aga_1980_31 15.11.11, 19:32 Kurcze babka pozbierała różne elementu i sprzedaje dwa różne wózki Stokke jako komplet. Nie ma nawet ochoty rozkompletować WK mimo to, że nie pasuje do starszej wersji wózka To się ktoś zdziwi jak mu się nie uda go założyć na spacerówkę :o Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 19:33 Tekst linka Odpowiedz Link
sylki Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 19:46 A doczytałaś, że WK jest o kupienia osobno? WK da się zamontować na starszym modelu, trzeba tylko pokombinować ale fakt, że nie powinna sprzedawać jako pasujący do modelu sprzed evo Osobiście bym ten WK wraz z owcą za 1200 kupiła, zawsze wk można sprzedać i zostawić sobie owce Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 20:04 Kombinować można natomiast moim zdaniem powinno być to zaznaczone , że WK jest do nowszego modelu. Swoją drogą nic nie rozumiem z tego ogłoszenia u góry napisane jest, że zestaw jest wraz z zestawem na zimę i lato po czym wymienia co wchodzi w skład po niżej i tam widnieje informacja o dopłacie :o Fakt jest że powinno się czytać wszystko przed kupnem natomiast nie wiem po co takie kombinowanie z opisem. Odpowiedz Link
sylki Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 20:19 Oczywiście zgadzam się z tobą, moim zdaniem nadaje się ta aukcja do usunięcia Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 20:32 wg mnie przekombinowane noi stary model lipa i jeszcze raz lipa Odpowiedz Link
sylki Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 20:38 zgłosiłam, zobaczymy czy coś zrobią Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Allegro STOKKE giga set widziałyście to? :o 15.11.11, 21:10 Niby nie można pobierać dodatkowych opłat w aukcjach. Ciekawa jestem co zrobi allegro bo trochę prowizji by im wpadło więc mogą nie chcieć usunąć :o Odpowiedz Link
aga_1980_31 Znów jesteśmy popularne :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.11.11, 09:48 Hahahhaha ale zadziałało Pani zmieniła aukcję i już nie pobiera dodatkowych opłat Cena? SZOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! Odpowiedz Link
sylki Re: Aga 16.11.11, 09:53 A co do wpisu, nawet mi się komentować nie chce. Jawnie oszukać chce osoby, ktróre się nie znają, dalej twierdzi, że WK pasuje do modelu sprzed Evo. Normalnie aż się niedobrze robi Odpowiedz Link
sylki olus 16.11.11, 09:58 to nowa aukcja, tamta była tu allegro.pl/giga-zestaw-stokke-gondola-spacerowka-akcesoria-i1938284865.html Odpowiedz Link
chubus Re: sylki 16.11.11, 10:00 Ja pierdziele ale maja jazdy na tym all.... Teraz każda sprzedaż stokke bedIe miała info dla pan forumowych??? Może je uświadomić ze my dodatki kupujemy na ebay co? A tak btw to Pani nie może sie zdecydować za ile sprzedać bo dwa razy wystawiła i ceny tez rożne Odpowiedz Link
sylki olus 16.11.11, 10:06 Pani dobrze wie za ile chce sprzedać 3500 sam wózek (dość drogo jak na stary model) jeżeli z WK, to cena rośnie do 4850zł Aukcja została usunięta, bo w opisie była propozycja kupna WK za 1200zł, już nie wspomnę o tym, że pani i tak oszukuje, bo jak wiadomo WK są robione do nowych modeli, choć można sobie przerobić i założyć na stary model, no ale tej informacji nie ma w aukcji...cóz nie wszyscy jak widac sa uczciwi Odpowiedz Link
olus22 Re: sylki 16.11.11, 10:07 No właśnie aukcje są dwie i dwie różne ceny czy tak można? Odpowiedz Link
olus22 Re: sylki 16.11.11, 10:11 Wiecie co my to jednak wredne jesteśmy hiiiiiiiihiiiiiiiiii Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: sylki 16.11.11, 10:07 Szkoda że pani nie napisała z jakiej aukcji pozdrawia forumowiczki Przynajmniej potencjalny kupiec mógłby poczytać jak Pani chce oszukać. Ale ta cena na szczęście ludzi skutecznie odstraszy , mam taką nadzieję przynajmniej Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 16.11.11, 10:18 No fakt mogłaby zapodać jakie to forum A co do dwóch ofert, to pani teraz jest jak najbardziej ok, bo z tego co widzę, to jedna oferta jest na allegro, a druga na tablicy, ale widoczna na allegro, więc regulaminu nie łamie Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: sylki 16.11.11, 10:21 Mamy moc dziewczyny Niedługo będziemy postrachem sprzedających na allegro Przed nami nic się nie ukryje buahahahhahahahahhaha... Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: sylki 16.11.11, 10:37 --Smiechu warte Cena jak za nowy model Az szkoda tego kogos kto go kupi a za 3500 to ka chetnie mojego bym sprzedala Haha i to nowy model Odpowiedz Link
sylki a w ogóle 16.11.11, 10:45 tu jest taki sam zestaw allegro.pl/sliczny-czarny-stokke-i-akcesoria-i1921780310.html i cena adekwatna do rocznika Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: a w ogóle 16.11.11, 11:00 To jest wózek jeden z pierwszych modeli z czarnymi elementami mocowania tylko z nowszą zieloną tapicerką. Cena wydaje mi się, że wygórowana niestety. Odpowiedz Link
sylki Re: a w ogóle 16.11.11, 11:09 a widzisz nie spojrzałam Znalazłam kiedyś stelaż gdzie regulacja wysokości nogi ta trójkątna byla w kolorze stelaża, to chyba pierwsza wersja była? Odpowiedz Link
sylki haha, no tak 16.11.11, 11:10 teraz spojrzałam porządnie i ten właśnie tak ma No to faktycznie, nie opłaca się Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: haha, no tak 16.11.11, 11:13 Wg mnie najlepsza oferta na razie to ta: Tekst linka Odpowiedz Link
pomilak1 Re: a w ogóle 16.11.11, 11:18 No ceny jak dla mnie powalające ja rozumiem że każdy chce sprzedać aby stracić jak najmniej, no ale....a te głupie komentarze do "pań z forum", sory jak dla mnie dziecinada... Odpowiedz Link
mala880 Re: a w ogóle 16.11.11, 11:44 No macie panie tupet i to jaki najpierw 146 wpisów pod adresem moim i mojej aukcji .Mało było sensacji to znalazł sie drugi obiekt na allegro . Tylko nasuwa sie jedno zasadnicze pytanie - po co to wszystko???? czemu to służy . Czy każde ogłoszenie wózka stokke jest tak weryfikowane przez Was drogie panie???? chyba każdy ma prawo sprzedawac to co sprzedaje i daje cenę na jaką ma ochotę a nikt nie musi go kupowac jak nie wyraża na to chęci ,czy trzeba byc tak wrednym i komuś dołki kopac wtrącąc się do czyjejś aukcji dla mnie co kto pisze to jego sprawa i jego ogłoszenie co mi do tego . A WY ,, MATKI TERESY Z KALKUTY,, jak to niewtrącic swoich 5 groszy . No dzień byłby stracony prawda??? Oczym byłoby by tu pisac,napewno o niczym mądrym o kolejnym winter kicie ,nudne juz prawda??? I dalej zastanawiac sie co by tu wymyslec bo pani xxx ma dwie aukcje jednego wózka Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: a w ogóle 16.11.11, 11:48 CO ?? Ty babo sie czepiesz?? Sprzedajesz starego stokke I szukasz naiwnych!!! I to jest nie fair!!! A matki Teresy w to nie mieszaj ona niczemu niewinna!!! Tak i sie bedziemy wtracac a co :p Odpowiedz Link
olus22 Re: a w ogóle 16.11.11, 11:53 My tylko chcemy ludzi uświadomić żeby im niektórzy ciemnoty nie wciskali. Odpowiedz Link
sylki Re: a w ogóle 16.11.11, 11:55 ale jak widać 146 wpisów boli trzeba było swojej osoby na alle nie umieszczać Odpowiedz Link
mala880 Re: a w ogóle 16.11.11, 12:10 Nie widze w swoich zdjęciach niczego niestosownego takie zdjęcia miałam i takie wstawiłam , do ukrycia nie mam nic , chyba obiektem sprawy jest sprzedawany przedmiot a nie to kto w co jest ubrany i jak wygląda prawda?? to zwykła złośliwośc i naśmiewanie sie z mojej osoby .Myślę że kiedyś każda z pań będzie sprzedawała wózeczek i wtedy chciałabym widziec te idealne pachnace kozaczki na zdjęciach te idealne uczciwe opisy i wogóle ideały bo chyba za takie panie uchodzą . Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: a w ogóle 16.11.11, 12:15 Jak sprzedaję wózek wstawiam zdjęcia przedmiotu a nie swoje dla lansu. Dla mnie to istna żenada i tyle Odpowiedz Link
sylki Re: a w ogóle 16.11.11, 12:18 Jak sama zauważyłaś sprzedajesz wózek, a nie siebie, no chyba, że jednak siebie Sprzedałam już całkiem sporo wózków i na żadnym nie było mnie ani tym bardziej moich kozaczków. cene mam adekwatną do czasu używania wózka więc nie porównuj swoich aukcji do naszych Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Liczy na angaż w TOP MODEL :D 16.11.11, 12:22 aga_1980_31 napisała: > ;D hehehhehee dobre oplulam monitor a juz myslalam ze dzis bede sie nudzic w pracy a tutaj taka niespodzianka Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: a w ogóle 16.11.11, 12:21 ooo a o tym nie pomyslałam ale jeśli Pani sprzedaje siebie to chetnie bym kupila za 4600 dla swoich lokatorów pewnie moi Panowie by sie ucieszyli Odpowiedz Link
sylki mamadawidka 16.11.11, 11:55 mala nie sprzedaje starego stokke Mamy tupet i mieć będziemy Wystawiając swoją osobę na allegro zamiast dobrych zdjęć wózka narażasz siebie na krytyke, taki lajf Co do drugiej aukcji, to próba zrobienia człowieka w bambuko i tyle. Jest mnóstwo dziewczyn, które chcą mieć stokke i nie stać je na nowy model ze wszystkimi dodatkami. Na aukcji raz jest stary stokke, nie warty tej ceny, a dwa sprzedająca oszukuje, że WK pasuje do modelu sprzed 2010r. Chciałabyś być tak oszukana? Wydać tyle pieniędzy i nie mieć wózka do którego te rzeczy pasują? Wątpię. Nie obrażaj Matki Teresy, bo wstyd świętych w to wciągać. żenua Odpowiedz Link
aga_1980_31 Portfolio czy sprzedaż wózka? 16.11.11, 12:13 Dokładnie zgadzam się jak ktoś wstawia zdjęcia ze swoim fejsem hahahaha z widokiem na dom ( pewnie nawet nie Twój;D) to potem się ma to co ma Sprzedajesz w końcu wózek czy wstawiasz swoje portfolio ? Odpowiedz Link
afroddytta Re: Portfolio czy sprzedaż wózka? 16.11.11, 13:19 Aż boję się pomyśleć co bym zrobiła jak bym kupiła wózek na tej aukcji. Wózek przychodzi, wszystko super, chcę założyć WK i klops, wchodzę na internet, patrzę i co? okazuję się, że za kupę kasy kupiłam stary wózek!!! OK, sprzedam stary kupię kolejny już nowy, ale ten to sprzedam chyba za grosze. Faktycznie aukcja uczciwa, wszystko jak najbardziej fair-niepotrzebnie się czepiacie, przecież wszyscy tak robią! Odpowiedz Link
tereferefretka ojojoj burze tu mamy 16.11.11, 17:08 dziewczyny, mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym, mamy 2w1 taka promocja, anuz do wozka ktos moze sie skusi, wiec w cenie aukcji probuje sie opędzic dwie sprawy... faktycznie jak sie chce sprzedac wozek to sie wrzuca swoje zdjecia z wozkiem. szkoda ze nie ma podpisow do fotek, byloby to ja i stokke na tle czegos tam, a to ja i stokke na spacerze itd. Sylki popieram, zenada. jak nie mam innych fotek, wklejam jakie mam czasem dziec jest w srodku tak pogladowo, na maila zawsze dosylam zdjecia WOZKA i tego zdjecia tego co w komplecie.. a co do Pani od niebieskiego stokke w kozaczkach i krotkich portkach z allegro, tak sie czepne, bo nie lubie błędów w pisowni, pieszo a nie "pieszą" stelaż a nie "stelarz" i z resztą a nie "zresztą" drobnych literówek sie czepiać nie będę, bo będzie, żem nadgorliwa a za kozaczki podziękuję. niestety tak wyglada demokracja szanowna Pani. wszyscy jesteśmy wystawieni na opinie publiczna i co za tym idzie również na krytykę. a my luźno dyskutujemy na różne tematy... Odpowiedz Link