Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa?

24.11.11, 21:45
Jak w temacie. Dodatkowo pls o pomoc w rozwikłaniu czym się różni Canvas i Fleece? Na co mam zwracać uwagę przy zakupie?
Wiecie może o jakiś promocjach? Gdzie najtaniej można kupić wózek + akcesoria?
Dzięki wielkie za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 24.11.11, 23:22
      canvas to plotno - lepszy, droszy
      fleece to polar - niby gorszy i przez to tanszy

promocji wiekszych nie ma, ewentuaknie mozesz prosic o rabat.

Jezeli chodzi o uzywane modele, to na forum sa dwie dziewczyny, ktore chca swoje cameleony sprzedac
    • tereferefretka Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 25.11.11, 09:00
      jesli chodzi o promocje, wkladki fleece maja w wozkach na solidarnosci po 270zl(budka, oparcie siedziska i przykrywka do gondoli)

i tam tez bym Cie chyba wyslala, najbardziej "doinformowana" obsluga. w swiatach dziecka, to szczerze powiem, roznie bywa. czasem trzeba Panow uswiadamiac,np jak sie sklada/rozklada wozek(glownie na targowku, jeden taki ucieka na moj widok na zapleczetongue_out)

tosia w pasazu stoklosy tez na pewno sprzedaje bboo.
      • niektorymodbija Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 25.11.11, 13:13
        W Swiecie Dziecka na Targowku poinformowano mnie,ze obecnie w W-wie Bugaboo mozna dostac tylko na SOlidarnosci, u nich juz nie. Ale ja wiedzialam jeszcze na Pradze Polnoc, w malym sklepiku na bodajze Jagiellonskiej?
        • aguacate Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 25.11.11, 16:42
          Nozen, zdecydowalas sie? smile
          W jakich kolorach chesz Cameleona?
          • nozen888 Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 25.11.11, 21:31
            chyba tak, chociaż cena nowego + akcesoria typu dostawka dla córki, zwala mnie z nóg sad
            Marzy mi się róż z czarnym, albo pomarańcz. W końcu mam mieć dziewczynkę.
            Jeździłam tym wózkiem ostatnio po placu i jedyne zastrzeżenie to to, że ma rozdygotaną jak dla mnie rączkę, ale podobno taki jego urok. Reszta super. No i ta cena.
            A Ty co wybrałaś?
            • afroddytta odnośnie różowego cameleona :) 25.11.11, 22:08
              Ja też miałam mieć dziewczynkę i teraz Tymek ma różowy ręcznik smile, reszta różowych rzeczy nadal czeka...
            • aguacate Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 25.11.11, 22:59
              Opcja nr 1 to Cameleon (czekoladowo-bezowy), ale tez mnie wkurza ta raczka. Moze kwestia przyzwyczajenia...
              Opcja nr 2 to Bumbelride Indie.
              • saras-wati Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 26.11.11, 07:47
                aguacate napisała:

> Opcja nr 1 to Cameleon (czekoladowo-bezowy), ale tez mnie wkurza ta raczka. Moz
                > e kwestia przyzwyczajenia...
                > Opcja nr 2 to Bumbelride Indie.

w moim guściesmile piękny jest ten cameleon czekoladowo-beżowysmile) no i bumbleride indie, jak już pisałam w Twoim wątku, to moje marzeniewink Ja do tej listy dopisałabym jeszcze mountain buggy urban jungle
                • senvengardens Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 26.11.11, 23:12
                  Kupowalam na Jagiellonskiej- duza roznica w cenie ( na plus) cos okolo 500 PLN w porownaniu z innymi sklepami - przemila, fachowa obsluga- z tego wzgledu kupowalam tam rowniez foteliki samochodowe- polecam
    • fk4i4 Re: Bugaboo Cameleon gdzie kupić Wa-wa? 26.11.11, 23:32
      Tez mam do sprzedania, kupilam nowy, pol roku uzywalismy, czekał na trzecie dziecko, a teraz na donkeya muszę wymienić. Baza bezowa, budka biała. Wersja z nowszymi klipsami, koła piankowe.
      • nozen888 fk4i4 27.11.11, 20:03
        Hej napisz mi na priv za ile chcesz go sprzedać i podeślij jakieś fotki jak masz, co jest w zestawie wink dzięki
        • fk4i4 Re: fk4i4 30.11.11, 21:47
          mój adres fk4i4@gazeta.pl
          napisałam do Ciebie ale nie jestem pewna czy doszło
          • aniach23 Bugaboo 07.12.11, 02:03
            Hey dziewczyny
            Nie mieszkam w PL... Powiedzcie mi jakie sa ceny cameleonow w PL?
            I canvas ? Jak ktos chce zmienic canvas to ja moge u siebie zobaczyc moze znajde cos taniej smile

Ja mam swego cameleona i jestem nim zachwycona !!! Raczka co prawda sie klepocze ale da sie przyzwyczaic i juz pozniej nie zwraca sie na to uwagi.

Wozek ogolnie jest fantastyczny i nie zamienilabym go na zaden inny.
            Ja mam Limitowana Edgcje Denim 007... Oczywiscie dokupilam tez zestaw bialy, pomaranczowy i teraz wyszedl zielony i fioletowy tak na lato mam na zmiane i mysle ze na tym skoncze. Bugaboo ma tez fantastyczne spiworki na zime .. Bardzo cieple i odpinaja sie po 2 stronach. Mam tez zabezpieczenia na raczke ktore latwo sie zdejmuje i pierze.
            Naprawde polecam ten wozek !
            • tereferefretka Re: Bugaboo 07.12.11, 08:55

• sarna3 Re: Bugaboo 07.12.11, 10:40
                My Cameleona kupiliśmy na Solidarności - super obsługa. Od 15 grudnia ma być promocja - za 300 zł dodają śpiworek do spacerówki i koła zimowe, my już swój zamówiliśmy a odbieramy dopiero jak pojawi się promocja, bo wtedy ma przyjść zamówiony śpiworek i koła. Wózek kosztuje 3890 zł. Jeśli nie chcesz dodatków promocyjnych i będziesz płaciła gotówką dają 7% rabatu. Zamówiliśmy tam zarówno wózek jak i fotelik Maxi Cosi CabrioFix z bazą Familyfix, adaptery i folię p.deszczową do fotelika. Cena rozliczeniowa za wszystko 5760zł.
                Wózek wybraliśmy w kolorach grafit-czerwień. Dodatkowo dokupiliśmy dodatkową wkładkę, budkę w kolorze Purplesmile
                • sarna3 Re: Bugaboo 07.12.11, 10:42
                  dodatkowo, w sklepie powiedzieli nam, że Bugaboo przestaje produkowac już wózki z tą dodatkową kolorową wkładką do spacerówki, którą można zdjąć i wyprać. Na szczęście jeszcze mieli na stanie grafit-czerwień i nasz wkładkę będzie miał. Nie gwarantują, że nowa dostawa będzie je miała, a szkoda......
            • tereferefretka Re: Bugaboo 07.12.11, 15:39
              aniach23 u Ciebie po ile sa canvas??
              rozgladam sie za kolorem pink, u nas wydaje mi sie drozyzna, w granicach 400

nie wiem co jest grane,kasuje mi sie caly tekst zanim wysle..;/
              • sarna3 Re: Bugaboo / osłonka na rączkę 07.12.11, 16:23
                Aniach, gdzie mogę kupić ochronę na rączkę? (piszesz, że masz). W PL takich nie mają. Dodatkowo chciałabym dokupić osłonkę na pałąk do spacerówki, coby Mały nie pogryzł panki jak mu będą ząbki wychodziły.
                • tereferefretka Re: Bugaboo / osłonka na rączkę 07.12.11, 16:37
                  ochronki na palak widzialam na ebayu
                  bumper cover, pelno tego jest.
                  • agnes_nyc Re: Bugaboo / osłonka na rączkę 07.12.11, 16:49
                    ja kupilam na e-bayu w anglii oslonke na palak w spacerowce
                • citygrips Re: Bugaboo / osłonka na rączkę 28.12.13, 22:20
                  odgrzebuję stary temat smile CITYGRIPS osłonki na rączkę wózka już są w Polsce, wystarczy poszperać na allegro lub w necie
                  bardzo polecam i też są idealne na pałąk z przodu oraz wózek supermarketowy
                  • tereferefretka no to może tak ten wpis do wątku dla sprzedawców.. 30.12.13, 19:48
                    bo za reklamę się płaci z tego co wiem....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka