Dawno nie pisalam, bo same wiecie - noworodek w domu nie sprzyja podlaczeniu do www. Ale - moje stokke purplowe z 4kidsow przyszlo nastepnego dnia, jak mialo przyjsc. Nawet mezowi sie spodobalo, bo on zupelnie nie wiedzial co kupuje

Wspolczuje komus, kto opisywal tu przejscia z bobowozkami. Ja chcialam u nich kupic taki zielony (choc nie lubie) z SK za 3500, ale po zadzwonienieu okazalo sie, zto taka zmylka, ani ich nie ma, ani zadnych innych.
W 4kidsach kupilismy jesczze fotelik, jest ok, tylko bardzo ciezki. Jak sobie z nimi radzicie? Ja postanowilam zawsze wozic ze soba stelaz i nei nosic go jako nosidelka, tylko od razu wpinam do stelaza. Ale opcja z noszeniem czasem by sie przydala.
Moja mala dostala tez w welcome gifcie krzeselko stokke i teraz szukam do niego takiego lezaczka dla newborna, ale kurde nigdzie nie ma. Jedyny na ebayu jest zielony, a ja nie trawie zielonego. Chcialabym uzywany, bo to i krotko sie uzywa i troche juz wystarczy tego sponsorowania dunczykow. Jak gdzies wypatzrycie to dajcie znac

A jesczez dzis rano okazalo sie, ze wygralam torbe rozowa na aukcji. Mysle, ze do purpla bedzie super, tak go rozjasni. I sie pochwale, ze za mniej niz polowe ceny w Polsce!