Dodaj do ulubionych

uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem?

20.05.11, 22:09
właśnie. Miał byc moja miłością bezwzględną, a okazał się tylko platoniczną, i to nie z mojej strony smile. Jeżdzę nim już od pół roku (przeżyłam zimę), no i jakoś nie mogę.... oczywiście boski jest ze względu na swoją lekkość w prowadzeniu, zwrotność itd., ale wnerwiaja mnie te małe kółka. gdyby nie one, myślę że wsio byłoby ok. często "stają dęba" na naszyc wspaniałych powybijanych chodnikach. wtedy od razu budka mi się składa. doprowadza mnie to do szału. No i podbijanie wcale nie takie rewelacyjne. Siedzisko postawione do pionu jest jakieś takie za pionowe, mam wrażenie, że dziecko mi się zunie do przodu. wizualnie jest cudny, ale i tak mam ochotę go sprzedac i kupić już Baby Joggera City Mini ...
Obserwuj wątek
    • sylki Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 20.05.11, 22:16
      co do stawania dęba, zmieniłaś mu może zawieszenie na bardziej twarde? Mój też stawał dęba, ale po zmianie przestał.
      Mi budka nigdy sie nie składała, podbijało mi sie go cudnie, ale siedzisko w pionie też mnie wkurzało i córka jeździła w przechylonym siedzisku wink
      • bogna_78 Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 20.05.11, 22:35
        hm... kiedys coś tam majstrowałam, ale juz nie pamiętam, jak nastawiłam, a akoś nie przyszło mi do głowy, że to może byc to smile jutro srawdzę smile jak się okaże, że to to, to będę go przepraszać smile
    • misiunia22.0 Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 21.05.11, 13:18
      oj nie mow bo przez to forum napalilam sie na cameleona bo mam juz maly wozek wlasnie mini i xa jako duzy i chce sobie zamienic na cameleona ale kurde jak mi sie nie spodoba m mnie zabije;p mowi ze dopiero co kupilam jeden no ale .. da mi na bugaboo mimo ze mu sie wcale nie widzi. pomijajac fakt ze mieszkam w aktowicach malo jest tu tych wozkow czasem w parku mozna spotkac jakies malo popularne i chyba dlatego go chce;p wiec mam nadzieje ze te wady dla mnie wadami nie bedąsmile jak juz rozsadek przegra;p bo caly czas sie bije z myslami czy aby napewno a tu co 2 watek nakreca to bardziej;p
      • pomilak1 do misiunia :) 21.05.11, 13:49
        Jak już kupisz cameleona to daj znać, bo też jestem z Katowic tongue_out chętnie zobaczę na żywo i choć troszkę przetestuję tongue_out
        • cortinka Re: do misiunia :) 21.05.11, 14:50
          Rzeczywiście w Katowicach mało ich jeździ, widziałam jednego w Ikei, razem z moim były już dwa wink
        • misiunia22.0 Re: do misiunia :) 21.05.11, 20:23
          no mam straszna ochote na niego i meza juz mi sie udalo nastawic tylko ja sie bije z myslami czy warto dla prawie roczniaka jak mam xa i bj mini no ale chyba jednak rozsadek kolejny raz przegra buu ale jak juz kupie nie wchodze na forum bo mnie chyba z domu wygoni buu jak zas cos wymysle mowie ze tylko cameleon i bee+ aa jechal w parwku tym tyg z rózową buda nawet fajnie wygladal zwlaszcza buda taki nasycony róz;p ok dam znac jak kupie ale uzywke bo o nowym nie ma mowysmile jak sie cos trafi a tyle fajnych przeszlo kolo nosa buu
          • bogna_78 Re: do misiunia :) 21.05.11, 20:25
            na twoim miejscu brałabym bez zastanowienia bee
            • misiunia22.0 Re: do misiunia :) 21.05.11, 20:31
              niee bee nie chce mam ochote na cameleona zamiast mojego xa a jako maly ma city mini i jest supersmile tylkot troszke boje sie zamiany xa na cameleona no ale mysle i myslesmile i jest mozliwosc na poczatek zostawic xa bo zanim sie sprzeda heeh to zdaze pojezdzic bugaboo hmm
              • sylki Re: do misiunia :) 21.05.11, 20:34
                Kupowałam cameleona, gdy moja mała miała 10 msc, nie sprzedawałabym go gdyby nie zamarzył mi się bee+
                Aha by mieć cameleona sprzedałam Jane slalom pro R
                nie żałowałam zmiany, moja córka też nie.
                • mama1dawidka Re: do misiunia :) 21.05.11, 22:16
                  a ja sie dzisiaj wyleczyłam z bee sad
                  byłam w sklepie ulubionym z wózkami noi porównalam soebie tego bee noi doszłam do wniosku ze daruje sobie go bynajmniej na troche ale za to pomacalam cameleona mountaina
                  noi mam szukam caleleona i mountaina a i jeszcze pomacalam maclarena xt xlra niestety nie było normalnie xt wiekszyod mojego quest a jedzie sie nim łatwo jak zappem
                  • sylki mama dawidka 21.05.11, 22:41
                    a teraz 2 - 3 wdechy i wydechy i napisz jeszcze raz tongue_out
              • misiunia22.0 Re: do misiunia :) 09.06.11, 18:38
