Dodaj do ulubionych

Oddam dwa wózki.

01.08.11, 18:59
1. Bebe confort Trophy Air gondola + spacerówka.Sprawny ale spracowany przez wiele lat.

2.spacerówka quinny speedi. Nie działa regulacja raczki, hamulec, jest tez dziurawa przednia dętka.
Obserwuj wątek
    • mamula_to_ja Ps. Warszawa /nt 01.08.11, 19:01

• wanielka Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 21:36
      z chęcią przyjmę quinnego albo nawet oba, opłacę oczywiście transport. czy wysyłka wchodzi w grę? mam kilka znajomych rodzin, którym te wózki bardzo się przydadzą.
      • mamula_to_ja Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 21:59
        Aaaaa...wysyłka?
        Najbardziej wolałabym nie.
        Bo pakowanie mnie przytłacza. Do tego zaznaczam ze niekoniecznie mi się chce czyścić te wózki. Bebe confort był używany aktualnie (gondolka juz w garażu ale wyprana) spacerówka w mieszkaniu - brudna. A quinny w garazu (brudny). A i quinny ma naklejki pozadzierane i śrubki przy kółkach zaszłe rdzą. Podejrzewam że renowacja jak ktoś sprytny-da drugą młodość wózkowi-mnie jednak przerasta.
        • wanielka Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 22:13
          nie oczekuję, że cokolwiek zrobisz z wózkami (czyszczenie itp.) poza wysyłką, ale rozumiem, że nie jest to rzecz, o której marzysz smile
          • mamula_to_ja Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 22:16
            Ja nie wiem-wysyłka to ze 100 zł?
            Nie bardzo wiem jak zapakować.
            • wanielka Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 22:27
              no to może na początek quinny, jest łatwy do zapakowania. składasz, owijasz stretchem i na pocztę smile tak kupowałam swojego. koszt wysyłki to ok. 18 zł (e-przesyłka), paczka tradycyjna 27 zł, obie wysyła się identycznie tylko inne druki trzeba wypisać smile
              jeżeli to jest do zaakceptowania to będę szczęśliwa.
            • sylki Re: Oddam dwa wózki. 01.08.11, 22:27
              Mamula wysylka dwóch wózków może zmieścić się w 40- 50 złsmile
    • madziazi3 Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 13:43
      Czy jest jeszcze aktualny którys z wózków?
      Mam pytanie o wysokośc rączki bo ja wysoka jestem(tu mam zawsze problem)
      • wanielka Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 13:56
        hej, oba wózki są wystarczająco wysokie dla wysokiej osoby, ale że tak powiem mam zarezerwowany quinny i czekam na decyzję wysyłkową właścicielki smile
        • madziazi3 Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 14:04
          To ja ew. byłabym chętna na ten drugi, bo od mojego obecnego wózka chyba mi kręgosłup pęknie sad mam za nisko rączke. Jestem z warszawy więc nie byłoby problemu
        • mamula_to_ja Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 14:29
          Nie wiem. Rany. Ostatnio wysyłałam trochę rzeczy i mnie szlag trafił.
          Pocztex (dobra wiem akurat nie mam pojęcia co mnie naszło na pocztex ;-/) mi się awanturował ze niewymiarowe wysyłki.
          I kazali zapakować TYLKO w karton.
          A policzyli jak za zborze... ;-/

Nie mam nic w co mogłabym zapakować.

Nie ukrywam że nie chce mi się wysyłać
          • wanielka Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 19:08
            mamula, no ja się oczywiście nie upieram - oddajesz to robisz jak Ci wygodnie.
            gdybyś się jednak zdecydowała, to kup czarną folię, o taką, można ją też w papierniczym czy w sklepie z opakowaniami kupić:
            allegro.pl/folia-stretch-strecz-czarna-1-kg-wysoka-jakosc-i1727154836.html
            owiń nią wózek i na pocztę, przyjmą bez problemu - sama tak wysyłałam i otrzymywałam paczki (w tym wózek też). za wszystko, także za stretch płacę.
            wieź to pliiiiiiiis pod rozwagę smile
          • madziazi3 Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 21:55
            To ja sie "wtrące", mimo że mi też zależy na wózku. Sąsiedzi sobie chwalą tą firme
            k-ex.pl/ Często podjeżdzają u nas pod blok. Podobno nie mają jakiś specjalnych wymagań i odbierają paczki z domu
            • gaga-sie Re: Oddam dwa wózki. 02.08.11, 23:39
              To ja podpowiem www.wysylajnajtaniej.pl/ Nie korzystałam, ale forumki chwaliły.
              • mama1dawidka Re: Oddam dwa wózki. 03.08.11, 00:25
                a moze w ogole wystaw na allegro od zotowki za ile pojda za tyle sprzedasy i zaznacz odbior tylko osobisty smile
        • mamula_to_ja Wanielka 08.08.11, 20:51
          Zmotywowałam się do wystawienia na allegro.
          Bo to mnie zmusi do pozbycia się wózków....
          Będę musiała wysłać jakby co.
          Tu podrzucam linka-oczywiście jest od 1 zł.
          Nie sądzę aby poszedł drożej wink

allegro.pl/show_item.php?item=1759596866
          • pstrabiedronka Re: Wanielka 09.08.11, 11:18

dałam Ci za niego 5,50 - a co wink
            przyda mi się na wsi jakby co smile
          • wanielka Re: Wanielka 09.08.11, 13:48
            mam go na oku jakby co smile
            dziękuję za info, trzymam rękę na pulsie.
            • mamula_to_ja Re: Wanielka 09.08.11, 13:56
              A sprzedaję (nie oddaję) z prostej przyczyny.
              Mąż powiedział- "wystaw co masz a ja Wam kupię Scootera" No i co. Uległam...słaba kobieta jestem...
              • wanielka Re: Wanielka 09.08.11, 13:57
                niezła motywacja smile
                możesz napisać jeszcze, kto Ci taką ładną, bawełnianą wkładkę uszył (koochi)?
                • mamula_to_ja Re: Wanielka 09.08.11, 14:09
                  No jak to?
                  Pani Helenka.
                  • wanielka Re: Wanielka 09.08.11, 14:17
                    nie wiem kto to pani Helenka, ale bardzo ładna wkładka smile
                    czy pani Helenka moglaby i dla nas uszyć coś takiego?

zapp też pójdzie do allegrowa czy chcesz go cichaczem przemycić dla siebie?
                    • mamula_to_ja Re: Wanielka 09.08.11, 14:31
                      Nie zappa zostawiam.
                      Jeszcze go nie używałam (poza stelażem)-nówka. Warto mieć taki podręczny wózek.
                      Na wszelki wypadek.

A wkładki są znane tu na forum:
                      forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121650586,122303314,Pani_Helenka_i_jej_materacyki_wkladki_do_wozkow.html
                      Natomiast ja wcale o tym nie wiedziałam i zamówiłam na allegro tu:
                      allegro.pl/materacyk-wkladka-do-wozka-spacerowki-i1657378995.html
                      a potem doczytałam że Pani cieszy się sławą na forum smile
                • mamula_to_ja Ps. 09.08.11, 14:13
                  Ale za łóżkiem za zasłoną mam jeszcze zappa...ciiiiiiiiiii...
    • adrianek2010 Re: Oddam dwa wózki. 07.09.11, 13:15
      witam jestem zainteresowana wozkami czy jest jeszcze aktualne bylabym bardzo wdzieczna poniewaz przyjme wozyczek dla synka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka