Dodaj do ulubionych

Który lepszy BEE czy BJ mini

22.06.11, 12:46
Zamówiłam wózek BEE ale podoba mi się też BJ mini,który jest lepszy. Chodzi mi o wózek na wyjazdy i do spania na co dzień, ponieważ moje dziecko śpi tylko w wózku jak się wyjdzie na dwór. Mam stokke ale on jest na codzienne wypady na miasto na zakupy czy BEE się sprawdzi.
Moja córka ma 13 miesięcy.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 13:02
      U mnie się sprawdza bee, ale bjcm ma większe koła i nanasze dziurawe chodniki może być lepszy. bjcm ma lepszą bude, jest lepiej zabudowanym wózkiem, bee to takie krzesełko na kółkach, ale nie zamieniłabym go na BJ wink
      • olus22 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 13:20
        Dzięki za odpowiedź myślę, że BEE mi się sprawdzi ale ten BJM tak za mną chodzi, chociaż tak samo napaliłam się na BEE i w końcu go kupiłam zobaczymy tylko czy się do niego przekonam jako go dostańę bo on ma tak nisko siedzisko. Mam Maclarena xlr i wkurza mnie to że dziecko tak nisko siedzi i nie da się przełożyć siedziska zresztą już mi się od podobał.
        Pojeździłam stokke i chyba się przyzwyczaiłam do wysokiego siedziska bo to taka wygoda.
        • agnes_nyc Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 13:39
          dokup jeszcze city mini ja tak zrobilam mam cameleona , bee+ i plynie do mnie z usa city mini fioletowy smile
        • sylki Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 13:39
          Mam bee i teutonie, moja córka zawsze wybiera bee, bo ma niżej siedzisko i łatwiej jej wchodzić i schodzić z niego. Stokke jest fajny, ale dziecko samo nie wlezie na taką wysokość.
          • olus22 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 20:37
            A ty masz`chyba kolor bee ten z limitowanej kolekcji beżowy też się nad nim zastanawiałam bo bardzo mi się podoba ale zamówiłam z różową budą i cały czas się zastanawiam czy nie zamienić na ten jasny. Czy on się bardzo brudzi.
            • sylki Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 20:45
              Mam ten beżowy, brudzi się, ale też fajnie się czyści szmatką, chociaż jak się zaleje,, to są plamy i trzeba prać w pralce.
              A ten beż z różową budą super wygląda big_grin
              Nie żałuję w sumie wyboru wink
              • olus22 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 21:01
                No właśnie tak myślałam chyba zostanę przy tym czarnym ponieważ to będzie wózek na wakacje.
                A my podróżujemy kamperem po Europie więc chyba lepszy będzie ciemny, ale tak mnie korci ten jasny.
    • lucyna_1980 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 14:18
      To zależy kto co lubi smile Moja córka śpi w bee i ma w nim wygodnie. Jesli chodzi o spanie to plus dla bee za to że nóżki nie zwisają, natomiast BJCM plus za wentylowane oparcie i siedzisko ktorym buja jak w hamaku bo jest na paskach. To zupełnie dwa różna wozki, ale każdy z nich jest dobry.

A zresztą co Ci szkodzi wyprobować jeszcze jeden? Ja jeszcze miesiąc temu zarzekalam się że BJCM będzie ostatni a teraz kombinuję kasę na Stokke big_grin i on też ma być ostatni big_grin
      • olus22 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 14:23
        Ja się zarzekałam, że stokke to już ostatni wózek bo w domu stoją jeszcze dwie emmaljungii z całymi kompletami i dodatkami, maclaren, graco.
        A teraz kupiłam bee i jeszcze napaliłam się na BJM i myślę, że go kupię
        • emma301 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 15:16
          Też choruję na bee + w kolorze denim...
          Ale jeszcze nie rozpakowałam BJCM 4big_grin
          W użyciu są cameleon i MB UJ.
          Powinnam mieć zakaz wchodzenia na to forum (od Małża już mamsmile)
          • isabel_o Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 22.06.11, 17:48
            Mam i bee+ i bjcm i żadnego z nich bym się nie pozbyła. Obydwa używam w zależności od pogody i gdzie będę nimi podążaćwink Co do zarzekania się o ostatnim wózku. To ja też się zarzekałam, że mini 4-kołowy to już ostatni zakup. I co ostatnio zrobiłam...? Sprzedałam bjc elite i kupiłam concorda fusion big_grin
            • dima1312 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 26.06.11, 23:24
              no ja miałam oba ale zdecydowanie wolę B.J.C.mini głębszy ,dziecko bardziej zakryte buda większa głębsza moim zdaniem bee lepszy dla mniejszego dziecka a mini dla starszego...
              • sylki Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 27.06.11, 08:51
                ee tam, co kto lubi z tym dzieckiem.
                Moja 4 latka w bee+ ma sporo miejsca.
                Fakt, że BJCM jest lepiej zabudowany, bo bee to krzesełko na kółkach, więc IMHO na zime się średnio nadaje wink
                Chociaż ze spiworkiem od Magdy big_grin
                • isabel_o Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 27.06.11, 09:19
                  No ja w swoim bee plus wożę 3-latka a czasami 5-latka i żaden nie narzeka wink W zimę też używałam oczywiście ze śpiworkiem. Ale nie traktuję go jako główny wózek...
                  • olus22 Re: Który lepszy BEE czy BJ mini 27.06.11, 09:41
                    U mnie bee będzie tylko na wyjazdy. Na zimę mam stokke i emmaljungę.
                    I po długich przemyśleniach jednak zamieniłam kolor na ten jasny ba spać nie mogłam tak rozmyślałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka