznie wkurzające jak sie jedzie a w pewnym momencie kółka zaczynają wariować Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 20.07.11, 14:48 Mi to mówisz, koła świrowały, a ja zazdrościłam dziewczynom posiadającym coneco i inne badziewia, że ich wózki zachowują się normalnie. Odpowiedz Link
pomilak1 Już na świecie :D 23.07.11, 09:41 17.07 o 1.00 urodziłam śliczną córeczkę z wagą 3250gr i 54cm Oliwka ma się dobrze, ja dochodzę powoli do siebie teraz tylko czekam na lepszą pogodę i jadę testować naszą furkę pozdrawiam Daga super że już w domku, rehabilitacja na pewno da pozytywne skutki! Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Już na świecie :D 23.07.11, 10:22 Z całego serca gratuluję córeczki i życzę dużo zdrówka dla Was obu, no i .... miłego testowania wózka Didis - wspaniałe wieści Na takie czekaliśmy - Wit to dzielny, mały wojownik Niedługo nie będzie śladu po wypadku, a Wituś będzie w 100% zdrowy Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tygisek Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 12:40 Didis tak sie ciesze!!!! co za wspaniala wiadomosc Super, ze jestescie juz w domku, mnostowo zdrowia zycze Witowi, jeszcze troszke, a ten okropny incydent pozostanie tylko mglistym niemilym wspomnieniem, czego niezmiennie zycze Wam rowniez Odpowiedz Link
analyss Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 13:15 didis, strasznie się cieszę, aż się popłakałam normalnie Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 14:22 Najgorsze za Wami, teraz tylko spokojna rehabilitacja i zapomnicie o wszystkim! Jesteście wszyscy dzielni, a Wituś najbardziej! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
didis Re: Wyszliśmy ze szpitala 20.07.11, 22:20 Dziękuję Wam jeszcze raz Jest cudownie, spacerujemy sobie jeszcze po Wawie ale wierzę, że niedługo wrócimy do Poznania. Dziś nasmarowałam koła smarem uniwersalny?! i dałam go trochę za dużo więc szaleją, ale jakoś niewiele, wiem że to przez smar. Wózkiem nie rzuca we wszystkich kierunkach, jeżdzi tak jak powinien. Wczoraj nie dało się nim jechać. Mam nowy wózek! Użyty z 6 razy a Pani w serwisie mówi, że powinnam silikon stosować - owszem ale w nowym?!myślałam, że to po jakimś czasie. To nie jest to mój ukochany wózek, a zastanowię się z 10 razy czy jeszcze kiedykolwiek zaufam Bboo. Strasznie mnie zrazili. Co do organizera to dla mnie porażka! ja nie wiem jak mam go używać na plecach wózka - jest dosyć nisko, nie da się go normalnie rozłożyć, bo muszę rękę wciskać między organizer a tył wózka by złapać tą zapadkę... Zawiesiłam na rączce, ale jakoś też bez sensu się prowadzi. Dobrze, że dostałam za darmo. Odpowiedz Link
sylki Dagmara 20.07.11, 23:19 Tu i nie tylko tu wszyscy trzymali kciuki za Witusia, taka moc z zaciśniętych pięści szła, że musiało się skończyć dobrze. W weekend byłam w Poznaniu, podejchałam do sklepu po uchwyt na kubek i przy okazji obejrzałam sobie organizer, nie wiem kto to wymyślił, ale osoba która to zrobiła nie posiada dzieci Za 150 zł, to już mogli pałąk wymyśleć lub tackę, co do samego wózka, to załamana jestem. Muszę nagrać i pokazać wam jak się mój zachowuje. Trzymam się jeszcze tego, że faktycznie za dużo psiknęłam i wózek teraz szaleje Jeszcze raz strasznie się cieszę, że już powolutku wracacie do nas TĘSKNILIŚMY Odpowiedz Link
olus22 Re: Dagmara 21.07.11, 10:35 Witam Jak kupiłam wózek w 4kids przez internet to gdzie mam zgłosić reklamcje u nich czy bezpośrednio w serwisie. Odpowiedz Link
santa-1982 Serwis BBoo 21.07.11, 10:40 Chyba 4kids zajmuje się serwisowaniem (poprawcie mnie jeśli się mylę) więc na jedno wychodzi Odpowiedz Link
mak-111 Re: Wyszliśmy ze szpitala 21.07.11, 10:46 bardzo sie ciesze, ze juz lepiej. trzymam kciuki za dalsza rehabilitacje. ps. nie wiem gdzie umiescic takie info, a moze komus sie przyda, bo tu sa gadzeciary . znalazlam na allegro prawie nowa hulajnoge maxi micro dosyc niedrogo. polecam choc to nie moja aukcja. mozna uzywac zamiast dostawki do wozka tylko dziec musi sie trzymac raczki wozka . Odpowiedz Link
orchidea19 Re: Wyszliśmy ze szpitala 21.07.11, 11:05 Super wiadomosci Didis Teraz juz będzie coraz lepiej Duzo zdrówka dla WITA Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wyszliśmy ze szpitala 23.07.11, 10:53 bardzo cieszą mnie Twoje radosne posty! bardzo przeżywałam Wasz wypadek...mam nadzieję, że teraz to już tylko o pierdółkach będziemy tu pisać i obgadywać facetów, jak podejrzewał ilhenny Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: Wyszliśmy ze szpitala 24.07.11, 22:09 Didis, ja również bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że niebawem doczekamy następnych dobrych wiadomości odnośnie zdrowia Wita. Duuuuużo zdrówka i całuski dla maluszka. Ps. A może jak już całkiem wydobrzeje to sprawisz mu jakiś prezent, np. nowy wózeczek ? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wyszliśmy ze szpitala 21.07.11, 19:27 Didis to CUDOWNA wiadomość Życzę dużo zdrówka i pomyślnego przebiegu rehabilitacji) Odpowiedz Link
m7-7 Re: Wyszliśmy ze szpitala 21.07.11, 23:25 To super wiadomość pozdrawiam i trzymam kciuki za dalszą rehabilitację, aby Maluszek jak najszybciej odzyskał 100% sprawność. Odpowiedz Link
calineczka793 Re: WĄTEK DO POGADANIA O...NICZYM part 2 23.07.11, 11:01 Widzę, wątek na powrót opanowała radość DIDIS strasznie się cieszę, że z Witem jest co raz lepiej...mam nadzieję, że rekonwalescencja w domu przyniesie oczekiwane rezultaty - jednak co dom to dom No i fajnie się czyta o Twoich problemach wózkowych z BB wszystko wraca do normalności Pomilak1 gratuluję córeczki...ostatnio o Was myślałam czy już się rozpakowałaś Pozdrawiam! D. Odpowiedz Link