Dodaj do ulubionych

MUSZĘ kupić...

28.06.11, 15:41

w końcu tą parasolkę smile od kilku miesięcy przeszukuję neta i zawsze coś mi nie pasuje, ale teraz muszę coś kupić bo chcę sprzedać naszego BJ CM który stoi nie używany.
Synek od dobrych kilku miesięcy nie używa wózka ale jednak coś lekkiego w domu muszę mieć, nawet na wypad do sklepu czy dłuższy spacer/wycieczkę. Synek jest dość drobny jak na swój wiek - ma niespełna 3 latka i 12,5kg, ok 90cm
Potrzebuję wózka, który będzie:
*lekki (maks 6 kg)
* dobrze się podbijał i prowadził
*choć minimalnie rozkładał do leżenia (wiadomo że będę go używać na dłuższe wypady więc synek może zasnąć)
*siedzisko dość głębokie (nie oczekuję cudów ale żeby mu dupcia nie zjeżdżała- w city mini siedzi super)
*cena - najlepiej jak najniższa tongue_out maks 450zł (wózek może być używany)

Rozważam (żadnego nie widziałam w sklepie i za pewne nie zobaczę )
* cosatto hula allegro.pl/cosatto-hula-cosmo-spacerowka-parasolka-full-opcja-i1680758104.html nie znam firmy, a tym bardziej tego wózka.
*M&P trek

no i nie wiem co jeszcze smile aaa nie chcę triumpha bo wygląda okropnie tongue_out

Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 16:16
      co o tym myślicie? allegro.pl/maclaren-triumph-spacerowka-super-stan-i-cena-i1678415889.html wiem nie miało być triumph'a ale może jednak tongue_out
      • lucyna_1980 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 16:24
        ktoś kiedyś linkował nowego triumpha za cene poniżej 500 zł tylko nie pamietam kto i w jakim wątku...
      • sylki ooo kurde 28.06.11, 16:46
        Jak Maclareny mi się NIE PODOBAJĄ, tak tem triumph i chyba ogólnie właśnie ten model mi się podoba. Aaa i jeszcze piękny jest volo no ale ma dość dużą wadę, nie rozkłada się przeca sad

Normalnie bym tego kupiła pikny
        • pomilak1 Re: ooo kurde 28.06.11, 17:58
          no właśnie volo się nie rozkłada, gdyby nie ten potężny minus to zapewne już bym go miała dawno sad maclareny też mi się nie podobają, ale ten zalinkowany wpadł mi ostro w oko. Nie wiem tylko jakie ceny mają używki, nie chcę przepłacać, ten cosatto hula mi się też widzi,ale kurcze no nie wiem co sądzić o marceuncertain
      • emma301 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 16:48

Wiem, że są różne upodobania... ale nie maclaren. Jachałam dzisiaj za triumphem i za questem i wyglądały na takie "zmaltretowane". Telepało, skrzypiało i trafiłam na kiepskie kolory... Choć też będę szukała parasolki (dobrze, że M myśli, że przeciwdeszczowej big_grin), to nie spojrzę na maclareny.
    • mamula_to_ja cosatto. 28.06.11, 16:34
      Mam taki model:
      allegro.pl/wozek-spacerowy-koochi-ipso-rozowy-pokrowiec-torba-i1681742710.html
      jest też wersja chłopięca
      allegro.pl/koochi-ipso-spiwor-torba-folia-nowy-i1671441002.html
      Nie wiem czemu na wielu aukcjach piszą że to wózek "renomowanej firmy koochi"
      Woże w nim 8,5 miesięczniaka.

Ale wsadziłam swoją 5latkę i było ok. Młoda waży 16kg i ma tak ze 104 wzrostu.
      Głowa jej wystaje.
      Oparcie siedziska ma wysokość 45 cm.
      Podbija się dobrze-tylko stara zapomniała ten ruch i panikuje wink

Ja zastosowałam jednak kilka ulepszeń.
      Włożyłam deseczkę aby oparcie było stabilniejsze-zapada się trochę.
      Kupiłam daszek przeciwsłoneczny KidsSun
      I kupiłam na allegro materacyk/wkładkę bawełnianą bo wózek jest mocno "ortalionowy".

Po ulepszeniach nie używa mi się go gorzej od maclarena (przy starszej miałam przez rok XLR)
      • ylunia78 Re: cosatto. 28.06.11, 22:43
        Moim zdaniem te cosatto to straszna szmira.Badziew straszny,Widziałam,dotykałam,bo sama chciałam kupić.Ale nie! Nie i jeszcze raz nie.
    • misiunia22.0 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 20:25
      Hej a mi sie podoba trek choc tez nie wiem jak z jakościa to wyglada super< pomijajac ze parasolek nie znoszesmile w koncu mam mini i dla mnie o niebo lepsza od parasolki sama wieszsmile ale dla takiego duzego chlopca chyba starczy chco nie wiem czy pojezdzi moj juz nawet nie bardzo uzywa deski ale mam ja na wszelki wypadek ale jak go zagadam zapomina ze go nogi bolały;p
      • misiunia22.0 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 20:26
        a zapomniałam najbarsdziej to kolor i wzór robia wrazenie w treku a triumf hmm taki zwykły;p jak dla mnie
        • pomilak1 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 21:36
          no dostawkę mam, nawet sobie przypięłam żeby mały mógł się przyzwyczaić tongue_out ale jednak jak gdzieś idzie z moją mamą dalej to zabierali BJ bo przy mojej mamie to wcale nie chce chodzić (sama go tak nauczyła) M i mama twierdzą że volo by starczyło, a ja jednak nie do końca jestem pewna uncertain aukcja z BJ zakończona więc muszę coś kupić uncertain
          • santa-1982 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 22:03
            Moze Cybex Ruby?...
            • ylunia78 Re: MUSZĘ kupić... 28.06.11, 22:44
              Ja poluję na Inglesinę tripp.
              • pomilak1 Re: MUSZĘ kupić... 29.06.11, 07:47
                ja bardziej myślałam o Inglesinie Swift www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=674&%3CosCsid%3E ale znowu ma rączki na 108 a ja raczej niska jestem uncertain
                kurcze jak jestem prawie zdecydowana na trek'a to nie ma na all uncertain
    • misiunia22.0 Re: MUSZĘ kupić... 29.06.11, 08:21
      jest trek allegro.pl/lekki-wozek-spacerowy-mamas-papas-trek-wwa-i1660895194.html jestem ciekawa na co sie zdecydujesz bo juz bez wozka zostałas buu
      • pomilak1 Re: MUSZĘ kupić... 29.06.11, 09:13
        eh no jakoś przeoczyłam uncertain nie wiem czy nie volo jednak kupię uncertain ze względu na tą wagę uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka