Dodaj do ulubionych

maclaren triump/xt

02.06.11, 12:55
możecie mi napisać główne wady, jak i zalety tych modeli maclarena? ile dokładnie waży xt?i jak wysokie ma oparcie?

czy w ostatnich latach nastąpiły jakieś zmiany w triumph'ie?

dzięki z górysmile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 12:57
      znów kombinujesz suspicious ?
      • saras-wati Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:10
        nie, no...potrzebuję drugiego wózka i basta;> wcale też nie musi być bardzo lekki, choć mógłby być...taki, co to go się wrzuci do bagażnika...kusi mnie ten xt, bo sporo osób pisze, jaki to on cudowny, jaka to świetna amortyzacja i w ogóle cudo...ja po dokładnym obejrzeniu go w sklepie miałam inne zdanie...

może jestem uprzedzona?

luiza np. wymieniła bjcm na xt i jest zachwycona...

te mamas&papas są ładniejsze, ale jakoś trochę się boję ryzykować... jeszcze jakby mi zurek albo kornnella napisały, czy tapicerki w cruise i tour'ze są w jak w maclarenach(to ich plus wielki), to mogłabym wrócić do myślenia o tamtych
        • konwalia-82 Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:16
          saras moje koleżanki chwalą m&p pipi i ollie z allegro (u nas ich niet)
          może to jest opcja?
          dla mnie minusem bjcm jest brak podnoszenia podnóżka, bo manewruje się super(ale próbowałam po sklepie, bo mi teraz taki niepotrzebny)
          • sylki Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:28
            Pipi ma moja sąsiadka w życiu bym go nie kupiła. Podbijanie koszmarne, prowadzenie równie złe jak podbijanie.
            brrrrr
            • saras-wati Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 21:28
              o pipi to nie nawet nie myślałamwink jeżeli m&p, to tylko w grę wchodzą tour lub cruise...
          • kornnella Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:38
            konwalia-82 napisała:

> saras moje koleżanki chwalą m&p pipi i ollie z allegro (u nas ich niet)
            > może to jest opcja?
            > dla mnie minusem bjcm jest brak podnoszenia podnóżka, bo manewruje się super(al
            > e próbowałam po sklepie, bo mi teraz taki niepotrzebny)

Są są oba modele na alle i to w idiotycznie niskich cenach. Moje wkładki do wózka były droższe wink
            Ollie nie znam ale Pipi miałam przez dwa dni w rękach i to była masakra. Kółka z dziwnej miesznaki ślizgały wszędzie, wózek się źle prowadził i marnie podbijał. Tylko wizualnie jest ładny, rozkłada się w miarę mocno do spania jest dość lekki i tani.
        • kornnella Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:34
          Pytałas o tapicerke w nowych m&P i powiem szczerze tak dokładnie nie pamietam. Buda była chyba taka lekko ortalionowa od wewnątrz taka jakby śliska moze przez to nieprzemakalna? sama nie wiem. W 4 kidsie byłam chyba miesiąc temu i dokładniej oglądałam ten model jak volo (chyba trek) i miał identyczną tapicerkę jak volo tylko dodatkowo ta wkładke taką bardziej typu miękka poducha. Bede w tamtej okolicy może do tygodnia, ale zdecydowanie dopiero po weekendzie takze moge wejsc jeszcze raz to napisze jakie wrazenia.
          • saras-wati Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:40
            ok, to ja w takim razie byłabym Ci bardzo wdzięcznasmile zależy mi na modelu tour i cruise - czy są podobne do questa/xtsmile

zależy mi na tej tapicerce, czy wagowo są zbliżone oraz jak wypadają w porównaniu 1:1 - cruise vs. xt etc.
            • kornnella Re: maclaren triump/xt 02.06.11, 13:46
              Wagowo to nie wiem czy dam rade porównac, bo jak ostatnio mordowałam kobietke z 4 kidsa o Volo z nowej kolekcji to stwierdziła ze nie mają w stacjonarnym ani jednego Volo ani Questa. Także jak nic się nie zmieniło to tego nie sprawdze
    • iga04 A może Spitfire/Ryder Maclarena? 06.06.11, 12:53
      To taki model pośredni między XT a Questem,mi osobiście bardzo się podoba.Niestety już go nie produkują,ja "czatuję" na niego na e-Bayu.
      • saras-wati Re: A może Spitfire/Ryder Maclarena? 06.06.11, 12:58
        też oglądałamwink ale chciałabym nowy...w każdym bądź razie zamówiłam jednak wózek m&p cruise...wczoraj mierzyłam xt i jest kika rzeczy, któe mi przeszkadzają....małą siedzi jak na krześle..., ale jakbym rozłożyła podnóżek, to będzie trochę wygodniej, ale już dwulatkowi tak chyba średnio...no i nie podobają mi się białe wykończenia i ta fiolia, którą widać przy złożonej budzie...poza tym(jak podeszłam do niego bez uprzedzeń), wydał mi się całkiem fajnym wózkiem, choć mimo wszystko powinien miej kosztowaćwink
        • dima1312 Re: A może Spitfire/Ryder Maclarena? 06.06.11, 13:20
          Saras ja miałam tego najnowszego XT i sprzedałam go po paru dniach! buda się chybotała mały nogi miał na kołach...rączki latające...ja go nie polecam
          • saras-wati Re: A może Spitfire/Ryder Maclarena? 06.06.11, 13:29
            no to dobrze, że napisałaś! dzięki!

a tak szczerze, to zaczynam mieć wątpliwości, czy uda mi się znaleźć fajną, zgrabną spacerówkę...

a z xlr byłaś zadowolona? czy w takiej wadze, to już zdecydowanie lepiej mini, prawda? a jak prowadzenie i podbijanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka