Dodaj do ulubionych

wkurzylam sie

19.06.11, 07:01
Kuzwa dzis zaczelam przedladac e-bay amerykanski i trafilam na to

cgi.ebay.com/2011-BABY-JOGGER-CITY-MINI-SINGLE-STROLLER-BLUE-BLACK-/320714138429?pt=Strollers&hash=item4aac0d633d

jest piekny tak ladnie byloby mojej ksiezniczce w nim no ale kupilam juz fiolet i plynie juz do mnie

ale jestem wciekla pewnie juz fiolet pojdzie pod mlotek

tylko co ja powiem mezowi juz teraz wymyslilam ze siostra kupila Julce na roczek akurat sie udalo bo ma za miesiac a co wymysle z kolejnym wozkiem - moze ktoras z Was zamowila i zrezygnowala to chyba bedzie najelpsZy pomysl hheheheehe ale wymyslam maz mnie zastrzeli
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: wkurzylam sie 19.06.11, 07:28
      to sa juz nowe modele w usa

www.cityministrollers.com/City-Mini-Single-Stroller-Blue-Black-p/cm1blu.htm
      oczywiscie Polska mocno do tylu jak zawsze
      • czekolada85 Re: wkurzylam sie 19.06.11, 07:31
        No piękny jest ten nowy kolor ale i tak uważam że fiolet jest przepiękny smile i chyba nawet bardziej mi się podoba smile
        • mak-111 Re: wkurzylam sie 19.06.11, 10:23
          bardzo fajny, ale chyba fiolet jest taki bardziej elegancki wink.
          • isabel_o Re: wkurzylam sie 19.06.11, 10:45
            Ja też uważam, że fiolet dla dziewczynki będzie fajniejszysmile
    • lucyna_1980 Re: wkurzylam sie 19.06.11, 11:12
      to jest wózek który funcjonuje pod nazwą City Mini Metro - już jakis czas trafiłam na niego na angielskim ebay
      • pomilak1 Re: wkurzylam sie 19.06.11, 11:38
        a mnie się o wiele bardziej podoba fioletsmile mam nadzieję że gdzieś za rok będzie 4 kołowy fioletowy wtedy córcia będzie miała roczek i by mi się przydał smile
      • lucyna_1980 Re: wkurzylam sie 19.06.11, 11:43
        Aaa i porzypomniało mi się, że czytałam na jakimś zagranicznym forum że kolorystka czarny + niebieski, czerwony i jeszcze jakis tam kolor (nie pamiętam jaki) były robione specjalnie dla Kiddicare i własnie funcjoniowaly pod nazwa BJCM Metro.
        --
        • agnes_nyc Re: wkurzylam sie 19.06.11, 12:36
          tak tez czytalam i tylko mozna je tam bylo dostac w tej chwili sa w usa pod nazwa city mini

tak jak wspominalam wczesniej dla kazdego kraju sa rozne nazwy jak i kolorystyka puszczana

najwyrazniej Kiddicare jest wazniejszy dla Baby Joggera jesli jako jedyny mial ta kolorystyke
          • ilhenny Re: wkurzylam sie 19.06.11, 13:00
            nie kolekcjonuje wózków tylko inne zabawki, żonie mówię że wysłałem do serwisu i dostałem drugi, na razie działa
            wczoraj "wygrałem" w konkursie następny egzemplarz, gorzej mi idzie z "księgowaniem" pieniędzy
            • dima1312 Re: wkurzylam sie 20.06.11, 22:33
              te czarno niebieskie w Anglii juz daaawno były zostaw sobie fiolet jest ładniejszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka