Dodaj do ulubionych

do ludzi z Gliwic

02.05.05, 18:11
kilka lat temu w Gliwicach na ul.Na Miedzy przyjmował ortopeda czy kręglarz
Pan Krystian Henkel czy ten gabinet jest tam dalej może ktoś z Gliwic coś wie
na ten temat proszę o wiadomość z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: zyrafa Nie "kręglarz" tylko... IP: *.elsat.net.pl 02.05.05, 18:14
      ...kręgarz.
      • matka131 Re: Nie "kręglarz" tylko... 02.05.05, 18:22
        no dobrze pomyliłam się kręgarz myślę że większość wie o co chodzi szczególnie
        ci co mają problemy z kręgosłupem
      • Gość: gośka Re: Nie "kręglarz" tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:29
        żyrafa jesteś z Gliwic?
    • susia_333 Re: do ludzi z Gliwic 02.05.05, 21:40
      Czesc!
      moze to nie do konca odpowiedz na Twoje pytanie, bo tego pana akurat nie znam,
      ale wiem, ze ortopedow jest dwoch: gdzies na ul. Fredry i zdaje sie na Targosza.
      Ale nie to chcialam powiedziec: otoz na problemy z kregoslupem polecam kręgarza
      z ul. Andersa. Jest naprawde REWELACYJNY! (jak moja mame polozylo, ze przez
      tydzien (!) nie mogla sie wyprostowac, ani siedziec, ani bezbolesnie przejsc do
      wc, to on ja w kilka chwil postawil na nogi!)
      Poza tym mozna u niego zamawiac wizyty domowe (kosztowalo to jakies 30zl, teraz
      to nie wiem). Nazywa sie nikolaj smiernikow (smiernikoff?.. no jakos tak...).
      Polecam i powodzenia zycze!
      • Gość: heja Re: do ludzi z Gliwic IP: *.gl.digi.pl 03.05.05, 19:04
        Mam pewne wątpliwości co do osoby pana Nikołaja.
        Wykonuje manipulacje na kregosłupach bez wgladu do zdjęć RTG.
        Napewno sie na nich nie zna, moich nie chciał nawet oglądać.
        Można zrobić dużą krzywdę.
        • Gość: gośka Re: do ludzi z Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:04
          a może wiesz coś na temat gabinetu Pana Krystiana Henkla?
        • Gość: heja Re: do ludzi z Gliwic IP: *.gl.digi.pl 04.05.05, 22:09
          Niestety nie wiem gdzie sie ten pan podziewa.
          Słyszałam o nim dużo dobrego.
          Korzystałam z usług pana Kuliga w Katowicach, ten przynajmniej wymagał zdjęć
          RTG.
          Zbierałam o nim opinie (znajdziesz też na tym forum), opinie były podzielone.
          Byłam w Instytucie Ackermana w Wa-wie, wydaje mi,że takm wykonuje są działania
          na kręgosłupie najbardziej profesjonalnie ale za to płaci się bardzo dużo.
          • Gość: maria Re: do ludzi z Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:16
            z tego co słyszałam kręgarz dalej przyjmuje zapisy sa we wrześniu, jesli
            jeszcze nie uzyskałas informacji a zecgcesz uzbroić sie w cierpliwość, zasięgnę
            języka i podam więcej informacji.
            pozdrawiam, maria
            • Gość: Gośka Re: do ludzi z Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:44
              Pani Mario bardzo proszę o bliższe informacje z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka