Widziałam go na zywo i macalam w swiecie dziecka w Warszawie mieli sporo wozkow i akcesorii gondola moze byc fajnie wyglada lecz spacerowka to porazka tak plytkiego siedziska nie widzialam jeszcze i za tyle kasy. Posadzilam Julke do stokke i siedziala na samym brzegu siedziska nie bylo jej zbyt wygodnie. Dotychczas myslalam ze to bugaboo ma plytkie siedzisko ale przy Stokke wymiata z siedziskiem i uwazam je za glebokie o BJ nie wspomne
Kolorki sa fajne ale nie postarali sie z tym siedziskiem jak wyjmie sie wkladke to ok wtedy sie zwieksza siedzisko ale nie po to jest wkladka mieciutka zeby ja wyjmowac.
Te zimowe ubranko tez bylo fajnie wyglada ale material z jakiego jest wykonane szkoda gadac szybko mozna to przedziurawic tyle kasy za cos takiego bylam w szoku.
Takze ja juz sie wyleczylam ze Stokke nawet dla jego funkcjonalnosci i jesli bylby oh i ahh niestety dla mnie wygoda mojego dziecka jest najwazniejsza a nie bylo jej zbyt dobrze
wiem ze zaraz jego posiadaczki mnie zjedza ale uwazam ze moja ocena jest obiektywna bo nie posiadam tego wozka ale z checia chcialam go wyprobowac
widzialam tez orbita i jakos w sklepie mnie powalil na ulicach Nowego Jorku lepiej sie prezentowal
Pozostaje wierna marce Bugaboo jak dla mnie wozek bezawaryjny
Takze od dzis nie mam zadnego obiektu westchnien

ciekawe do kiedy