                hehi mam mojego cameleona no i.. jest fajny taki jakby rozbujany choc mi to nie przeszkadza choc po xa trzeba sie przyzwyczaic ale one chyba tak maja??? wiec teraz xa idzie na sprzedaz bo 3 w domu nie bede trzymac a moj M mowi ze cudny i ze zadnego nie chcesmile (chodzi mu zlosliwie o kupowanie a nie o sam wózek w sumie to on mnie zawiozl zebym sobie ogladnela) ale mam nadzieje ze to ochh zostanie na dłuzej choc po bjcm tez tak mowilam smile ale moj M by chyba nie przezył kolejnego wozka w tak krotkim czasie wiec dzieki dziewczyny smile przekonałyscie mnie do niegosmile jak skumam jak foty wkleic to wrzucesmile a moj maly wcale nie bardzo lubi pozycje do mnie woli ogldac swiatsmile
                • pomilak1 Re: do misiunia :) 09.06.11, 19:00
                  no to teraz proszę na priv w jakiej dzielnicy Katowic mieszkasz tongue_out
                  • misiunia22.0 Re: do misiunia :) 09.06.11, 19:19
                    heh wiesz co wysle cio maila bo my sie znamy;p heh
                    • misiunia22.0 Re:Pomilak 10.06.11, 12:24
                      hej dostalas mojego maila??wysłałam wczoraj, jak nie to daj inny;p
                      • pomilak1 Re:Pomilak 10.06.11, 20:56
                        odpisałam smile
                        • misiunia22.0 Re:Pomilak 10.06.11, 21:29
                          ojj słabo z twoim kojarzeniam;p ale powiedzmy ze blisko przeciesz podony do Kajtkusia nawet twoja mam dzis tak mowila;p
                          • pomilak1 Re:Pomilak 10.06.11, 21:57
                            AAAAA Luiza to Ty?????no nie wierze!!!!! no w takim razie MUSIMY się spotkać!!!!a gdzie Twój x lander tongue_out
                            • misiunia22.0 Re:Pomilak 11.06.11, 11:41
                              o heh no ja;p no jeszczes toi w domu ale musze go sprzedac bo 3 to za duzo;p na szczescie to taki model co pojdzie szybko;p a twój;p
                              • pomilak1 Re:Pomilak 11.06.11, 16:44
                                Mój xa już daaawno sprzedany a nowy xq czeka w kartonie na nową pasażerkę smile
                                już nie mogę się doczekać tego Twojego cameleona smile
    • didis Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 21.05.11, 15:13
      Kupowalas nowy? Nie mialam nigdy tak aby mi kola stawaly. Ani we frogu ani w Camelwonie. Reklamuj. A buda nigdy ki sama nie opadala. Mnie wkurzalu male kola hedynie w lesie, kiedy nie przezdzaly przez przeszkode, ale tak to nigdy.
      • sylki Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 21.05.11, 15:43
        Didis jak jest za miękkie zawieszenie do wagi dziecka, to przy najmniejszym krawężniku dęba potrafi stanąć
      • bogna_78 Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 21.05.11, 19:48
        didis, kupiłam uzywany na all. ale to raczej nie jest wina jakiejś wady wózka, tylko po prostu zbyt małych kółek (tak myślę). chyba jednak wolę wieksze.
        no i sprawdziłam te "resory"- miałam nastawione na prawie najtwardszym ustawieniu.
        a dzisiaj wygrałam aukcję BJ! smile ale o tym w innym watku napiszę ... smile
        • lucyna_1980 Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 22.05.11, 00:06
          To może spróbój z kółkami terenowymi do Cameleona skoro te nie dają rady?
          • marge.s Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 22.05.11, 00:46
            Wiecie co ja kochalam sie w Cameleonie na zaboj i nadal jeszcze sie za nim ogladam na ulicy ... jednak kiedy go kupilam troszke sie rozczarowalam. Mi tez stawal deba przy najmniejszym wzniesieniu do tego ta dluuga raczka i ten luz w niej uncertain mialam wrazenie ze pcham krzeslo jak bylo max w pionie ustawione. I bardzo draznilo mnie to , ze moj 18 miesieczny synek mial bude doslownie na glowie.
            Za to kocham Bee+ i choc do niego bylam sceptycznie nastawiona - oczarowal mnie big_grin

Dlatego tez mialam spore obawy czy pakowac sie w Donkeya skoro w Cameleonie tyle rzeczy mnie draznilo.
            • didis Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 10.06.11, 14:16
              Donkey też ma taki luz w rączce?
              • marge.s Re: uwierzycie, że nie polubiłam się z Cameleonem 11.06.11, 20:24
                didis napisała:

> Donkey też ma taki luz w rączce?

Nie, minimalny i pewnie wiekszosc nie zwroci na to uwagi ale ja mam fiola na punkcie kazdego szczegulu. Uwielbiam dopracowane rzeczy dlatego np kocham sie w produktach apple tongue_out

Ogolnie Donkey jest fajny ale cos tam do konca mi w nim nie gra, opisze wiecej jesli ktos bedzie zainteresowany smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka