Dodaj do ulubionych

X-Lander Amethyst zakochała się

19.07.11, 14:23
Czy któraś z Was widziała na żywo x-landera w kolorze amethyst? Z sentymentu zagladam na ich stronę wink i jak zobaczyłam wózki w tym kolorze to stwierdziłam że też chce taki! Ten jest akurat rocznik 2011, czy którać z Was może wybrała ten kolor? amethyst Jak wyglada na żywo? A wogule czy da się gdzieś dokupić tapicerkę w takim kolorze? Czy musze czekać na drugiego malucha? wink
Obserwuj wątek
    • sylki Re: X-Lander Amethyst zakochała się 19.07.11, 17:17
      hmmm na allegrosprzedają tapicerki, ale to modele z 2009r
      Może napisz do firmy i zapytaj. Podejrzewam, że problemu nie będzie. Pytanie ile?
      • maryskag Re: X-Lander Amethyst zakochała się 01.08.11, 15:13
        Napisałam do nich i mi dali namiary na ich serwis, że można tutaj tapicerki dokupić www.nextway.pl/wozki/wszystkie/wszystkie/akcesoria/ ale mają tylko kolory czarny i szary z różnymi wkładkami. Cena 260 zeta. Więc jezeli chodzi o ametyst to albo trzeba poczekać, albo kupić nowy wink
    • lucyna_1980 Re: X-Lander Amethyst zakochała się 19.07.11, 20:38
      Na zywo wyglada na troszeczkę ciemniejszy (chyba że mnie ekran przekłamuje) ale to zdecydowanie najładnieszy kolor X-landera jaki kiedykolwiek mieli. Kolorystyka bardzo zblizona do Jane koloru Irys. Nie jestem fanka marki X-lander ale z braku laku pokusiłabym sie na X-Q w tym kolorze. Jest ładny.
      • pomilak1 Re: X-Lander Amethyst zakochała się 01.08.11, 17:51
        widziałam kolor na żywo i jest b.ładny smile widziałam też desert (czy jakoś tak) i też mi się podobał smilejak zamawiałam wózek to jeszcze te kolory były niedostępne no i nie wiedziałam że będzie córcia smile
        • malenstwo2010 Re: X-Lander Amethyst zakochała się 01.08.11, 18:03
          kąt oparcia w x-landerach jest taki sam? Czy jest różnica między kątem oparcia w x-lannderach na pasek jest inna niż w nie-paskowym xq?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka