Dodaj do ulubionych

ABC Design Primo

25.06.11, 00:12
Prośba o opinie...
szukam wózka parasolki dla ośmiomiesięcznego dziecka. W sklepie bardzo mi się spodobała Inglesina Avio, ale ma beznadziejny materiał tapicerki i za krótki podnóżek, co ją dyskwalifikuje w moich oczach. Szukam teraz czegoś podobnego, ale bez tych wad. Pomożecie ? wink
Obserwuj wątek
    • aga7-77 Re: ABC Design Primo 25.06.11, 14:15
      Ja swojej dziewięciomiesięcznej córci kupiłam Peg Perego Si i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ma również pojedyncze koła tak jak Inglesina Avio, która Ci się spodobała, ale ma bardzo wygodny podnóżek, wysokie oparcie rozkładane do pozycji prawie leżącej i moja córa, która przesypia całe spacery ma baaardzo dużo miejsca, aby przeciągać się we wszystkie stronysmile
      Myślę, że bardzo jej w tym wózku wygodnie i ja też go lubię i podoba mi się (mam kolor geranium) - jest leciutki, zwrotny i taki wg mnie eleganckismile Materiał jest fajny, super się czyści. Ja w tym wózku nie dostrzegam wad (no może tylko to okienko w budce jest jakoś słabo przemyślane), chociaż niektórym mogą przeszkadzać te luzy w stelażu charakterystyczne dla Peg Perego, ale dla mnie to akurat nie problem. Pozdrawiam.
    • ppaskuda Re: ABC Design Primo 25.06.11, 15:53
      miałam i sprzedałam po 3 miesiącach. masakryczne podbijanie,naciągnięta budka się składała,podnóżek z siateczki i się mechaci od butów,niezbyt fajny dostęp do kosza. ja nie byłam zadowolona...
      • part_two Re: ABC Design Primo 25.06.11, 20:19
        Dzięki za opinie, Sisters wink. Trochę to ostudziło mój zapał do poszukiwań, bo generalnie ciężko znaleźć w sklepach ten wózek, żeby zweryfikować zdjęcia z rzeczywistością.
        Dla moich starszych chłopców miałam pliko p3, który w końcu się rozpadł i na siłę chciałabym coś zmienić, ale siła przyzwyczajenia robi swoje i w każdym wózku szukam pliko wink
        SI też mi się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka