marge_ie 22.09.11, 09:01 Sylki, Kochanie czy zdecydowalas sie na wozek Lucyny ? Jesli tak to prosze wykasowac ten watek i pytania nie bylo Ale jesli nie to Lucynko czy masz juz kupca i czy ewentualnie jest szansa na zatrzymanie go dla mnie do pazdziernika ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marge_ie Re: Sylki, Lucyna :)) pytanie o City Mini ;) 22.09.11, 09:30 Tak tez myslalam ale kto pyta nie bladzi Kurcze ten wozek to bylo dla mnie najwieksze brzydactwo a teraz mi kompletnie odbilo ... do tego ten Lucyny wydaje mi sie piekny no jak w morde starzeje sie chyba Ale gdybys zmienila zdanie heheheheeh No i samej radosci z uzytkowania zycze Odpowiedz Link
sylki Re: Sylki, Lucyna :)) pytanie o City Mini ;) 22.09.11, 09:39 Szkoda tylko, że Lucy nie chce wkładki sprzedać Bo sliczna Nie zmienie zdania I dziękuję oczywiście Mnie ten czarny od początku urzekł, tak samo jak elite tylko ten pasek, bleee Odpowiedz Link
emma301 marge_ie 22.09.11, 09:42 ja myślę o sprzedaży 4 kołowego, czarnego BJCM jest nieużywany, złożyłam go tylko w pokoju i tak sobie czeka jakiś PP za mną chodzi, ale nie wiem, czy warto wymieniać BJ na PP? myślę, myślę Odpowiedz Link
emma301 Re: marge_ie 22.09.11, 10:19 czarny na czarnym nie mam pałąka, ale mam tackę w nd będę w Świecie Dziecka, to popatrzę na PP i przemyślę sprawę Odpowiedz Link