Dodaj do ulubionych

Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stokke!

23.05.11, 18:37
Zgłosiłam kilka uwag do Stokke do serwisu:
- zaczął tak lekko stukać podczas spaceru
- tapicerka miała zaczęła mieć rysy na materiale
- parasolka, którą dopiero co kupiłam przy otwieraniu nie zawsze bez problemu się otwierała!
- ale ustawiała się najlepiej w świeciebig_grin
I co?!?!
Przyjechał dziś PAn - przemiły człowiek - gadał sobie z moimi maluchami i na spacerze - bez odsyłania do serwisu - zdiagnozował moje obawy - wymienia mi całą tapicerkę - tą zostawia i dodatkowo dostanę nową!!! I poprosił abym wybrała kolor sobie! + parasolkę
Nie pasuje mu też dźwięk i nie wie czy siedzisko wymieni czy cały wózek!!!! Powie mi to jutro!
Jestem w takim szoku po obsłudze serwisowej z Bboo - powiedziałam mu to od razu - był bardzo zadowolony, gdy powiedziałam mu, że z takim serwisem i wózkiem wybieram Stokke!!
Z dodatków został mi tylko śpiworek turkusowy:
Moje typy:
Navy + zielona parasolka + turkusowy śpiworek
Beige + beige parasolka
zielony + zielona parasolka
fiolet odpadłsad bo jednak dla synka
Dodam ze te wózki mają jeden minus jasne kolory bardzo się brudząbig_grin
Pomóżcie - dodatki zobaczycie na stronie stokke.com i dalej customise your stokkebig_grin
Obserwuj wątek
    • sadzik81 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 18:48
      U mnie zielony by odpadl.To taka ciemna zgnila zielen?
      Didis a powiedz mi jak to jest z tym wozkiem jak dziecko jest starsze.wejdzie samo i wyjdzie? czy czasem nie przeszkadza w tym kosz na zakupy albo konstrukcja wozka?
      U mnie do duzego miasta bylby jak znalazl,ale teraz to juz moj syn wyrosl z wozkow a trzeciego dziecka nie planuje.Tak jak kiedys uwazalam ze jest to okropny wozek,dziwadlo z ktorym nigdy bym nie wyszla tak teraz coraz bardziej mi sie podobasmileaz mi glupio.
      Tylko szkoda ze taki drogi ale serwis naprawde na 6+
    • sylki Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 18:55
      spadaj didis tongue_out
      navy + turkus big_grin
      • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 18:58
        Cena porównywalna do Bboo, ale serwisu nie da się porównać - nadal jestem w szoku!!
        Co więcej blue tapicerka zostaje więc mam dwiebig_grin I dwie parasolkibig_grin
        A zieleń to ta nowa limitowana - tą ciemną wycofano
        • betty1234 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 19:38
          Mi się ten zielony podoba:
          https://www.growingyourbaby.com/wp-content/uploads/2011/05/stokke-featured.jpg

chociaz beż fajny na lato może być:
          https://imgusr.tradekey.com/images/uploadedimages/offers/1/6/2011-top-hot-stokke-xplory-complete-baby-stroller-in-beige-shenzhen-business-electronics-co-ltd-_B5141719-20110305143916.jpg
          • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 19:44
            Mam próbnik - ten zielony jest ciemniejszy niż a zdjęciu - ale te kolory są bardzo brudzące - przerabiam właśnie ich łatwość brudzenia na moim blue...
            A właśnie a może do navy ten parasol wezmę beige? Bo zielony chyba za pstrokato?
            Ostatecznie rozmyślam już tylko nad navy i zielenią, ale zieleń do śpiworka średniasad
            • saras-wati Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 20:45
              oglądałam ten zielony - ładnie w rzeczywistości wygląda, ale bardzo pstrokato - jak kto lubismile lubię granat, więc stawiam na navy, do którego pasuje piękny kocyk, jaki ma dimasmile
              • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 20:48
                No i mój śpiworek, ale napisz jaka wg Ciebie parasolka?
                • saras-wati Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 21:07
                  no nie wiem...nie lubię ani parasolek, ani beżowegowinkale z beżową parasolką wyglądałby elegancko, natomiast z zieloną oryginalniewink no to Ci pomogłamwink
                  • pomilak1 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 21:14
                    a czemu nie purple??to chyba nie jakiś lilia tylko taki intensywny smile ja bym dla chłopca kupiła taki mocny fiolet smile ale jeżeli wybierasz pomiędzy zielonym a navy to ja głosuję na navy smile
                    • sylki Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 21:28
                      ja mysle ze te 3 kolory czyli: navy, turkus i zieleń ze sobą współgrają wink
                      A fiolet dla chłopca moim zdaniem jest jaknajbradziej ok i ja bym kupiła big_grin
                      • saras-wati Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:00
                        też kupiłabym fiolet dla chłopcasmile
    • zurekgirl Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:05
      Didis, ale ci zazdroszcze wink
      Wybralabym cos z navy, mijam czasem super wygladajaca mamuske z jeszcze bardziej super wygladajacym granatowym stokke. Ona ma wszystko granatowe, ale ja bym chetnie do tego beige parasolke dodala.
      • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:11
        Ależ mi namotałyście...to fioletowy czy nawy z beż parasolką - też myślałam o tym rozwiązaniu bo wydaje mi się eleganckie a fiolet był moim marzeniem kiedyś.....aaaaaaaaaaa
        A co łatwiej sprzedać potem?
        • betty1234 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:21
          ten fiolet taki superaśny jest ...
          www.flickr.com/photos/j-wheelz/5381997442
          www.flickr.com/photos/j-wheelz/5587748309
          • betty1234 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:24
            tu co prawda z dziewczynką w środku ale wg mnie chłopakowi też by pasował

https://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/206103_1892221434784_1518974168_2055280_2486315_n.jpg
            • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:42
              Załamałam się - czemu to takie trudnebig_grinbig_grinDbig_grin
              fiolet biorę z fioletową parasolką, navy z bezową...tylko na co tu się zde3cydować.... jutro dopasuję Witowi do buzkibig_grin
              • betty1234 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 23.05.11, 22:51
                No ja oszalałam chyba na punkcie tego koloru smile tutaj z parasolką.

https://www.pushchairtrader.co.uk/en/image/resize/size/800x800/file/listings/2873/1304364847.5422-e1d58c6facfe20c46f6c1634861e41ea.jpg

Jakby co to zanim go sprzedawać będziesz może w końcu w wymarzonej ciaży będę i go od Ciebie odkupię smile Jedną klientkę na wózek w razie czego już masz wink
        • sylki Didis 23.05.11, 22:28
          Navy z fioletem big_grin
          Piękny będzie, a później odsprzedasz na bank.
          • izzyy6 Re: Didis 23.05.11, 23:05
            u mnie w mama i ja sa stokke i chyba wszystkie kolory i naprawde ten fioletowy jest piekny ja lubie czerwony, ale wahalabym sie wlasnie pomiedzy tym fioletowym gdybym miala wybierac,
            • sadzik81 Re: Didis 23.05.11, 23:52
              Ja nie kupilabym tego fioletu dla chlopca,bardziej mi on dla dziewczynki pasuje,przypomina kolor fuksje,to juz jednak zdecydowanie navy od bezu.
              • lucyna_1980 Re: Didis 24.05.11, 01:01
                Jeżeli to taki piękny, głęboki fiolet bez odcienia różowego - a raczej taka śliwka jak widać na zdjęciach to bierz śmialo dla synka. Fiolet stał się kolorem unisex. Ja widzialam już kilka chłopców wożonych w topowym fiolecie Mutsy i jak na moje super! Przecież faceci teraz chodzą ubrani w fioletach smile począwszy od lilowych a kończąc na śliwkowych.
                • sylki Re: Didis 24.05.11, 07:28
                  Temu fioletowi do fukcji daleko, poza tym jak już pisałam wcześniej można go złamać navy lub kupic głowny navy i złamać go dodatkami z fioletu smile
                  • pomilak1 Re: Didis 24.05.11, 07:45
                    wg mnie ten fiolet jak najbardziej pasuje dla chłopca -jest taki intensywny, soczysty, dla mnie super!chcę w podobnym kolorze kupić mojemu lekką parasolkę z m&p i nawet mi przez myśl nie przeszło że może być "niemęski" smile
                    • sylki Re: Didis 24.05.11, 07:51
                      dokładnie, dla mnie facet bardzo dobrze może też w różu wyglądać big_grin
                      a mam kilku znajomych co różowe koszule/koszulki w swojej szafie mają, dodam że są100% facetami wink
                      • didis Re: Didis 24.05.11, 08:25
                        Więc fioletbig_grin - Mój ubierany jest w turkusy i brązy więc z fioletem będzie pasował...chociaż mąż kręci nosem bo jemu navy się podoba. Poza tym fiolet chybałatwiej sprzedać będziebig_grin...dima ten navy rzeczywiście jest taki grafitowy?
                    • sadzik81 Re: Didis 24.05.11, 08:43
                      Ogolnie kolor ladny ale jak dla chlopca u mnie odpadlby jako pierwszy,nie moglabym sie przekonac do tego koloru dla synkasmile
                      A koszule to troszke co innego,chociaz jak moj maz ubralby rozowa albo cos podobnego ja bym z nim nie wyszla.Na szczescie mamy podobny gust.
                      • sylki Re: Didis 24.05.11, 08:46
                        Mojemu mężowi rózowy z racji karnacji nie pasuje, ale ja z facetwm w rózowym czy tez w kolorze podobnym bym wyszła nie mam pod tym kątem obiekcji wink
    • didis A parasolka do tego fioletu? 24.05.11, 08:34
      bez? Bo fiolet to trochę za słodko - mam w domu niebieską wiec kolorowa kombinacja jest
    • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 24.05.11, 09:19
      Zamówiłam purple + bezową parasolkę - aby za słodko nie było. Zieleń była za jasna, a te materiały niestety łatwo się brudząbig_grin
      • sylki Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 24.05.11, 09:41
        Ech, a mi tak się zieleń z fioletem podoba smile
        • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 24.05.11, 10:03

Mi tez ale już jeden jasny mam i niestety jest brudzącybig_grin
          • marge.s Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 24.05.11, 10:34
            Jestem pod ogromnym wrazeniem Didis big_grinbig_grinbig_grin serwisu rzecz jasna - takie cos to lubie. BRAVO !
            I zeby inni brali z ich przyklad, no az chce sie go miec tongue_out

Ale przemyslalam sobie wszystko na chlodno bez emocji i wiem, ze dla mnie jest juz za pozno na taki wozek. Pewnie, ze moglabym go sobie sprawic jak urodzi sie nasze ostatnie dziecie ale przy czworce dzieci z tak mala roznica wieku mimo wszystko bezpieczniej bedzie i bardziej komfortowo (mam tu na mysli tez komfort psychiczny) bedzie nam z MB.

Az zaluje ze Stokke nie zrobil podwojnego wozka tongue_outtongue_outtongue_out

A kolorek super wybralas - jejku az Ci zazdroszcze normalnie suspicious
          • olus22 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 25.05.11, 15:38
            Widzę że już dokonałaś wyboru ale ten fiolet też się brudzi. Miałam wcześniej stary model w kolorze beżowy a teraz mam fiolet i jeden i drugi tak samo się brudzi.
    • olus22 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 25.05.11, 15:33
      witaj
      Jam mam kolor purpel (fioletowy) i uważam że jest idealny dla chłopca i dziewczynki.
      Mam pytanie gdzie zgłaszałaś do serwisu te wady ponieważ mi po 2 dniach zepsuła się parasolka a do k ladnie przedłużka i już 3 tygodnie trwa naprawa najlpierw musieli zamówić bo nie mieli a ka przysłali to od starego modelu i nie pasuje do nowego i musialam im wysłać swoją zepsutą i tą co mi przysłali. A przecież pisalam im że jest to nowy model wózka i nawet podawałam nr seryjny z parasolki.
      Pozdr. Ola
      • didis Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 25.05.11, 16:29
        sorry ze tak późno - wyślę Ci na priva - a jak to się stało, że tak długo to rwa - gdzie reklamowałaś?
        • olus22 Re: Dziewczyny oszaleję kolor wózka - serwis Stok 25.05.11, 21:05
          wózek i parasolkę kupiła w skepie 4kids a reklamowałam w serwisie w Warszawie ponieważ mieszkam pod Warszawą. Czekam już tyle czasu a przecież ta parasolka teraz najbardziej jest mi potrzebna.
          Napisz ta ten adres: olus22@poczta.onet.pl

Dzięki
    • didis ostateczna decyzja: 25.05.11, 17:05
      Dostaję zupełnie nowiutki wózek i parasolkę, a ten wadliwy zabierają - mogę sobie zostawić tapicerkę i parasolkę. Opcja dla mnie najlepsza, bo tego zepsutego głupio by mi było sprzedać, a tapicerki blue żalbig_grin
      A taksmile
      • lucyna_1980 didis - Ty farciario!!! :) 25.05.11, 17:11
        no to będziesz teraz miała dwa nowe wózki smile
        ale Ci sie udało smile
        • didis Re: didis - Ty farciario!!! :) 25.05.11, 18:09
          si!
          Ale nasunęło mi to straszną myśl...obydwa te wózki kupowałam kilku miesięczne i co obydwie partie miały uszkodzenia i to w wózkach naprawdę drogich, a mój MB z 2007 suuper, nawet nie piśnie.
          Teraz po takich doświadczeniach nie kupiłabym już używanego bez gwarancji.
          • lucyna_1980 Re: didis - Ty farciario!!! :) 25.05.11, 22:13
            Może to co drogie nie musi oznaczać super jakości. Powoli zaczynam się tego uczyć smile
            Patrz przyklad MB tańszy niż "stołek" i "pszczoła" ale jakościowo rewelacyjny.
            To mój najukochańszy wózek od czasów kiedy zaczęłam wózkowanie czyli około 1,5 roku i 6 wózek i w końcu trafiłam na taki który wydaje się być precyzyjny, solidny i trwały.
            • didis Re: didis - Ty farciario!!! :) 25.05.11, 23:41
              No może nie .. chociaż w stokke wiem przynajmniej za co płacę patrząc na sewis.
              A ogólnie Pan nie może teraz dostać beżowej parasolki. I co mam zrobić, czekać czy zamówić inny kolor, a jeśli inny to co fioletowa czy zielona?
              • didis Re: didis - Ty farciario!!! :) 25.05.11, 23:41
                Dodam, że niebieską już mam.
                • monna16 Re: didis - Ty farciario!!! :) 26.05.11, 00:08
                  Ja wzięłabym zieloną smile
                  • saras-wati Re: didis - Ty farciario!!! :) 26.05.11, 07:50
                    zielonawink
                    • sylki ZIELONA :D 26.05.11, 08:09
                      slicznie będzie wyglądać, lepiej niż beż tongue_out
                      Didis na początku lipca jadę do Poznania big_grin
                      • didis Re: ZIELONA :D 26.05.11, 10:03
                        Ok zobaczę kiedy beż będziebig_grin
                        Zapraszam, na poczatku lipca będę w Poznaniu i koniecznie kawa i gruszotkabig_grin
                        • sylki Re: ZIELONA :D 26.05.11, 10:13
                          a co to ta gruszotka big_grin?
                          • didis Re: ZIELONA :D 26.05.11, 13:35
                            yammi ciasto of coursebig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka