didis Re: Odsłona druga;) 03.11.11, 21:23 Rewelacja - no nie! Pewnie zakocham się jeszcze bardziej jak go pomacam. Apropos - chubus będziesz? Odpowiedz Link
chubus Re: Odsłona druga;) 03.11.11, 21:28 Oczywiście ze będę prowadzi sie po domu super. Moje dzieci są zachwycone, pieciolatek sie wcisnal a Lisenka stwierdziła ze orbitek jest jej Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Odsłona druga;) 04.11.11, 07:32 Suuuper!mnie się akurat ta pokraczność podoba buda super, kolorki też Jak Lisa twierdzi że orbitek jest jej, to co z różowym stokke WK śliczne, w sumie nie wiem który mi się najbardziej podoba Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Odsłona druga;) 03.11.11, 21:38 Ale bude ma orbit, wow!!! Na twoich zdjeciach wyglada na wieksza niz w katalogowych. Napisz jak sie prowadzi i czy te raczki sa wygodne. Off topic: fajne rozwiazanie z ulokowaniem malych crocsow w duzych tez tak zaczne przechowywac Odpowiedz Link
chubus Re: Odsłona druga;) 03.11.11, 21:42 No buda tez mnie zaszokowala bardzo pozytywnie. Naprawdę jest duuuuza Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Odsłona druga;) 03.11.11, 22:07 Niebieska tapicerka ma ładny odcień. Ale i tak orbitrek jak dla mnie jest jednym z najbrzydszych wózków. Winter kity bardzo ładne Odpowiedz Link
saras-wati Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 03.11.11, 22:11 podoba mi się ten w szarych odcieniach - buda imponująca wk fajny ten pierwszy z pomarańczowym suwakiem fajnie wyglądają te mufki, jakby niewidzialny człowiek trzymał wózek(hehe, wybaczcie, ale tak mi się skojarzyło - chyba za dużo melisy wypiłam.)) Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 00:35 saras-wati napisała: > fajnie wyglądają te mufki, jak by niewidzialny człowiek trzymał wózek(hehe, wybaczcie, ale tak mi się skojarzy > ło - chyba za dużo melisy wypiłam.)) Hehe - ja nie pijam melisy tez mam takie skojarzenia -to tak wygląda na zdjeciach Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 03.11.11, 22:52 Podoba mi się ta jego pokraczność. Ja mam skojarzenie z jakimś sprzętem z siłowni Na a buda duża, żeby celebryci mogli ukrywać swoje dzieci przed paparazzi Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 00:04 Super wk wyglądają niesamowicie co prawda jakoś nie mogę sie ani do orbita, ani do stokke przekonać (dzis widziałam stokke w świecie dziecka i siedzisko wydało mi się bardzo krótki - mój malec chyba nie wszedłby tam ale on niezadługo z elita wyrośnie Odpowiedz Link
marge_ie Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 00:17 Niezly, niezly i jak dla mnie to na Twoich fotkach duuuzo lepiej sie prezentuje niz na katologowych. Mnie pewnie szybko zaczela by draznic ta jego taka "pokracznosc" ale chetnie bym sobie pomacala i zaliczyla jazde testowa Kurcze co to za choroba, ze kolo zdnego wozka nie potrafie przejsc obojetnie a najchetniej to bym kupowala co tydzien cos innego by poczuc dreszczyk z rozpakowywania kartonu, skladania i macania kazdej czesci osobno, z pierwszego spaceru i drzemki ... po tygodniu kiedy emocje opadaja zamiawiala kolejny Nie no psychiatryk jak nic Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 22:35 Ja mam tak z butami... Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 00:48 Chubus ....A on nie miał byc biało-czarny? czy taki jest tylko zdjecia przekłamują? Ta wielkaaaaa buda - super. Miałam okazję zobaczyc prezentację i pojeździc "na pusto" i generalnie nie ma się do czego przyczepić... Napisz tak obiektywnie po kilku jazdach co o nim myslisz bo jestem bardzo ciekawa takiej rzetelnej opinii.... Co do stelaża to musze dojrzeć do tego designu - nie mówię nie, ale na chwile obecną nie potrafię określić moich uczuć do niego ......Taki brzydki, że aż ładny Odpowiedz Link
olus22 Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 22:19 A dla mnie ten wózek to porażka jest paskudny Odpowiedz Link
cortinka Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 22:28 Nie wiem, jak to ująć Orbit jest zupełnie inny od innych, to na pewno. Czy ładny? Mhm, jeszcze nie wiem. Pierwsze skojarzenie to kibelek na kółkach, drugie - betoniarka Za to ten jasny WK z pomarańczową lamówką - przepiękny. Odpowiedz Link
sylki Re: Orbitek odsłona pierwsza i nie tylko;) 04.11.11, 22:36 Pierwsze skojarzenie to kibelek na kółkach, haha Cortinka moje jest takie samo Ale kolor niebieski jest boski WK nie skomentuje, podobają mi się tylko dwa, ten srebrny to paskudztwo Odpowiedz Link