Dodaj do ulubionych

Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice

27.08.11, 16:49
Witam,
czy posiadaczki wózka Jedo Fyn mogą mi powiedzieć jakie są różnice pomiędzy wersją Classic a Freeline?
Jedyna różnica, jaką zauważyłam, to wersja Freeline ma inną budę, co też wiąże się z dodatkowym otworem siateczkowym / okienkiem. Czy coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 27.08.11, 21:37
      Mogę się mylić ale chyba tylko to o czym wspominasz. Ja mam classic.
    • analyss Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 27.08.11, 21:48
      miałam bartatine, więc to to samo (stelaż inny góra ta sama) i widziałam różnicę tylko w tych okienkach.
      • toya666 Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 29.08.11, 11:52
        Dzięki, Dziewczyny!!
        Dziwne to trochę, że tylko taka 1 mała różnica. Ale co mi tam big_grin Kupiłam classic.
        • 1mzeta Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 29.08.11, 11:58
          Ja też mam classic- kształt budy jakoś bardziej mi odpowiadał i nie tęskniłam za tym dodatkowym okienkiem .
          • analyss Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 29.08.11, 23:32
            buda w classic jest fajna, bo naciągnięta na maxa jakoś się tak jakby spłaszcza i dzieć jest dobrze osłaniany
            • toya666 Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 31.08.11, 13:57
              analyss napisała:
              > buda w classic jest fajna, bo naciągnięta na maxa jakoś się tak jakby spłaszcza
              > i dzieć jest dobrze osłaniany

Czyli przypadkiem dokonałam dobrego zakupu big_grin big_grin
              • emily.1 Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 05.09.11, 22:32
                toya666 napisała:

> analyss napisała:
                > > buda w classic jest fajna, bo naciągnięta na maxa jakoś się tak jakby spł
                > aszcza
                > > i dzieć jest dobrze osłaniany

>
                > Czyli przypadkiem dokonałam dobrego zakupu big_grin big_grin

Fantastycznego, bo buda w classiku jest sto razy ładniejszawink
    • falcon_eye Re: Jedo Fyn Classic vs. Freeline - różnice 31.08.11, 07:49
      Dokładnie. Różnią się tylko kształtem budy (classic jest jakby bardziej zaokrąglona), dodatkowym okienkiem we freeline i dostępnymi kolorami. IMHO bez sensu to wymyślili, mogliby lepiej popracować nad wyglądem spacerówki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka